Yengeç Haftalık Burç Yorumları (27 Şubat – 5 Mart Haftası)

Yengeç burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 27 Şubat – 5 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü normalde giymeyeceğiniz bir şeyi giymek fena bir fikir değil. Elektrik havada. Kendini cesur hissediyorsun. Ruh hali biraz vahşi bir şey için doğru. Ve kabuğundan çıkmak şu anda gerçekten senin için çalışıyor. Bu, geriye dönüp bakmak için bir hafta olacak. Yeni başlangıçlarla dolu bir hafta. yeni sen Tamam, bu biraz sevimsiz ama anladın. Cuma günü, sade lamba ile gösterişli lamba arasında karar vermeye çalışıyorsanız, gösterişli lambaya uzanın. Güçlü bir stil anlayışınız var ve bu hafta sonu başka biri bunu fark edecek.


Yengeç Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bu hafta kariyer yolunuzda ilerlemek için neler yapabileceğinizi düşünün. 27 Şubat Pazartesi günü İkizler burcundaki ayın ilk dördün döneminde, çalışma haftanızın başında işle ilgili zihniyetinizi yeniden çerçevelendirmeye odaklanın. .

İlerledikçe, kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz, bu da 2 Mart Perşembe günü Koç burcundaki Venüs ile Koç burcundaki Jüpiter kavuştuğunda sahip olacağınız güveni artıracaktır. kariyer yolunuz üzerinde genişledi ve ona yatırım yaptı. Tutkulu bir meslektaşın yanında inanılmaz bir başarı için bile tanınabilirsin!

Ancak kariyer yolunuzun ilerlemesi üzerindeki kontrolünüzü daha da güçlendirmek için bundan sonra yapmanız gereken şey, Kova burcundaki Merkür aynı zamanda Kova burcundaki Satürn ile kavuşum yaptığı için aklınıza gelecektir. Geleceğe ne yatırım yapmanız gerektiğini düşünmeye başlayın. Kısa bir süre sonra Merkür Balık burcuna girdiğinde ilham bulabilirsiniz. Bu yeni Mercurial girişi sırasında profesyonel yolculuğunuzda yapabileceğiniz ve keşfedebileceğiniz her şeyi hayal edin.


Yengeç Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İkizler burcunun ayı ve Balık burcunun güneşi kozmosta çarpışırken, romantik ilerlemeleriniz yirmi altıncı günün akşamında gerçekleşmeyebilir. Bu hisler ayrıca sizi aşka daha az açık hale getirebilir ve romantik duvarlar örmenin cazibesi gerçek olacaktır. Bu gün kimseyi içeri alma veya dışarıda tutma konusunda strese girmemeye çalışın ve bunun yerine evde rahatlamanın yollarını arayın.

Bununla birlikte, aşık olduğunuz kişiye ulaşma ihtiyacı hissediyorsanız, kozmosun sizin lehinize çalışmak için daha çok çabalayacağı 1 Mart öğleden sonra için plan yapmaya çalışın. Görünümünüzü tazelemek istiyorsanız, hafta ortasında ay burcunuzdan geçerken bunu yapmak için adımlar atın. Bu ay yerleşimi, gün boyunca kişisel dönüşüm için mükemmeldir ve bu yeni trendleri kusursuz bir şekilde uygulamanıza yardımcı olacaktır.


Yengeç Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yüksek talep görüyorsun.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü, güneşin Balık burcunda olması ve eğitim evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve itibar evinize yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Kanser, okul için yaklaşan bir son tarihin olabilir, ancak şimdi kendinden şüphe duyabilirsin, bu da “gönder” düğmesine basmakta biraz tereddüt etmene neden olabilir. Ama bunların hepsi senin kafanda olabilir. Gerekirse, size moral verecek bir yakınınız bulun.

1 Mart Çarşamba günü kariyer evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Yengeç, amirinizden çak bir beşlik ve iş arkadaşlarınızdan tebrikler de dahil olmak üzere işinizde biraz takdir alabilirsiniz. Bir müşteri balinasını yakalayabilir veya büyük bir satış rakamına ulaşabilirsiniz. Bu aynı zamanda bir iş görüşmesine gitmek için iyi bir zamandır. Yeni bir pozisyon arıyorsanız, anında bir teklif alabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.