Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Aylık Burç Yorumu 2023 Mart

Yay burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Mart ayı neler bekliyor? Yay burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Mart Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Şans getiren yöneticiniz Jüpiter, bu ay baharatlı Koç burcundaki yolculuğuna devam ediyor ve 1 Mart’ta sıcak ve buharlı bir kavuşumda Venüs’e katılıyor. Evren şimdi aşk hayatınız için ne çağrıştıracak? Bir değişiklik için biraz gerçek mutluluğa ne dersiniz? Şimdi çok fazla endişelenmek zorunda kalmamak çok güzel.

Bir Başak dolunayı, başarı ve tanınmayla ilgili onuncu evinizi yedincide aydınlatarak sizi kariyeriniz ve kişisel yaşamınız arasında bir denge arayışına gönderir. İlişkiniz veya flört hayatınız işinizin önüne geçiyorsa veya tam tersiyse, şimdi buna çare arayacaksınız. Bu analitik ay boyunca mantıklı bir çözüm arayın.

Aşk hayatınız, 20 Mart’tan itibaren parlak Koç güneşiyle tutkulu bir ivme kazanıyor ve önümüzdeki ay kendinizi daha rekabetçi ve özgüvenli hissedebilirsiniz. Bu güneş varlığı beşinci evinizi aydınlatırken, aşk hayatınızda oyunlar ve sporlar olacak, ancak kazanmak en önemli şey değil. Kaybeden biri olmak hiç çekici değil Sag!

Yirmi sekizinci gündeki Merkür-Jüpiter kavuşumunda aşk hayatınıza rehberlik edecek iyi şanslar bekleyebilirsiniz; bu, son zamanlarda denediğiniz hiçbir şey işe yaramıyorsa harika bir haber. Bir değişiklik için kontrolü Evren’e bırakın ve ne olduğunu görün. Kader seni arıyor.


Yay Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bu ay vermeniz gereken birçok büyük kariyer kararı olabilir. Bu yıl şimdiye kadarki evriminiz zaman zaman neredeyse dünyevi değildi. Çevrenizdeki kariyer fırsatlarıyla ilgili bir déjà vu duygusu var. Rüyalarınıza her zamankinden daha derinden bağlı olduğunuzu ve günlük işlerinizde önsezi anları yaşadığınızı hissedebilirsiniz.

7 Mart’taki Başak dolunayı sizi uyandırıyor ve daha anlamlı bir şekilde, sizi çatlatıyor. Bu, gücünüze adım atma ve parlama zamanı. Zihninizi yeni bir varoluş duygusuna açmak ve yeteneklerinizi görmek önemlidir. Bir zamanlar kavramanıza izin verdiğinizden daha fazlasısınız. Kişisel yaşam kaderinizin gerçeklikle buluşabilmesi için şu anda bu büyük değişimden geçiyorsunuz.

Güneş, yirminci günde diğer ateş burcu Koç’a giriyor ve ardından ertesi gün tutkulu bir Koç yeniayı geliyor. Bu, ruhunuzu yükseltir ve fikirlerinize hayat verir, sizi bir merak ve huşu duygusuyla aydan çıkarır.


Yay Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Mart ayının başında Merkür Balık burcuna ikinci kez girdiğinde duygusal güvenlik arıyorsunuz. 7 Mart’ta dolunay Başak’tayken ve Satürn Balık burcuna girdiğinde birlikte bir hayat kurabileceğiniz bir eş bulun. Onları beş yıllık planınızda göremiyorsanız, onları serbest bırakmanın zamanı geldi. Gerçeği arıyorsunuz.

Bunu yapmak için, Juno on birincide Boğa burcuna girdiğinde bağlılık, güven ve sadakate dayalı bir ilişki kurun, bunların hepsi işe yarayacaktır. Yeni sezon boyunca sürecek bağlantılar kurmaya odaklanmak için 16 Mart’ta Boğa burcuna giren Venüs’ü kullanın. İlişkilerinle ilgilen ki büyüsünler.

Ardından, Merkür, güneş ve yeni ayın sırasıyla on sekizinci, yirminci ve yirmi birincide Koç burcuna girdiği bahar kaçış mevsimi gelir. Bu, aşk ilişkilerine tutku ve şevkle atlamak için harika bir zaman. Cesur ol ve aşkına çıkma teklif et. Ateşli bir romantizme yol açabilir. Bayılmaya hazır ol Yay!

Ayınız, 25 Mart’ta Mars Yengeç burcuna girdiğinde samimi bir notla sona eriyor. Bu, sevgilinizle derin bağlar geliştirdiğiniz seksi bir zamandır. Biraz yaramaz ol (*göz kırp*)!


Yay Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendi kendine bakım

Güneş, Balık burcunda ve aile bölgeniz Yay burcunda yolculuğuna devam ederken, kendinize karşı nazik olmanın zamanı geldi. Gaz pedalından geri çekilmek ve yavaşlamak isteyebilirsiniz. Bu, kendinizi beslemek, iyi yemek yemek ve daha fazla dinlenmek için bir fırsattır. Güneş 20 Mart’a kadar burada kalacak, ancak ihtiyatlı Satürn’ün yedinci eve girmesi ve yaklaşık iki yıl kalmasıyla bu sektör önemli bir odak noktası haline gelebilir.

Evde daha fazla sorumluluk üstlenebilir veya devam eden bazı büyük inşaat çalışmaları ile evinizi yeniden düzenlemeye karar verebilirsiniz. Ayrıca, ekstra iş anlamına gelecek olan aileye bir üyeyi memnuniyetle karşılamanız da mümkündür.

Ay notunda, Başak burcundaki dolunay ve 7 Mart’taki hırslı sektörünüz, sizi önemli bir konudaki duygularınızı daha geniş bir izleyici kitlesiyle paylaşabileceğiniz bir konuma getirebilir. Sosyal medyadaysanız, bu size daha fazla takipçi getirebilir ve başkalarının mücadelelerinde yalnız olmadıklarını bilmelerini sağlayabilir.

20’sinde, güneşin yaklaşık bir ay kalmak üzere Koç burcuna geçmesi boş zaman etkinliklerini vurgular ve daha fazla dışarı çıkıp birkaç maceranın tadını çıkarman için sana ilham verebilir. Özellikle birkaç risk almayı seviyorsanız, elementinizde olacaksınız. Kaya tırmanışı, deltakanat ve benzeri diğer aktiviteler size gerçek bir vızıltı verebilir.

21 Mart Koç burcu yeniayı yeni başlangıçlar için birebir. Yeni bir romantizmin içindeyseniz, işleri daha da ileri götürmek isteyebilirsiniz. Bu aynı zamanda yeni bir beceri öğrenmek veya yeni bir hobi denemek için iyi bir zamandır. Yaratıcı çalışmalarınızı sergilemek istiyorsanız, başlama zamanı.

Güçlü Pluto, ayın yirmi üçüncüsünde Kova burcuna ve iletişim sektörünüze giriyor. Oğlak burcundaki bir dönemin ardından bu yoğun gezegen, 2044 yılına kadar Su Taşıyıcısı burcunda yolculuk edecek. Aklınıza koyduğunuz her şeye derinden bağlanacaksınız, bu yüzden emeğe değdiğinden emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.