Yay Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 26 Şubat Haftası)

Yay burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası neler bekliyor? Yay burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 20 Şubat – 26 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bir topla vurulmak dışında, Pazartesi günü sizi uyandırabilecek pek bir şey yok. Sadece bulutlu, rüya gibi bir boşluktasın. Ayakkabılarını nereye koyduğunu bile hatırlamıyorsan, yeni tanıdığının adını nasıl hatırlayacaksın? Flört bölümündeki büyük günler olan Salı öğleden sonra veya Çarşamba gününe kadar beyninizdeki sıvılar tekrar normal gibi akmayacak. Perşembe ve Cuma günleri bu yeni olası müşteriyle iletişim hatlarını sürdürün ve hatta Cumartesi gecesine kadar bir randevunuz olabilir. Pazar günü, siz ve özel biriyle harika bir felsefi sohbet yapacaksınız.


Yay Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yay, çalışma haftanızdan en iyi şekilde yararlanın! Çalışma haftanızın başında, Balık burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile 60’lık açı yaptığında sıkı çalışmanızın karşılığını aldığını hissedebilirsiniz. Mali açıdan uğurlu sekstil, kendinizi daha güçlü ve kontrollü hissetmenize yardımcı olabilir. Sıkı çalışmanız, iş dışında yaşamak istediğiniz ev veya hayat için ödeme yapmanıza bile yardımcı olabilir!

20 Şubat Pazartesi günü Venüs Koç burcuna gireceğinden, profesyonel tutku projelerinizi ve kendinizi ifade etme fırsatlarınızı takip etmeye ilgi duyabilirsiniz. Koç burcundaki Venüs, kalbinizde bir ateş yakacak, böylece işteki yaratıcı ihtiyaçlarınızı karşılamak için bunu kullanabilirsiniz.

Balık burcunda da bir yeniay olacağı göz önüne alındığında, önümüzdeki altı ay boyunca iş-yaşam dengenizin ilerlemesi ve çalışmak için kutsal bir alan yaratma konusunda daha umutlu hissedebilirsiniz. Yeni ay sırasında profesyonel ihtiyaçlarınızı karşılayacak daha sezgisel bir programa ve çalışma alanına sahip olma niyetini belirleyin. Ancak birkaç gün sonra Kova burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaparken, işte neye odaklanmanız gerektiği konusunda zorlu konuşmalar yaşarsanız şaşırmayın.


Yay Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta eviniz toparlanıyor.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü, Balık burcundaki Venüs ve akraba evinizin Oğlak burcundaki Plüton ve para eviniz ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Yay, çocuklarla veya oda arkadaşlarıyla para tartışması yapma fırsatı olabilir. Paranın nasıl bölündüğü hakkında konuşmanız gerekebilir. Ancak bazı heyecan verici yatırımlar yapmak için parayı bir araya getiriyor olmanız da mümkündür. Bu, refah yaratmak için güçlerinizi birleştirmek için iyi bir gün.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, aileniz ve atalarınızın soyu etrafında çok fazla enerji olacak. Yay, soy ağacınıza bakıyor veya albümlere koymak için resimler çekiyor olabilirsiniz. Bir aile birleşimi veya önemli bir aile olayı olabilir. Ailede yeni bir bebek doğabilir veya birisi evleniyor olabilir, bu nedenle aileniz büyüyor. Bu aynı zamanda büyüdüğünüz evi ziyaret etmek için iyi bir zamandır.


Yay Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Venüs haritanızın cilveli ve şehvetli kısmına girerken, yirminci gün sizin için önemli bir gün olacak. Bu kozmik iklimde, bir ilişkide sizi neyin güvende veya güvensiz hissettirdiğiyle ilgili temalar ele alınmalıdır. Kıskançlık geçmişiniz varsa veya ortaklarınızdan sık sık şüpheleniyorsanız, bu kalıpları daha fazla analiz etmeye değer. Tarihsel olarak konuşursak, eski sevgililerinizin sadakatsizlikten şüphelendiğinizde haklı mıydınız yoksa korkuya dayalı suçlamalar mı yapıyordunuz? Gelecekteki ortaklarınızın sizi romantik açıdan güvende hissettirmek için masaya neler getirebileceğini düşünün ve ardından bu idealleri ileriye doğru nasıl sağlıklı bir şekilde iletebileceğinizi düşünün.

Yeni ay, kişisel duyguların evinizde sıcacık olurken, yirminci gün sizin için hayırlı bir gün olacak. Bu süre zarfında bir duygu patlaması hissedeceksiniz, ancak kendinizi anlamlı ve diplomatik olarak ifade edecek araçlara sahip olacaksınız. Bu günü, özellikle son zamanlarda gözünü diktiğin biri varsa, nasıl hissettiğini başkalarına bildirmek için kullan. Bu enerji aynı zamanda varlığınızı güçlendirecek, bu nedenle etkilemek istediğiniz bir sosyal medya tutkunu varsa, bunu süper sevimli bir gönderiyle yapabilirsiniz – işin içinde entelektüel bir unsur varsa bonus puanlar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.