Abim Bir Kızla Evlendi: Rüyada Gördüklerim

abim-bir-kizla-evlendi-ruyada-

Rüya:

Rüyamda abimin bir takım içinde olduğunu ( çok bakımlıydı şu anki kilosundan daha zayıftı ve iyi duruyordu) ve bir kız ile evlendiğini gördüm. Kız dolmuşcu bir adamın okumamış kızıydı fakat çok güzeldi abim için çok endişeleniyordum sanki istemeden evlendiğini düşünüp dehşete kapılıp ağladım fakat abime baktığımda kızı beğendiğini ve mutlu olduğunu görünce rahatladım. Abimin düğününde hiç özenli değildim altımda kot pantolunu vardı ve sürekli insanların içinde dolaşırken kendimi başka yerde buldum öğretmen odasına giriyordum yeni beyaz kapılar temiz bir daireydi. Daha sonra ailemi arayıp beni neden düğüne götürmediklerini uçağa atlayıp geleceğimi söyledim ancak babam gelmemin gerek olmadığını aynı gün içinde geri döneceklerini söylediler. ( yazmayı unuttum düğün esnasında dayım ile yengem düğüne katılırken ellerinde yiyecek bir hediye getirip abime verirken dayım abime bağırıyor ve abim üzgün kısık ses tonuyla bir şey söylüyorfu bende bu duruma sinirlenip nasıl insanların içinde abime bağırır diye kinleniyordum)

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: E****
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1999
Burç:Aslan Burcu

Yorum:

Merhaba! Rüyanı paylaştığın için teşekkür ederim. Seninle birlikte bu rüyayı yorumlamak benim için harika bir deneyim olacak.

Rüyanda abinin evlendiğini görmüşsün ve bu seni oldukça endişelendirmiş. Ancak abinin kızı beğenmesi ve mutlu olması seni rahatlatmış. Bu rüyada abinin takım içinde olduğunu ve çok bakımlı olduğunu söylüyorsun. Belki de abinin hayatındaki bazı değişimler onu daha özenli biri haline getirmiş olabilir. Kızın dolmuşçu bir adamın kızı olduğunu belirtmişsin, bu da belki de abinin hayatında yeni bir döneme girdiğine işaret ediyor olabilir. Kızın güzel olması da abinin hayatına güzellikler getirdiğini simgeliyor olabilir.

Düğünde kot pantolonla dolaşman seni rahatsız etmiş gibi görünüyor. Ancak bu seni durdurmadı ve öğretmen odasına girmişsin. Bu da belki de hayatındaki bazı değişimlerle ilgili kararsızlık yaşadığını gösteriyor olabilir. Aynı şekilde, aileni arayıp düğüne neden çağırmadıklarını sorduğun kısım da belki de senin hayatında hissettiğin bazı eksiklikleri temsil ediyor olabilir.

Son olarak, dayının düğünde abine bağırdığına şahit olman seni oldukça sinirlendirmiş. Ancak bu hislerin senin içinde bulunduğun döneme dair endişelerini yansıtıyor olabilir. Belki de hayatında bir şeylerin yolunda gitmediğini düşünüyorsun ve bu durum seni sinirlendiriyor.

Tüm bu sembollerin bir arada değerlendirildiğinde, senin hayatında bazı değişimler yaşandığını ve bu değişimlerin seni kararsızlığa ve endişeye ittiğini söyleyebiliriz. Ancak abinin mutlu olması, seni rahatlatıyor ve belki de hayatında olumlu değişimlerin de geleceğini müjdeliyor. Bu süreci endişelenmeden, olumlu düşünerek ve kendine güvenerek atlatman dileğiyle.

 

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!