Yengeç Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat – 19 Şubat Haftası)

Yengeç burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 13 Şubat – 19 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İşyerinde veya arkadaşlar arasında geçen bir dramaya dahil olmak zorunda değilsiniz. Aslında, neden biraz ara verip perde arkasında kendiniz için bir şeyler yapmıyorsunuz? Hafta ortası sizi işle ilgili ayrıntılarla meşgul edecek, bu yüzden Pazartesi veya Salı kendinize biraz dikkat göstermeniz iyi olur. Cuma, lisede hiç bitirmediğiniz bir romanı ele almak veya güncel olayları yakalamak gibi entelektüel olarak teşvik edici bir şey yapmakla ilgilidir. Pazar günü arkadaşlarınızla veya ailenizle bağlantı kurduğunuzdan emin olun. Onlarla konuştuktan sonra inanılmaz sevildiğini hissedeceksin.


Yengeç Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki özlemlerinize ve hedeflerinize, onları istediğiniz şeye dönüştürmek için yatırım yapma gücüne sahip olacaksınız, Yengeç! Bu nedenle, Akrep’teki ayın son çeyreği sırasında çalışma haftanızın başında neşeyi seçin. Bu son dördün, işteki yaratıcı çabalarınızda ilerlemenize yardımcı olabileceğinden, şimdi fikirlerinize ve tutku projelerinize odaklanarak mutluluğu seçme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz.

Çalışma haftanız gelişmeye devam ederken mutluluğunuzu aklınızda bulundurun. 15 Şubat Çarşamba günü Balık burcundaki Venüs, Balık burcundaki Neptün ile kavuşum yaptığında, mesleki düzenlemelerinizin profesyonel yolculuğunuzda rüya gibi yeni bir sayfa açtığını hissedebilirsiniz. Bir sonraki bölümde deneyimleyeceğiniz ve keşfedeceğiniz her şeyi hayal ederek umudunuzu canlı tutun.

Bu nedenle, ertesi gün Kova burcundaki Merkür Akrep burcundaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığından, zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı akıllıca kullanmak için bir eylem planı yapmaktan korkmayın. Neyse ki, Kova burcundaki güneş Kova burcundaki Satürn ile de kavuştuğu için planınızın sahipliğini üstleneceğinizden daha emin hissedebilirsiniz. Mesleki ve finansal fırsatlarınıza yatırım yapmayı taahhüt edin!


Yengeç Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sizin için canlandırıcı bir enerji var.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve yakınlık evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Yengeç, sen ve sevgilin bir araya gelmeye çalışıyor olabilirsiniz ama bugün biraz zorlayıcı olabilir. Belki bakıcı bulamıyorsunuz ya da arabanız çalışmıyor. Sevdiğinizle aranızda çok kar olabilir. Veya programlarınızın eşleşmesini sağlayamazsınız. Bugün, romantizm kişisel olmaktan çok dijital olabilir.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile inanç ve inanç eviniz ile kavuşuyor. Bugün, enerji güzelliği ve inancı bir araya getiriyor. Yengeç, bu, dini sanatlara baktığınız, bir koro dinlediğiniz veya özel bir kilise veya sinagogu ziyaret ettiğiniz anlamına gelebilir. Veya belki de doğadaki mucizeyi görüyorsunuz. Bugün estetik duygunuz çok güçlü.


Yengeç Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, bu haftalardan biri, zeminde durmanız ve ilişkilerde ne istediğiniz ve neye ihtiyacınız olduğu konusunda açık sözlü olmanızın isteneceği haftalardan biri. Ortaklıklarınız için çok yüksek beklentileriniz var ve biri size aynı enerjiyi geri vermiyorsa, zaman ayırmaya hiç değmez.

16 Şubat’ta Merkür’ün Kader Düğümleri ile kare açı yapması burcunuz üzerinde güçlü bir etkiye sahip. Bu enerji, genel bir yakınlık ve bağlılık duygusu getirir. Bu, özellikle evlilik ve daha güçlü uzun vadeli ilişkiler arayan Yengeçler için geçerlidir. Hatta bu yıl partnerinizin yanına taşınmayı veya bir sevdiğinizle mülkünüzü paylaşmayı bile düşünebilirsiniz.

Aynı zamanda eski kalıplarınızı değiştirme ve eski bir ilişkinin gerçekten iyi bir şekilde yapılmasına izin verme zamanı. Birinin sonsuza kadar hayatınızda olmasını bekliyorsanız, çok daha iyi ve daha uygun bir ilişkinin yolda olduğuna güvenin. Bu, yakın zamanda bir aile üyesiyle veya yol kenarındaki bir arkadaşlıkla arası düşen Yengeçleri de kapsayabilir. Kendi yolculuğunuzdasınız ve verdiğiniz kadar sevgi bekliyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.