Yengeç Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 26 Şubat Haftası)

Yengeç burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 20 Şubat – 26 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kurallar bu hafta başlarında sizin için geçerli değil. Ne yapacağınızı bildiğinizden çok daha fazla fikriniz ve enerjiniz var. Sezginizin ve ilgi alanlarınızın sizi keşfetme yolunda yönlendirmesine izin verin. Entelektüel bir keşif şu anda hayal gücünüzü besleyebilir ve size bu hafta daha sonra konuşacak bir şeyler verebilir. Konuşma bölümünde beceriksiz değilsin ama özellikle Perşembe veya Cuma günleri birinin gözünü kamaştırmak isteyeceksin. Ne kadar delirirsen, o kadar çekici olursun. Hele bu hafta sonu, kabuğunuzu biraz kırmaktan güzel şeyler çıkacaktır.


Yengeç Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyerin nereye gidecek, Yengeç? 19 Şubat Pazar günü Balık burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüto ile 60’lık açı yaptığında, profesyonel taahhütleriniz ve ortaklıklarınız tarafından profesyonel yolculuğunuzun ne kadar dönüştürülebileceği konusunda açık fikirli olun. seni al

Ertesi gün Venüs Koç burcuna gireceği için kendinizi nispeten cesur hissedebilirsiniz. Koç burcundaki Venüs, cesur profesyonelliğinizi güçlendirecek, böylece başarılarınızda ve kariyer yolunuzda ilerlerken tüm gözlerin üzerinizde olduğunu hissedebilirsiniz. Ayrıca Balık burcunda bir yeni ay olacak, bu nedenle bu, önümüzdeki altı ay boyunca hayatınızın macerasını veya fırsatını tezahür ettirmenize yardımcı olabilir. İş için seyahat etmeyi, daha iyi bir iş fırsatı için yer değiştirmeyi ve hatta kariyer yolunuzu genişletebilecek yeni bir şey öğrenmeyi tezahür ettirme eğiliminde olabilirsiniz.

İlerlerken, Kova burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığında seçeneklerinizi değerlendirirken neye yatırım yapabileceğiniz konusunda açık fikirli olmalısınız. Haftanın sonunda, kariyer yolunuzda ilerlemek için Evrenin arkanızda olduğunu hissedebilirsiniz!


Yengeç Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, Evren ile birlikte yaratıyorsunuz.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve eğitim evinizin Oğlak burcundaki Plüton’a ve ilişkiler evinize 60 açı yapmasıyla başlıyor. Yengeç, okuldan tanıdığın biri sana ulaşabilir. Bunu sosyal medya aracılığıyla yapabilirler veya etrafa bakıp e-postanızı bulmuş olabilirler. Bu kişi seni her zaman kalbinde tutmuş olabilir. Bugün, özel biriyle yeniden bağlantı kurabilirsiniz.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca seyahat planları yapmak iyi olur. Yapmanız gereken bazı iş gezileriniz olabilir veya belki de akrabalarınızı ziyaret etmek için eve dönüyorsunuz. Bu aynı zamanda hayalinizdeki geziye bakmak için iyi bir zamandır. Bu konuda ciddi ol, Yengeç. Maliyetini çıkarın ve bunu gerçekleştirmek için ne kadar tasarruf etmeniz gerektiğini görün. Resimlerini vizyon panonuza koyun. Evrenle birlikte yaratmaya başlamanın zamanı geldi.


Yengeç Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gerçeği söylemek seksi, sevgili yengeç, özellikle bunu sanatsal olarak yapabiliyorsan. Etkileyici yönünüzü beslemek, bu hafta sizi başkaları için daha çekici hale getirirken, bir yandan da benlik duygunuzu ve güveninizi geliştirir. Hayır, bir sonraki Picasso olmak zorunda değilsiniz, ancak haritanızın yaratıcılığı yöneten bölümünde kamp kuran üç gök cismi ile ilham veren insanlara, etkinliklere ve projelere doğru çekileceksiniz. Bu hisler özellikle 21 Şubat’ta Merkür ve Uranüs karşı karşıya geldiğinde öne çıkacak.

Bununla birlikte, bu yönlerin sert doğası nedeniyle iç çatışma ortaya çıkabilir, ancak üstesinden gelebilir ve kendinize inanabilirseniz, zirveye çıkmalısınız. Koç burcunun ayı ve Venüs’ün birleştiği yirmi saniyede enerjiniz özellikle çekici ve çekici olacak.

Bu kozmik iklim, aşık olduğunuz kişiyle flört etmek veya vakit geçirmek için mükemmeldir, çünkü karşılaştığınız herkes üzerinde bir izlenim bırakacağınızdan emin olabilirsiniz. Hem kendinize hem de evrene dokunduğunuzu hissedeceksiniz, bu da size başkalarının çekileceği dingin bir nitelik kazandıracak. Başkalarının enerjisine özellikle duyarlı olacağınız için, kendinizi kötü etkilerle veya zehirli insanlarla çevrelememeye dikkat edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.