Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Aylık Burç Yorumu 2023 Nisan

Aslan burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

İnanç Sıçrayışı

Aslan burcu, güneş 20 Nisan’a kadar Koç burcundaki yolculuğuna devam ederken, bazı seyahat maceralarına hazırsınız. Ve Jüpiter’in birkaç hafta daha bu bölgede neşeli olmasıyla, ufkunuzu genişletmek ve heyecan verici seçenekleri keşfetmek için birçok fırsattan yararlanın. . Bir inanç sıçraması yapmaya ne kadar istekli olursanız, o kadar mutlu olursunuz.

Beşincisinde, Terazi’deki dolunay ve konuşma ve düşünce sektörünüz, bazı ilginç bilgileri gün ışığına çıkaran bir tartışmayla çakışabilir. Ve hemen incelemek isteyeceğiniz bir şey olabilir. Altıncı hissiniz size daha fazla dahil olmanızı söylüyorsa, devam edin.

Tatlı Venüs, 10 Nisan’da İkizler burcuna ve sosyal sektörünüze geçerek, katıldığınız tüm etkinlik ve toplantılara çapkın ve keyifli bir enerji getiriyor. Romantizm arıyorsanız veya yeni arkadaşlar edinmek istiyorsanız bu ideal bir etkidir. Merakınız, sizi hayatın her kesiminden insanlarla bağlantı kurmaya teşvik edecek ve bazıları gerçekten tanımaya değer olabilir.

19’unda Koç burcunda güneş tutulması ve keşif sektörünüz sırasında elinizde bir karar olabilir. Bu tutulma, sizi konfor alanınızın çok dışına çıkaran bir fırsatla çakışabilir. Ancak, kabul etmeye karar verirseniz, hayatınızı daha iyi hale getirebilir.

20 Nisan’da güneş, yaklaşık dört haftalık bir kalış için Boğa burcuna ve kariyer bölgenize hareket ediyor. Kendinizi tanıtmaktan çekinmeyeceksiniz ve bu, dikkatleri üzerine çekmenin ve dünyaya ne kadar yetenekli olduğunuzu göstermenin tam zamanı.

Ertesi gün, konuşkan Merkür Boğa burcunda ve kariyer bölgenizde geri hareket ediyor, bu da önemli plan ve projelerde gecikmelere neden olabilir. Bu gezegen üç hafta içinde yeniden yön değiştirene kadar bir veya iki şeyi arka plana atmanız gerekebilir.


Aslan Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

5 Nisan’da zarif Terazi’de iletişim bölgenizi hedefleyen parlak bir dolunay var. Artık dürüst olmayı istemekle kimsenin duygularını incitmek istememek arasında ince bir çizgide yürüyeceksiniz. Ne yazık ki Leo, her ikisine de sahip olamayacağın birçok zaman olacak. Ve sözlerin canını yakacak.

Onuncu günde, aşk peşinde koşan Venüs, yönettiği burç olan Boğa’nın rahatlığını huzursuz İkizler burcuna bırakır. Seçeneklerinizi şimdi açık tutmak istiyorsunuz, ancak bekar değilseniz bu, ilişkinizde sorunlara neden olabilir. Ah.

Gezegensel kahramanınız güneş, 20 Nisan’da sakin dünya burcu Boğa ile partner olmak için Koç burcunun heyecanını geride bırakarak kariyer ve tanınırlıkla ilgili onuncu evinizi aydınlatır ve işte bir yıldız olmanıza yardımcı olur. İşinize gösterilen tüm bu ilgi, aşk hayatınızı öncelikler listenizde uzak bir ikinci sıraya taşıyor ama böyle bir fırsat ne sıklıkla karşınıza çıkıyor?

Yirminci aynı zamanda, kontrolde olma ihtiyacınızı artıran bir güneş-Plüton karesi getiriyor. Kendinizi kaybetmiş gibi hissettiğiniz geçmiş ilişkilerden bazı acı verici veya mutsuz anıları da tetikleyebilir. Eski sevgilinizi size davrandıkları için affetmek zordur, ancak size bu şekilde davranmalarına izin verdiğiniz için kendinizi affetmek daha da zordur.


Aslan Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Geçen ay perde arkasında hedeflerinizi tutkuyla çizdiniz. Şimdi onları gerçekliğe tezahür ettirmeye başlıyorsunuz. 19 Nisan’da Koç burcundaki güneş tutulması, kalbinizi en derin profesyonel hayallerinize doğru ilerleme arzusuyla dolduruyor.

Ancak planlarınızı hayata geçirmek biraz zaman alabilir. Bunun nedeni, özellikle güneş yirmincide Boğa burcuna girdiğinde ve ertesi gün Merkür Boğa burcunda gerilemeye başladığında, üstesinden gelmeniz gereken birkaç engeliniz var. Ailevi meseleler şu anda hedeflerinizin önünde durabilir. Sizi geride tutan korku bile olabilir. Önünüze çıkan tüm engelleri, hatta zihninizde oluşturduklarınızı bile yıkmak, ilerlemenize yardımcı olabilir.

Ancak, başarınızın önündeki engelleri yıkmak için vizyonunuzu gözden geçirmeniz gerekebilir. Egonuzun gelecek vaat eden bir profesyonel çabanın önünde durmasına izin vermeyin. Kariyerinizin ihtiyaç duyduğu hızlı başlangıcı alabilmesi için değişime açık olun. Herkesin fikirlerini dinleyin. Geri bildirimleri size yardımcı olabilir.


Aslan Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Biriyle çıkıyorsanız, bu ay Merkür Boğa burcuna ve 3 Nisan’da genel imaj bölgenize girerken ilişkinize yumuşak bir başlangıç ​​yapmanın zamanı gelmiş olabilir. İletişim bölgenizdeki Terazi dolunayı sırasında sevgilinizle bir ayak işi randevusuna gidin beşinci üzerinde. Market alışverişi yaparken biraz sulu dedikodu paylaşmak sizi birbirinize yaklaştırabilir.

Bununla birlikte, bağlanmaya hazır değilseniz, 10 Nisan’da Venüs İkizler’e girdiğinde bir durum gemisi deneyin. Bu, partilerde veya arkadaşlar aracılığıyla insanlarla, bağlı hissetmeden gelişigüzel flört etmek için harika bir zamandır.

En iyi randevu geceniz, 19’unda genişleme bölgenizdeki Koç güneş tutulması sırasında olacak. İster yolda aşık olun, ister bir macera randevusuna çıkın, kıvılcımlar gerçekten uçabilir. Onları seviyorsanız, ertesi gün güneş genel görüntü alanınıza girdiğinde bunu resmileştirin.

Bununla birlikte, sahada çok fazla oynuyorsanız, 21 Nisan’da Merkür gerilediğinde sizi ısırmak için geri gelecektir. taahhüt etmeyi planlıyor. Dürüst ol Leo!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.