Terazi Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat – 12 Şubat Haftası)

Terazi burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 6 Şubat – 12 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bir kin besliyorsan ve bunu can sıkıcı bir diken olarak görüyorsan, Pazartesi bir cımbız alıp onu çıkarmanın tam zamanı. Zaten onsuz çok daha iyi hissedeceksin! Salı, birçok işi halletmek için harikadır ve Çarşamba ve Perşembe daha da iyidir. Şirin bir ofis arkadaşıyla flört edecek zamanı bulabilirsen, bunda yanlış bir şey yok. Cuma seni güzellik için alevler içinde bulur. Herkes ve her şey çok güzel görünüyor! Gül renkli gözlükler, düşüncelerinizi organize etmek için ihtiyaç duyduğunuz kristal berraklığında görüşle değiştirilmek üzere Cumartesi ve Pazar günleri çıkar.


Terazi Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

En derin mahrem arzularınızı ortaya çıkarmak ve onlarla uyum sağlamak için çok yoğun bir hafta olacak. Size kim olduğunuzu gösteren romantik bir bağınız bile olabilir. Tekrarlanan herhangi bir psikolojik model fark ettiyseniz, bunu kesin olarak çözmenin zamanı geldi. Bu özellikle eşlerini sürekli destekleyen ancak karşılığında her zaman aynı enerjiyi almayan Teraziler için geçerlidir. 5 Şubat’taki dolunaydan gelen ay enerjileri haritanızı uyandırır ve romantik hayatınızdaki büyük değişimlerle temanın ilerlemesini sağlar. 11’inde, Merkür’ün Kova’ya önemli bir kayması meydana geliyor. Ana gezegeniniz olan aşk, yaşamınızdaki tüm ortaklık dinamiklerinin bütünlüğünü test eder. En güçlü olan kesinlikle hayatta kalacak, ancak aşk hayatınızdaki genel denge bu döngü sırasında doğası gereği belirgin olacaktır.

Bekarsanız, bu size daha önce sevdiğiniz birini hatırlatan birini getirebilir. Bu, ilk etapta neden sizin için asla iyi olmadıklarına dair son derece duygusal bir hatırlatma görevi görebilir. Aynı anda birden fazla kişiyle çıkmaya veya sıra dışı aşk ilişkilerinde ufkunuzu genişletmeye açık olun.

Ay enerjisi, tüm ortaklıklar için aşk beklentilerinizi artırma zamanı olarak hizmet eder. Hatta bu geçişlerde sevdiklerinizle daha fazla tedirgin veya sinirli hissedebilirsiniz. Bu alıngan enerjiyle çalışmanın anahtarı, başkalarına karşı sabırlı olmaktır. Çok yüksek beklentileriniz var, ancak birinin size yetişmesi gerekebilir. Size gerçekte kim olduklarını göstermelerine izin verin!


Terazi Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, iş-yaşam dengenizi ve çalışma ortamınızı nasıl sürdürmek istediğinizi belirleyin. Çalışma haftanızın başında, 5 Şubat Pazar günü Aslan burcundaki dolunay sırasında son altı ayda daha büyük profesyonel topluluğunuzun, çevrimiçi varlığınızın ve profesyonel özlemlerinizin nasıl büyüdüğünü düşünmelisiniz. çabalar bu ay boyunca tam bir daire çizdi!

Önümüzdeki birkaç gün içinde, Merkür Oğlak burcundaki Neptün Balık burcunda sekstil olduğunda, profesyonel ve kişisel barışınızı korumak için daha iyi iş-yaşam dengesi sınırlarını zorlamayı düşünmeniz gerekebilir. Neyse ki, sınırlarınızı güçlendirmek için doğru insanlarla konuşmaya öncülük etmeye açık olduğunuz sürece, hayallerinizdeki iş-yaşam dengesine sahip olabilirsiniz.

8 Şubat Çarşamba gününe kadar, Balık burcundaki Venüs Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçerken, beklenmedik bir finansal ve profesyonel katılım görebilirsiniz. İkinci sekstil, daha profesyonel ve finansal olarak daha güçlü hissetmek için hesaplanmış bir risk almanıza bile yardımcı olabilir. Ardından, hafta sonunda Merkür Kova burcuna girdiğinde, iş hayatınızda hangi fikirlerin veya projelerin peşinden koşabileceğinizi düşünmenin zamanı gelebilir.


Terazi Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bağlantılar kurabilirsiniz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının arkadaşlık ve topluluk evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Terazi, katılmanız gereken bir sosyal etkinliğiniz veya bir partiye davetiniz olabilir. Ve belki de gidip gitmemek konusunda ileri geri gidiyorsunuz. Katılmak iyi bir fikir olabilir, çünkü şu anda sosyal olmak size gerçekten fayda sağlayabilir. İlginç insanlarla ve hatta potansiyel bir aşk ilgisiyle tanışabilirsiniz.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve konut eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Terazi, evde bazı manevi faaliyetlerle meşgul olabilirsiniz. Bu, kristallerinizi, mumlarınızı ve ruhsal üstatlarınızın resimlerini tutan bir sunak veya ruh ocağı kurmak için iyi bir zamandır. Her gün kolayca pratik yapabilmek için yoga ekipmanınızı oturma odanızın bir köşesine veya boş bir odaya kurmayı düşünün. Bugün, evinizi sığınağınız yapmak için bir adım atıyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.