Akrep Haftalık Burç Yorumları (20 Mart – 26 Mart Haftası)

Akrep burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Mart – 26 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 20 Mart – 26 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 20 Mart – 26 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başında bir yardım görevlisi gibisin. Tüm enerjiniz başkalarına yardım etmeye gidiyor. Ve büyük bir fark yaratıyor gibisin. Ama çarşamba öğleden sonra veya perşembe günü, içinizdeki kaplanı ortaya çıkaran, hayatta gerçekten istediğiniz şeyleri size hatırlatan biriyle tanışacaksınız. Çılgınca hırslı olmaya gerek yok, ancak ara sıra kendinizi ön plana çıkarmak kötü bir politika değil. Bu yeni arkadaşlığın (ya da ilişkinin?) heyecanı Cuma günü yüksek bir yoğunluk noktasına ulaşacak ve duygular yoğun olduğunda ne olacağı asla belli olmaz. Bu hafta sonu sakin ol.


Akrep Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Mars, yirmi beşincide Yengeç burcuna girerek, odak noktanızı imajınızdan maneviyatınıza kaydırıyor. Sizin kadar büyümenin önemini anlayan çok az işaret var ve yıldızlar hayatınızın gelişmesine yardımcı olmak için hizalanacak. Hayatınızdaki bu büyüme, güveninizi artırmanıza yardımcı olacak ve bağımsız, kendi kendine yeten bir birey olarak aşkı bulmanızı sağlayacaktır. Şu anda hediyeler ve jestler konusunda aşırı cömert olmadığınızı unutmayın.

Önümüzdeki haftalarda değerinizi paylaşma havasında olacaksınız, ancak zor kazanılan paranızı, iyi doğanızı tam olarak takdir etmeyen insanlara atmamak önemli olacak. Geçmiş ilişkilerde çözülmesi gereken yarım kalmış işler varsa, şimdi ihtiyacınız olan sonuca ulaşma zamanı. Aradığınız cevapları bulmak için eski sevgilinizle bağlantı kuramıyorsanız veya bu konuda isteksizseniz, kendi şartlarınıza göre barış yapmak için adımlar atın.

Koç burcunun yirmi birincideki yeni ayı, haritanızın günlük rutini yöneten bölümünü harekete geçirerek, bırakmak ve yeni ritüellere başlamak için mükemmel bir atmosfer yaratacak.


Akrep Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bu hafta çalışmanın yeni bir soluk gibi hissetmesini bekleyin. 19 Mart Pazar günü Merkür Koç burcuna girdiğinde sohbetler havada uçuşacak. Ancak Merkür’ün enerjisi iş arkadaşlarınıza da yayılabilir, bu nedenle daha fazla insanın demir sıcakken vurma konusunda iddialı olması sizi şaşırtmasın. Bu ateşli enerji agresif olabileceğinden, işyerindeki anlaşmazlıklardan uzak durmaya çalışın.

Ertesi gün, Boğa burcundaki Venüs’ün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşum yapması nedeniyle, profesyonel taahhütlerinizle her şeyin plana göre gittiğini hissedebilirsiniz. Bir çalışma ilişkisi veya ortaklık, onlara olan bağlılığınız konusunda kendinize daha fazla güvenmenize yardımcı olan bir şey bile yapabilir.

Güneş’in Koç burcunda da yükseleceği göz önüne alındığında, iş rutinlerinize ve alışkanlıklarınıza dalmanın zamanı gelmiş gibi hissedebilirsiniz. İş hayatınızdaki ateşli Koç etkisi sayesinde bir enerji artışı hissetmeyi bekleyin. 21 Mart Salı günü Koç burcundaki yeniay sırasında önümüzdeki altı ay boyunca programınızda, çalışma ortamınızda, işinizde veya alışkanlıklarınızda değişiklikler yaptığınızı gösterin.


Akrep Burcu 20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir şey tüm dikkatinizi çekecek.

20 Mart Pazartesi günü Güneş Balık burcunda ve keyifli arayışlar eviniz Oğlak burcundaki Pluto ile 60’lık açı yapıyor. Akrep, yeni bir hobiye takıntılı olabilirsin. Bulmaca çözüyor veya bir video oyununa dalmış olabilirsiniz. Kalem ve kağıtla veya Blender gibi karmaşık bir programla bir şeyler tasarlıyor olabilirsiniz. Şu anda ne yapıyor olursanız olun, başka bir şey düşünmek sizin için zor.

21 Mart Salı günü yeniay, Koç burcunda ve iş evinizde güneşle kavuşuyor. İşinizde yeni bir şeyler yapıyor olabilirsiniz. Akrep, yeni bir yerde insanlarla çalışıyor olabilirsin. Oldukça yakın zamanda başladıysanız, size daha fazla görev veya ek sorumluluklar verilebilir. Bu, kendi işiniz için yeni bir projeye başlamak veya bir ek işe başlamak için iyi bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.