Yay Haftalık Burç Yorumları (27 Şubat – 5 Mart Haftası)

Yay burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası neler bekliyor? Yay burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 27 Şubat – 5 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bugünlerde harika sohbetler ediyorsunuz, ancak bazı insanlarda bunun sadece konuşma olduğunu ve hiçbir eylemde bulunmadığını fark etmeye mi başladınız? Sinir bozucu! Ama, biliyorsun, bu dünyanın sonu değil. Bu hafta kalıcı bir sorun olacak, ama muhtemelen sadece enerjileriniz farklı olduğu için. Yakında hepiniz aynı dalga boyuna geri döneceksiniz. Bu arada, Cuma günü, yadsınamayacak kadar büyük bir şansın lehtarı olmayı bekleyin. Tabii ki, bu sadece şans değil, bir süredir kartlarınızı doğru oynamanın ürünü. Dedikleri gibi sana çılgın aksesuarlar. Bu hafta sonu rahat ol.


Yay Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, çalışma haftanız boyunca mutluluğunuzu ilk sıraya koymanın zamanı geldi. 27 Şubat Pazartesi günü İkizler burcundaki ilk çeyrek ay sırasında uzun vadede ne yapmak istediğinizi düşünün. Ay çalışma haftanızın başlangıcını aydınlatırken, birkaç ortaklık, yükümlülük, sorumluluk ve daha fazlasını aynı anda üstlenebileceğinizi hissedebilirsiniz. . Kendinize çifte rezervasyon yaptırmak yerine, bu ayı, düzenlemeleriniz konusunda biraz daha seçici olma zamanı olarak düşünün.

Çalışma haftanız geliştikçe, 2 Mart Perşembe günü Koç burcundaki Venüs Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda tutkulu projelerinizin ve fikirlerinizin çekildiğini hissedebilirsiniz. iş. Çalışmanızı diğerlerinden farklı kılmak için görevlerinize özel dönüşünüzü yapın.

Bununla birlikte, Kova burcundaki Merkür Kova burcundaki Satürn ile kavuştuğunda iş arkadaşlarınızla konuşmaları daha hafif tarafta tutmayı unutmayın. Bazı iş arkadaşlarınız size otoriter bir tavırla yaklaşabilir, bu yüzden onların üslubunun sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Neyse ki, çalışma haftanızın sonunda Merkür Balık burcuna girdiğinde işle ilgili konularda konuşurken rahat davranacaksınız.


Yay Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir aşk mıknatısısınız.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü, güneşin Balık burcunda olması ve aile evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve çocuk evinize yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Yay burcu, evinizin şu anda çocuklarla dolu olması mümkün. Belki bir pijama partisine veya bir çocuğun doğum günü partisine ev sahipliği yapıyorsunuzdur. Kardeşlerinizden biri, kuzenlerin bir araya gelebilmesi için çocuklarını getirebilir. Aileden biri hamilelik haberini verebilir. Bugün eviniz hayat dolu.

1 Mart Çarşamba günü aşk ve romantizm evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Yay, şu anda aşkta şanslısın. Aşkı arıyorsanız, oldukça iyi bir eşleşme olan biriyle tanışabilirsiniz. Bu, birinci (veya ikinci) bir randevuya çıkmak için iyi bir zaman. Zaten bir aşk ilişkiniz varsa, birbirinizle biraz zaman geçirin veya hazırlıksız bir şekilde ikinci bir balayına çıkın.


Yay Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

26’sında, İkizler ayı ortak olma arzunuzu artırırken, kendinizi oldukça motive hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim size rekabet avantajı sağlayacak, bu nedenle, aşık olduğunuz kişinin birkaç potansiyel eşle hokkabazlık yaptığını düşünüyorsanız, şimdi harekete geçme ve bir izlenim bırakma zamanı. Sadece kimsenin ayağını ateşin üzerinde tutmamaya çalış. Değerinizi sergilemeye ve başkalarına bunu görmeleri için baskı yapmaya dayalıysa, kendiniz ve bu senaryonun sonucu hakkında daha iyi hissedeceksiniz.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter, 1 Mart’ta Venüs ile hizaya girerek şefkatli yönünüzü ortaya çıkarıyor. Verecek çok sevgisi olan kocaman bir kalbin varmış gibi hissedeceksin, ama kalbini sana tam anlamıyla değer vermeyen biri için harcamadığından emin ol. Güveniniz, enerji düzeyleriniz ve çekiciliğiniz, katıldığınız tüm toplantılarda sizi kolayca ilgi odağı haline getirecek olan bu Ay yerleşiminden büyük bir destek alacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.