Akrep Haftalık Burç Yorumları (27 Mart – 2 Nisan Haftası)

Akrep burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 27 Mart – 2 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 27 Mart – 2 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Gelgit Pazartesi günü yolunuza çıkıyor. Görünüşe göre istediğini, bunun için çalışmak zorunda kalmadan alıyorsun. (Tabii ki başından beri istediğiniz şey için çalışıyorsunuz.) Hafta ortasında alçakgönüllülüğünüzü koruyun ve hiçbir şeyi çok fazla kontrol etmemeye çalışın. Beklediğinizi alamadığınız için hüsrana uğramaktansa, dünyanın size sunduklarına şaşırmak çok daha iyidir. (Romantizmde istediğinizi elde etmeye gelince, bunun için doğru hafta bu değil.) Hafta sonunu arkadaşlarınızla geçirebilir ve bir dizi heyecan verici sır öğrenebilirsiniz.


Akrep Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, sağlıklı ve üretken bir çalışma haftası geçirmeye çalışın. 26 Mart Pazar gününden itibaren, Koç burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kavuştuğunda, iş yerindeki sohbette bir yol ayrımında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Fikirleriniz, geri bildirimleriniz ve sorularınız hakkında açılmak o kadar kolay olmayabilir. Karışımda pek çok güçlü ses olabilir, bu nedenle iş yerindeki konuşmalarda bu kadar açık sözlü olmak göz korkutucu olabilir. Kendinizi biraz güvensiz hissetseniz bile, bunu kendinizi ortaya koymak için bir fırsat olarak düşünün.

Birkaç gün sonra, Yengeç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca profesyonel yolculuğunuza dalmak için duygusal olarak daha istekli hissedebilirsiniz. İlerici olabilecek yolları beslemeye devam edebilmek için profesyonel yolculuğunuzda kendinizi güvende hissetmek için ne istediğinizi veya neye ihtiyacınız olduğunu düşünün.

Koç burcundaki Merkür, Koç burcundaki Jüpiter ile birleştiğinde, işyerinde profesyonel fırsatlarınızı paylaşma konusunda kendinize daha fazla güvenin. Herkesin paylaşmaya değer bir şeyleri olacağından, bu olumlu birliktelikten inanılmaz sohbetler çıkacaktır. Şans eseri, haftanın sonunda Boğa burcundaki Venüs Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yaptığında profesyonel taahhütlerinizde değerli bir değişiklik yapmak için ilham almış hissedebilirsiniz.


Akrep Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ilerlemeye hazırsınız.

28 Mart Salı günü Koç burcundaki Merkür, sağlık ve zindelik evinizde Jüpiter ile birleşiyor. Bugün, egzersiz böceği tarafından ısırılabilirsin. Belki de yeni bir ekipman geldi ve siz onu kurdunuz. Yakında, uzak bir bağlantı aracılığıyla başkalarıyla birlikte pedal çeviriyorsunuz. Ya da belki bir spor salonuna katıldınız ve kişisel bir antrenörle bir seans planladınız. Akrep, bir maraton için antrenman yapmaya karar vermiş ve yeni koşu ayakkabıları deniyor olabilirsin.

28 Mart Salı günü Yengeç burcundaki Mars ve eğitim eviniz Boğa burcundaki Uranüs ve ilişkiler eviniz ile yarı sekstil açı yapıyor. Okula birlikte gittiğiniz biri size ulaşabilir. Ya da yıllardır görmediğiniz halde markette karşınıza çıkabilir. Akrep, muhtemelen birbirinizi anında tanıyacak ve yakında eski zamanlardan bahsetmeye başlayacaksınız.


Akrep Burcu 27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hoşlandığınız kişinin sosyal medya hesabında gizlenmenin cazibesi aşikar olsa da, en son takıntınızın herkese açık profillerinin yorum bölümlerini tarayarak kontrolden çıkmamaya çalışın. Sevginizin nesnesiyle ilgili koşullar ne olursa olsun, dijital alemde herhangi bir somut yanıt bulmanız pek olası değildir.

Neyse ki, atmosfer değişecek ve size rahatlama ve ruhunuzu kontrol etme şansı verecek. Son zamanlarda yeterince takdir edilmediğinizi hissediyorsanız, Venüs ve Uranüs bağlantısı sizi kişisel gücünüzle birleştirerek gerçek benliğinize geri getirecektir. Bu ay olayı, kozmik iklim zaten manyetik auranıza neredeyse elektrik unsuru eklediğinden, popülaritenizi de biraz artıracak.

Bu sefer gözünüze kestirdiğiniz biri sizi hayal kırıklığına uğrattıysa, onu kaldırıma atmak daha kolay olmalı ve size yeni bağlantılar kurma fırsatı vermeli. Romantik Venüs, önümüzdeki haftalar için kitaplara bazı somut planlar almanız için size ilham veriyor. Takviminizde bazı tarihler belirlemek için bu gezegen yerleşiminin ivmesini kullanın, ancak kendinize de biraz zaman ayırmayı unutmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.