Akrep Haftalık Burç Yorumları (6 Mart – 12 Mart Haftası)

Akrep burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Mart – 12 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 6 Mart – 12 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 6 Mart – 12 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Küçük ayrıntılar, her seferinde sizi yakalayacaklar. Haftanın başında onların başında olun ve çok daha iyi durumda olacaksınız. Bir son tarih yaklaşıyorsa, onu karşılayın. İyi bir arkadaşın doğum günü yaklaşıyorsa, bunu unutma. Hafta ortasında, muhtemelen aşk hayatınızla ilgili büyük bir karar sizi bekliyor. Ne yapacağınızı bulmak için istediğiniz kadar zaman ayırın. Görüş gücünüz, insanların size saygı duymasının bir nedenidir. Tüm hafta sonu boyunca, insanlar size saygı duyduklarını söyleyecekler. Çekici biri Cumartesi veya Pazar günü pohpohlayabilir.


Akrep Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hız treni türünde bir haftaya en iyi şekilde hazırlanın. Yedinci gün, dolunay Başak burcundayken kendinizi ekstra manyetik ama aynı zamanda çok hassas hissedeceksiniz. Ayrıca Satürn aynı gün Balık burcuna girdiğinde, gölgelerinizi içeren bir miktar netlik yaşayacaksınız. Bu gün psişik yetenekleriniz de artacak, bu yüzden cebinizde biraz kristal bulundurun ve günü kendinize ayırın.

Ancak, tetikten mutlu manifaturalarınızı kontrol altında tutmaya çalışın. Kesinlikle kaçınılmaz olmadıkça o eski sevgiliyle konuşma. Galeriye atlamak veya yeni bir mahalleyi keşfetmek için harika bir zaman. Herhangi bir hayal kırıklığını partnerinizle sıcak bir geceye veya derin bir öz sevgiye kanalize edin.

İş yerinde, bu tam olarak parlama zamanınız değil, sezginizi dinleyin ve doğru anların ne zaman daha fazla hareket sunduğunu bileceksiniz. Herhangi bir fikir ortaya çıkarsa, sunum yapmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olması için onları bir arkadaşınızdan veya iş ortağınızdan uzaklaştırın. Başka bir ses eklemek size ekstra karizma getirecektir.


Akrep Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, işyerinde zevk almayı taahhüt edin. 5 Mart Pazar günü Balık burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü 60’lık açı yaptığında, işinize kendinizi ve mutluluğunuzu ilk sıraya koymanın zamanı geldi. İş yerinde ne yapmak veya yaratmak istediğinizi düşünün.

Ertesi gün Balık burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açı yaptığında, tutkulu projelerinizin peşinden gitmek için beklenmedik ama çok takdir edilen bir fırsat ortaya çıkabilir. Ani olmasına rağmen, profesyonel tutkularınıza bağlanmak için tam da ihtiyacınız olan şey bu olabilir! Hayallerinizden yararlanmak, 7 Mart Salı günü Başak burcundaki dolunay sırasında sezgisel olarak uyumlu hissedeceksiniz.

Dolunay, profesyonel özlemlerinizi takip eden kaygılardan kurtulmak için de mükemmel bir zaman olabilir. Dolunay gününde Satürn de Balık burcuna gireceğinden, yaratıcı çabalarınızı iş hayatınıza yapılandırmak için yıldızların lehinize hizalandığını hissedebilirsiniz. Bu yeni Satürn döngüsü, tutkulu projelerinizi, fikirlerinizi ve yeteneklerinizi çalışma alanınızda takip etmenin sizin göreviniz olduğunu bile hissedebilir! Haftanın sonunda, neşeye olan bağlılığınız konusunda daha heyecanlı hissedebilirsiniz.


Akrep Burcu 6 Mart – 12 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sosyal bir fırsat neşe getirebilir.

6 Mart Pazartesi günü, Güneş Balık burcunda ve eğlence ve romantizm eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yapıyor. Bir randevun olabilir. Akrep, yeni biriyle tanışabilir ve hafta sonunun gelmesini beklemek yerine hemen dışarı çıkmaya karar verebilirsin. Veya çekici bir yabancıyla tanışabilir ve sonunda bir saat konuşabilirsiniz. Bu, flört uygulamaları aracılığıyla insanlarla bağlantı kurmak için iyi bir zaman. Yerel bir indirimli içki saatine gidip orada kimin olduğunu görmek isteyebilirsiniz.

7 Mart Salı günü Başak burcunda bir dolunay var. Bu enerji, geçen Aralık ayında deneyimlediğiniz enerjiye oldukça benziyor. Uzun süredir konuşmadığınız bir arkadaşınız tekrar hayatınıza girebilir. Akrep, onları tatilden beri veya daha uzun süredir görmemiş olabilirsiniz. Sizin için ilginç bir iş fırsatına sahip olabilirler veya onları ziyaret etmeniz için bir davet alabilirsiniz (ve heyecan verici bir yerde yaşıyorlar). Ayrıca birkaç eski arkadaşınızı görme fırsatınız da olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.