Yengeç Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat – 12 Şubat Haftası)

Yengeç burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 6 Şubat – 12 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı, arkadaşlarla sohbet etmek için iyidir. Neden bu sefer e-postadan başka bir şey denemiyorsunuz? Birkaç kartpostal satın alın (evet, memleketinizden) ve burada olmalarını dilediğinizi bildirmek için birkaç kişiye gönderin. Hafta ortası, ev temizliğine hızlı bir başlangıç ​​yapmak için iyi bir zamandır ve müziği açıp kapıları açarsanız, kendinizi işin tadını çıkarırken bile bulabilirsiniz. Bu hafta sonu kararsızsın, bu yüzden büyük bir şeyle uğraşmaya çalışma. Romantik bir komedi ile yabancı bir film arasında karar veremiyorsanız, yazı tura atın. Başka bir deyişle, küçük şeyleri dert etmeyin.


Yengeç Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, tatmin edici bir aşk haftasına hoş geldiniz! Dünyaya sunacak çok şeyiniz var ve gözleri üzerinizde olan birçok kişi var! Bir arkadaşlık, hayata bakış açınızı değiştiren büyük bir romantik bağlantıya bile dönüşebilir. Genel olarak, evren tarafından gerçekten seviliyorsunuz ve korunuyorsunuz. Haftanın enerjisi, genel bir aciliyet ve bağlılık hissini bir araya getiriyor. Bu, özellikle evlilik ve daha güçlü uzun vadeli ilişkiler arayan Yengeçler için geçerlidir.

5 Şubat’taki dolunay, eski kalıplarınızı değiştirmek ve eski bir ilişkiyi geride bırakmak için bir zaman olarak hizmet ediyor. Birinin sonsuza kadar hayatınızda olmasını bekliyorsanız, çok daha iyi ve daha uygun bir ilişkinin yolda olduğuna güvenin. Bu, yakın zamanda bir aile üyesiyle veya yol kenarındaki bir arkadaşlıkla arası düşen Yengeçleri de kapsayabilir. Kendi yolculuğunuzdasınız ve verdiğiniz kadar sevgi bekliyorsunuz.

Hafta, kendiniz ve ortaklıklarınız için dinamik, dönüştürücü bir değişimle sona eriyor. Anahtar, kendinize karşı sabırlı olmaktır. Özellikle birdenbire biriyle tanıştıysanız, biriyle işleri çok ağırdan almanız gerekebilir. En başından kıvılcımlar çıkabilir ve bazen biraz kontrolden çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Bunun başlıca nedeni, yeni bir yaşam çağına giriyor olmanızdır. Sizden korkuyu ve romantik hayatınızı çevreleyen tüm egoları bırakmanız isteniyor. Bu, daha açık fikirli olmayı ve kendini sevmeye daha açık olmayı içerebilir.


Yengeç Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yengeç, hafta boyunca üzerinde çalışacak çok şey var. 5 Şubat Pazar gününden itibaren Aslan burcundaki dolunay altında değeri, güvenliği ve istikrarı açısından nelere öncelik vermek istediğinizi düşünmelisiniz. Dolunay son altı ayı da kapatıyor, bu yüzden şimdi gibi hissedebilirsiniz. kendinize güvenmenize yardımcı olacak profesyonel ve finansal fırsatlara odaklanma zamanı.

İleride, birkaç gün sonra Oğlak burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, profesyonel taahhütlerinizi nasıl yerine getirmek istediğiniz konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir. Muhtemelen profesyonel yolculuğunuz hakkında pembe bir görüşünüz var, bu nedenle ne yapmak istediğiniz hakkında konuşmak veya düzenlemelerinize öncelik vermek için bir oyun planı tasarlamak faydalı olabilir.

8 Şubat Çarşamba günü Balık burcundaki Venüs Boğa burcundaki Uranüs’e 60 açı yapacakken, bir tutkuyu takip etmek veya profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek için bir iş bağlantısıyla yeni bir şeyin peşine düşmek için hesaplanmış bir risk almak için daha ilham almış hissedebilirsiniz. Haftanın sonunda Oğlak burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda, profesyonel dönüştürücü bir şey taahhüt etmekten korkmayın.


Yengeç Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının para evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Kanser, harcamalarını iyi takip ediyor olabilirsin, ama son zamanlarda programdan düştün. Bu, rutininize geri dönmek için iyi bir zaman. Ve yaptığınız gibi, düşündüğünüz kadar fazla harcamadığınızı fark edebilirsiniz. Bu, daha tutumlu olmanız için size ilham verebilir ve belki de ayın geri kalanını “harcama yapılmayan” bir ay haline getirebilir.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve ilişkiler eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Siz ve eşiniz çok romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Birlikte dans dersleri alıyor veya çiftlere masaj yaptırıyor olabilirsiniz. Yengeç burcu, kapalı kapılar ardında yapacağınız keyifli bir öğleden sonra için rutininizi bozmanın tam zamanı. Bugün, siz ve partneriniz oldukça hareketli hissediyor olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.