Terazi Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat – 19 Şubat Haftası)

Terazi burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 13 Şubat – 19 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başlarında fikirleriniz hakkında iyi geri bildirimler alacaksınız, o yüzden uzaklaşın. Çarşamba gününe kadar, otorite konumundaki kişiler tarafından biraz kafese kapatılmış ve baskı altına alınmış hissediyor olabilirsiniz. Klostrofobik olmamaya çalışın ve bir ayağınızı diğerinin önüne koyun. (Hafta sonu yeterince yakında geliyor!) Bu hafta kendinizi bir ton davetiyeyle karşı karşıya bulabilirsiniz, ancak zaman zaman hayır demekte sorun yoktur. Telefonu kapat. E-posta takıntısı yapmamaya çalışın. Bir sanat projesine biraz zaman ayırın veya uzun bir yürüyüşe çıkın, tamamen sizinle ilgili bir şey. Size katılacak biri varsa, harika ama tek başınıza da eğleneceksiniz.


Terazi Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bu hafta profesyonel tutkularınıza odaklanma zamanı. 13 Şubat Pazartesi günü Akrep burcundaki son çeyrek ay boyunca her türlü güvensizliği veya istikrarsızlığı bırakın. İş yerinde daha güvende hissetmenize yardımcı olmayan bir şey varsa, dikkatinizi aradığınız profesyonel veya finansal istikrarı neyin sağlayacağına çevirin.

İleride, birkaç gün sonra Balık burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kavuştuğunda iş hayatınızla ilgili daha fantastik bir görüşe sahip olabilirsiniz. Yaratıcı birleşme, iş hayatınıza biraz tuhaflık getirecek, bu nedenle her zamanki sıradan işlerinizin büyülü hale geldiğini hissedebilirsiniz.

İşi daha da iyi yapan şey, profesyonel tutkunuza ve fikirlerinize odaklanmaktır; bu, 16 Şubat Perşembe günü Kova burcundaki Merkür’ün Akrep burcundaki Güney Ay Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yapmasından kaynaklanan stresin üstesinden gelebilirseniz makul olabilir. güçlendirici olabileceğinden, yaratıcı çabalarınıza ve profesyonel kendini ifade etme araçlarınıza yatırım yapmaktan korkuyor. Finansal fırsatlar bile ortaya çıkabilir!


Terazi Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir atılım yaşayabilirsiniz.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve zevk ve neşe evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, neyin gerçekten eğlenceli olduğu konusunda kendinizi sorguluyor olabilirsiniz. Bir rutine takılıp kalmış olabilirsiniz. Teraziler, o gün için planladığınız şeye bakıp heyecanlanmayabilirsiniz. Bu, sizi konfor alanınızdan çıkarsa bile farklı bir şeyler yapmak için iyi bir gün.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile sağlık ve esenlik eviniz ile birleşiyor. Meditasyon, stresi azaltmanın kanıtlanmış bir yoludur ve günümüzün gezegen kombinasyonu, meditasyon uygulamanız üzerinde çalışmak için mükemmeldir. Terazi, bir uygulamayı kullanarak rehberli bir meditasyon yapabilir veya sadece oturup nefesinize odaklanırken güzel bir şeye bakabilirsiniz.


Terazi Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, sevgi dolu burcunuz için çok ilginç bir hafta. Sen kesinlikle bir mutluluk demetisin. Ancak, sevmek için mi seviyorsunuz? Yoksa her zamankinden biraz daha mı seçicisiniz? Sonunda birini incitmemek için bu muhakemeyi şimdi yapmak önemlidir. Genel hayatınızın ve olgunluğunuzun yapısını değiştiren bazı güçlü değişikliklerden geçtiğiniz için, bu yıl belirli noktalarda birine liderlik etme niteliği var.

Ana sevgi gezegeniniz, onbeşinde Neptün ile birleşiyor ve hayatınızdaki tüm ortaklık dinamiklerinin bütünlüğünü test ediyor. En güçlü olan kesinlikle hayatta kalacaktır, ancak aşk hayatınızdaki genel denge bu döngü sırasında doğal olarak belirginleşecektir. Bekarsanız, bu size daha önce sevdiğiniz birini hatırlatan birini getirebilir. Bu, ilk etapta neden sizin için asla iyi olmadıklarına dair son derece duygusal bir hatırlatma görevi görebilir. Aynı anda birden fazla kişiyle çıkmaya veya sıra dışı aşk ilişkilerinde ufkunuzu genişletmeye açık olun.

On altıncı evdeki Satürn-güneş ittifakı ve ardından on yedinci evdeki Merkür ve Jüpiter’in bağlantısı, tüm ortaklıklar için aşk beklentilerinizi artırma zamanı olarak hizmet ediyor. Hatta bu geçişlerde sevdiklerinizle daha fazla tedirgin veya sinirli hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.