Yay Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat – 19 Şubat Haftası)

Yay burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası neler bekliyor? Yay burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 13 Şubat – 19 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında her zamankinden daha popülersin (lise arkadaşları seni şimdi görmeli!) ve herkes senin en iyi arkadaşın olma şansı için yarışıyor. Hafta ortası, koşuşturma devam ediyor ve programınız dolu. Cuma ve Cumartesi günleri yeni fikirler hakkında konuşacaksınız. Ciddi konuşmalar yapmak için sevdiğiniz insanlarla biraz sessiz zaman bulmaya çalışın. Etrafınızdakilerin ne kadar ilginç olduğunu size hatırlatacaksınız. Pazar günü biraz dalgınsınız, bu yüzden unutmayı göze alamayacağınız bir şeyi hatırlamanıza yardımcı olması için anahtarlarınızı kemerinize bağlamak veya parmağınıza bir ip bağlamak isteyebilirsiniz.


Yay Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta spontane bir kutlama olabilir.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve ulaşım ve kısa mesafeli seyahat evinizin Balık burcundaki Neptün’e yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, yollar seyahat etmek kolay olmayabilir. Hava, belirli bir yolu geçilmez hale getirebilir veya fazladan trafik olabilir. Son yağmur veya kar, yolların çok kaygan olduğu anlamına gelebilir. Yay, araba sürerken ekstra dikkatli olmak veya evde kalmak ve tüm ağırlaşmayı atlamak için iyi bir gün.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile aile eviniz ile birleşiyor. Şehir dışından gelen kardeşleriniz veya kuzenleriniz ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Şu anda güzel bir emeklilik topluluğunda yaşayan anne babanızı ziyaret edebilirsiniz. Yay, akrabalarla bir araya gelmek ve neler olup bittiğini paylaşmak için harika bir gün.


Yay Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, çalışma haftanız boyunca sohbette neler ortaya çıkabilir? 13 Şubat Pazartesi günü Akrep burcundaki son çeyrek ay boyunca kendinizi mahvetmeden önce kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir. işinize dikkatli yaklaşım. Daha iyi bir bilinçaltı bakış açısına sahip olmak, işle ilgili konularda kendinizi daha güvende hissetmenize yardımcı olabilir!

Ancak birkaç gün sonra Balık burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kavuştuğunda hayalinizdeki çalışma alanını yaratana kadar hazır olmayabilirsiniz. Birlikte, hayalinizdeki alanı hayata geçirirseniz, çalışma ortamınızda daha rahat hissetmenize yardımcı olabilir. Bunu temizlemeye, dekore etmeye ve yeniden düzenlemeye başlama zamanı olarak kabul edin!

Bununla birlikte, 16 Şubat Perşembe günü Kova burcundaki Merkür Akrep burcundaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığında bazı kısa ve öz iletişimlerle karşılaşabilirsiniz. -sizin ve iş arkadaşlarınızın ileriye dönük meseleleri nasıl ele alabileceğiniz hakkında yuvarlak konuşma. Başkalarının iş hakkında söyleyeceklerine açık olun!


Yay Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, hayatın her alanında burcunuz için son derece güçlü bir hafta. Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda, onu kazanmak için işin içindesiniz. Etrafınızda hayallerinizi destekleyen ve sizi gerçekte kim olduğunuz için gören birçok kişi var. Kesinlikle seviliyorsunuz, bu yüzden alınan sevgiye açık olun.

On beşinci gündeki Venüs ve Neptün birleşimi, sizin için daha uzun vadeli bir şeye yol açabilecek güçlü bir bağlılık için yer açıyor. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, bu yıl ilginizi çeken kişiler size normalde alacağınızdan daha sıkıcı gelebilir. Hatta kendinizi evlenmeyi düşünürken veya biriyle uzun süre birlikte görürken bile bulabilirsiniz. Bekar Yay da çiftleşme dürtüsünü hissedecek. Bu, önümüzdeki hafta boyunca düzenli konuşmanızın bir parçası haline gelir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.