Terazi Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 26 Şubat Haftası)

Terazi burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 20 Şubat – 26 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü muhteşem biri rutininizi bozduğunda, aklınızdan iki düşünce geçebilir: 1) Ne kadar heyecan verici! ve 2) Bu zamanı değil! Ve haklısın. Pazartesi, diğer tüm sorumluluklarınızı bir kenara bırakıp gerçek aşkın geçici vaadine odaklanmak için iyi bir zaman değil. Ama Salı ve Çarşamba? Oh evet. Perşembe ve Cuma? Tüm aşk, her zaman. Cumartesi günü, dünyanın ne kadar güzel olduğuna şaşırmayı bekleyin ve Pazar günü, bu yeni ilişkinin (buna henüz öyle diyebilir misiniz?) ne kadar güzel olduğuna şaşırmayı bekleyin.


Terazi Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, iş hayatından zevk almanı sağlayan bir programa bağlı kalmaya odaklan. 19 Şubat Pazar günü Balık burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton’la 60’lık açı yaparken işte ve özel hayatınızda ne yapmak istediğinizi belirleyin. 60’lık açı çoğunlukla uyumlu olduğu için, her şeyin olması gerektiği gibi olacağını hissedebilirsiniz. Ancak bu zahmetsiz olmayacak, bu nedenle istediğiniz iş-yaşam dengesine sahip olmak için işte ve evde bazı değişiklikler yapmanız gerekecek. Her ne olursa olsun biraz bencil olmaktan ve kendinizi ön plana koymaktan korkmayın çünkü ertesi gün Venüs Koç burcuna girecek.

Ayrıca, daha büyülü bir çalışma hayatını tezahür ettirmek için kozmik işaretiniz olan Balık burcunda yeni bir ay olacak. Yeni ay, sizi çalışma alışkanlıklarınızı, rutinlerinizi ve daha fazlasını romantikleştirmeye teşvik edecek altı aylık yeni bir döngüyü başlatacak. Ancak 22 Şubat Çarşamba günü Kova burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığında zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı profesyonel hedeflerinize yatırmadan önce planlarınızda çözülmesi gereken bazı pürüzler olursa şaşırmayın. hesaplanmış risk!


Terazi Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru yolda ilerliyorsunuz.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü, Venüs’ün Balık burcunda olması ve günlük rutinler evinizin Oğlak burcundaki Plüton’a ve mesken evinize 60 açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bahar temizliğinizi erken yapıyor olabilirsiniz. Dağınıklıktan kurtuluyor, bir şeyler topluyor ve evden çıkarıyor olabilirsiniz. Terazi, ziyarete gelecek birine yer açmak için mobilyaları hareket ettiriyor olabilirsiniz.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, günlük olarak yaptığınız şeylere bakmak ve hedeflerinize giden yolda size nasıl yardımcı olup olmadıklarını anlamak çok iyi bir fikir olacaktır. Bunlar günlük meditasyon, egzersiz ve sebze yeme gibi şeyleri içerebilir. Terazi, ruhsal yolculuğunuz önemlidir. Her gün dua etmek, mum yakmak veya manevi metinler okumak için zaman ayırabilirsiniz.


Terazi Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün yirminci yılda Koç burcuna girmesiyle aşk hayatınızda işler daha da kızışacak. Bu duygular yeni ayın altında güçlenecek. Evren sizden gelecekte ne istediğinizi düşünmenizi isteyecek, buna, yaptığınız ve istemediğiniz romantik partner türü de dahildir. Siz hislerinizi çözerken enerji biraz ağırlaşabilir. Bu nedenle, ilerleme yolunda gerçekçi bir tutum sergilemeye devam ederken kendinize karşı ekstra nazik olmanız önemli olacaktır. Kişisel istikrarınızı bulmak önce gelmeli, romantizm ise ikinci öncelik olarak yerini almalıdır.

Haftanın başında atmosfer biraz ağır gelse de, Merkür ve Mars’ın birleştiği yirmi saniyede çok daha hafif bir enerjinin kontrolü ele geçirmesini bekleyebilirsiniz. Bu bağlantı, haritanızın planlamayı ve günlük rutinleri yöneten bölümünü harekete geçirecek ve sizi hedeflerinizi organize etmek için benzersiz bir konuma getirecek ve aynı zamanda karşı tarafla iletişim kuracaktır. Bu süre zarfında sıkı çalışmanızın büyük getirileri olacak, ancak hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için biraz zaman ayırmanız da önemli olacak ve evrenden yardım ve rehberlik istemeyi unutmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.