Yay Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat – 12 Şubat Haftası)

Yay burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası neler bekliyor? Yay burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 6 Şubat – 12 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Diğer herkesin deli-o-metresi hafta başında çok yükselmiş gibi görünüyor. Başka bir deyişle, insanlar sizi deli edecek. Şüpheye düştüğünüzde, insanların çoğunlukla normal benliklerine döndüğü hafta ortasına kadar onları olabildiğince dışlayın. O zamana kadar seni özleyecekler. Çarşamba ve Perşembe günleri onlarla vakit geçirin. Hafta sonu geldiğinde, kabuğunuza geri döneceksiniz. Bu sefer, son zamanlarda gördüğün rüyalar yüzünden. Oturup içinizde neler olup bittiğini çözmeniz gerekiyor.


Yay Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, sevgi dolu burcunuz için çok ilginç bir hafta. Sen kesinlikle bir mutluluk demetisin. Ancak, aşk uğruna mı seviyorsun? Yoksa her zamankinden biraz daha mı seçicisiniz? Kimseyi incitmemek için bu muhakemeyi şimdi yapmak önemlidir. Bu hafta belli noktalarda birilerini yönlendiren bir kalite var. Temel olarak, genel yaşamınızın ve olgunluğunuzun yapısını değiştiren bazı güçlü değişikliklerden geçiyorsunuz.

5 Şubat’taki dolunay, sizin için daha uzun vadeli bir şeye yol açabilecek güçlü bir bağlılık için yer açar. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, bu yıl ilginizi çekenlerin normalde çekeceğinizden daha sıkıcı görünebileceğidir. Hatta kendinizi evlenmeyi düşünürken veya biriyle uzun süre birlikte görürken bile bulabilirsiniz.

Bekar Yaylar da çiftleşme dürtüsünü hissedecekler. Herhangi bir yüzleşmeden kaçınmak için kimseyi hayaletleştirmemeye çalışın. Ezilmelerinizi çılgına çeviren eğlenceli ve cilveli hissediyorsunuz. Sizi gerçekten canlı hissettiren bu döngü sırasında aşk için birden fazla seçeneğiniz olabilir. Bu aynı zamanda ortaklıklar içinde olanlar için sevimli bir dinamik yaratır ve duygularınızı yeniden alevlendirir.


Yay Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bu hafta boyunca pek çok değişiklik geliyor! 5 Şubat Pazar gününden itibaren Aslan burcundaki dolunayda profesyonel yolculuğunuzda yeni bir dönüm noktasına veya aşamaya ulaştığınızı hissedebilirsiniz. Son altı ay, kariyer yolunuzu ilerletmek için bir fırsatı kovalama konusunda kendinizi daha kararlı (veya inatçı) hissettiğiniz için biraz zahmetli geçti.

Dolunayın ardından, Oğlak burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün’ü 60’lık açı yapacağından, yarattığınız hayattan nispeten emin hissedebilirsiniz. Neye minnettar olmanız gerektiğini düşünün ve yerleşirken neye öncelik vereceğiniz hakkında konuşun. 8 Şubat Çarşamba günü Balık burcundaki Venüs Boğa burcundaki Uranüs ile 60 açı yaptığında iş-yaşam dengenizde radikal bir değişiklik.

Profesyonel ve kişisel taahhütlerinizi sürdürebilecek rahat ama benzersiz bir program oluşturun. Neye odaklanmak istediğinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyorsa, çalışma haftanızın sonunda Oğlak burcundaki Merkür ile Oğlak burcundaki Plüton arasındaki dönüştürücü kavuşum sırasında bu değişiklikleri yapın.


Yay Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her geçen gün daha akıllı hale geliyorsun.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan burcundaki dolunay ve eğitim ve bilgelik eviniz ile başlıyor. Yay, şu anda okula çok odaklanmış olabilirsin. Veya belki de çocuklarınızın önemli sınavlara hazırlanmasına veya okul projelerini tamamlamasına yardımcı oluyorsunuz. Önümüzdeki dört hafta boyunca, kariyeriniz için sürekli eğitim kurslarına bakıyor ve bu yıl almak istediğiniz bazılarını seçiyor olabilirsiniz.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve mülk eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Yay, bazen hafif seyahat etmeyi seversin, bu yüzden evde minimalist bir görünüm tercih edebilirsin. Bu, bir karton kutu alıp içini yerel hayır kurumu için şeylerle doldurmaya başlamak için iyi bir zaman. Yakında, ev tamamen farklı hissedecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.