Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Aylık Burç Yorumu 2023 Nisan

Akrep burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaşam Tarzınızı Sevmek

Akrepler, Nisan ayı yaklaşırken, özellikle de biraz fazladan cazibeye ve ışıltıya ihtiyacı varsa, yaşam tarzınıza bir miktar enerji katmak için can atacaksınız. Buradaki güneş ve coşkulu Jüpiter ile her türlü maceracı fikre sahip olacaksınız ve bunları hayata geçirmek size kalmış olacak. İşinizden sıkıldıysanız ve sizi daha çok zorlayan farklı bir şeye ihtiyacınız varsa, şimdi, değişimin enerjisiyle nabzınızı tutarken, bunun için gitme fırsatınız var.

5 Nisan’daki Terazi burcundaki dolunay ve özel bölge, size biraz duraklama ve tefekkür için biraz zaman geçirme şansı sunuyor. Yönünüzü bulmanız ve doğru yolda olduğunuzdan ve sizi mutlu edecek hedefleri hedeflediğinizden emin olmanız gereken bir an. Ve meşgulseniz, kendinizi şımartmak için de zaman ayırdığınızdan emin olun.

Lucious Venüs İkizler burcuna giriyor ve finans, yeniden doğuş ve dönüşüm sektörünüz onuncuya giriyor ve arzularınız yoğun olacak. Bu aşamada bir şey istiyorsanız, onu elde etmek için her şeyi yaparsınız. Müzakerelerde ve diğer önemli görüşmelerde, istediğinizi elde etmek için durumu manipüle etmekten çekinmeyeceksiniz.

19 Nisan’da Koç burcundaki güneş tutulması, yöneticiniz olan radikal Pluto’ya açı yapıyor ve yön değiştirme şansı getiriyor. Bu konuda bazı anlaşmazlıklar olabilir, ancak neyin tehlikede olduğunu anladığınızda yarışma sona erecektir. Ne yapacağınızı bilecek ve ona doğru ilerleyeceksiniz.

Yirminci yüzyılda güneşin Boğa burcuna geçmesi, ilişki sektörünüzü vurgular. Bu, başkalarıyla olan bağlantılarınızı kutlamanın zamanıdır. Planlarınız varsa, başkalarını size katılmaya davet edin ve ilerlemeniz çok daha hızlı olacaktır.

Son olarak, kanatlı Merkür 21 Nisan’da yaklaşık üç haftalığına tersine dönüyor. Bu, ilişki bölgenizde meydana geldiği için, ister planlı ister kendiliğinden olsun, yeniden bir araya gelmek için iyi bir zaman olabilir.


Akrep Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

3 Nisan’da Merkür-Plüton karesinde gerçeği öğrenmeye o kadar takmışsınız ki duyunca inanmayabilirsiniz. Bu gölgeli yön, kafanıza kimin gerçek olup kimin olmadığından emin olamayacağınız kadar şüphe uyandırıyor. Suçlama yapmak artık tehlikeli.

Sekizinci gün, Evren size parçaları toplayıp yeniden bir araya getirmenize yardımcı olacak bir Merkür-Mars sekstilini hediye ediyor. Aşk ve romantizmin en iyi yönlerinden biri olan bu gezegensel ortaklık, sevgiyi, çekiciliği, cinsel dürtüyü ve diğer tüm iyi şeyleri artırır.

11 Nisan’daki yakın bir Venüs-Plüton üçgeni, aynı şeylerin çoğunu yapar, ancak yoğunluğu artar. Şu anda yaptığınız her şeyde, sanki bunu daha önce deneyimlemişsiniz ya da olması gerektiği gibi, karmik bir unsur var. Hayalini kurduğunuz, hayatınızın aşkının şu anda ruh eşiniz olduğunu inkar etmek zor.

Yirmi dokuzuncu evdeki Mars-Uranüs sekstilinde doğru kişi için gardınızı indirmeye hazırsınız, bu sizin için oldukça önemli, Akrep. aşk olmalı Ya da sizin için genellikle aynı şey olan yoğun şehvet.


Akrep Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Meslektaşlarınızla ilgili birçok değişiklik oluyor. Bazı iş arkadaşlarınızın başka fırsatlar için mevcut pozisyonlarından ayrıldığını veya ofisteki iş akışını etkileyen kişisel sorunları olduğunu fark edebilirsiniz. Verimlilik düşebilir.

Bu yüzden enerjiyi hızlandırmak size kalmış. 19 Nisan’daki Koç güneş tutulması sırasında herkesin katılabileceği eğlenceli bir aktivite oluşturun. İş arkadaşlarınızın en çok istedikleri ders veya ders için oy kullanmasına izin verin. Belki grup Tarot veya astroloji okumaları almaya karar verirsiniz. Bir grup meditasyonuna bile katılabilirsiniz. Ne yapmaya karar verirseniz verin, ilginç ve sıra dışı olduğundan emin olun. Bu, herkesin enerjisinin akmasını ve işin akışına geri dönmesini sağlamanın stratejik bir yoludur ve davranışlarında bir fark görmeye başlayacaksınız.

Bunun sizin üzerinizde de yaratabileceği etkiyi hafife almayın. Grup projeleri üzerinde çalışırken onların ihtiyaçları konusunda daha duyarlı ve anlayışlı, fikirleri konusunda daha açık ve şefkatli olabilirsiniz. Takım çalışması rüyayı gerçekleştirir!


Akrep Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ay, 3 Nisan’da Merkür Boğa burcuna ve ortaklık bölgenize girdiğinde bir romantizm telaşıyla başlıyor. Bahar kaçamağınızı bir sonraki seviyeye taşımaya ve aşkınızın büyümesini izlemeye hazırsınız. Ancak, beşinci aydaki şifa bölgenizdeki Terazi dolunayı sırasında kendinize bolca zaman ayırdığınızdan emin olun. Bitkin hissediyorsan mutlu bir sevgili olamazsın.

En iyi randevu geceniz, 10 Nisan’da Venüs’ün İkizler burcuna ve yakınlık bölgenize girdiği zaman olacak. Bu, sevgililerinizle anlamlı sözlerle bağ kurarken ilişkilerinizi dönüştürmek için harika bir zaman. Ama sadece samimi aşıkları kalbine (ve yatağına) kabul et. İçgüdülerine güven, Akrep.

Özellikle de on dokuzunda sağlık bölgenizde Koç güneş tutulması sırasında büyük kırmızı bayraklar görmeye başlarsanız. Bir şey zehirliyse, onu “düzeltmeye” çalışmayın. Bırak gitsinler. Özellikle de 20 Nisan’da güneş partner bölgenize girdiğinde daha iyi aşıklar bulabileceğiniz için. Sağlıklı ilişkiler geliştirin.

Ancak Merkür yirmi birincide gerilemeye başladığında, iyi ilişkiler bile biraz çaba gerektirecektir. Yeşil gözlü canavarın ilişkinizi paramparça etmesine izin vermeyin. Konuşun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.