Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Aylık Burç Yorumu 2023 Mart

Terazi burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Mart ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Mart Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ayın başlarında güçlü aşk tanrıçası Venüs ile tutkulu Koç burcunun şiddetli birleşimi, ilerlemeye hazır olduğunuz anlamına gelir. Fazla düşünmeye veya pişmanlığa izin yok. Geçmişi geride bırakmak ve çok daha iyi bir geleceğe doğru ilerlemek, sonsuza dek mutlu olma olasılığına inanmanızı sağlar.

2 Mart’ta zihinsel Merkür yaratıcı Balık burcuna geçtiğinde düşünceleriniz ilginç yerlere sürükleniyor, ancak romantizm hakkındaki fikirleriniz şu anda gerçekten gerçeğe veya gerçeğe dayanmıyor. Kafanızda çok güzel bir senaryo yaratabilirsiniz, ancak gerçek hayatta bunu gerçekleştiremezseniz sadece zamanınızı boşa mı harcıyorsunuz?

Ciddi Satürn, yedinci evdeki sezgisel Balık burcuyla ortak olmak için açık fikirli Kova burcundan ayrıldığında, refahla ilgili altıncı evinizde iki doz yansıtıcı enerji vardır. Zihninizin ve vücudunuzun mutlu ve sağlıklı olması için neye ihtiyacı var? Bu alanları yeniden değerlendirmenin ve aşk hayatınızın durumunun genel mutluluğunuzu nasıl etkilediğini düşünmenin zamanı geldi.

Sevecen Venüs, 16 Mart’ta rahatlık düşkünü Boğa burcuna ve sekizinci zenginlik evinize giriyor, bu nedenle pahalı şeyleri seviyorsunuz. Hayatın sunduğu en iyi şeyi deneyimlemeyi istemekte yanlış olan bir şey var mı? Eşinizi dünya çapında bir gezi ile şımartın ya da bir tarih akşam yemeğine nereye gitmek istediğinizi sorarsa, şehirdeki en seçkin restoranın adını söyleyin.


Terazi Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs 16 Mart’ta Boğa burcuna geçtiğinde, hırslı bir enerji size dünyayı alt edebileceğinizi hissettirecek. Bugün karşılaştığınız her şeyle ilgileneceksiniz, bu nedenle işinize her zamankinden daha fazla özen gösterirseniz şaşırmayın. Bunu kendi yararınıza kullanın ve bu duygu sürerken yapabildiğiniz kadar çok şey yapın. Dün olanlar hakkında endişelenmenin zamanı değil. Sadece şu anda önünüzde olana odaklanın ve elinizdeki işe bağlı kalın.

Yedincide, karmik gezegen Satürn Balık burcuna ve haritanızın hizmet sektörüne geçiyor. Bu yerleşim, meslektaşlarınızın ve dünyanın geri kalanının adalet ve hakkaniyet konusundaki alışılmış endişelerinize uymasına yardımcı olur. Satürn yaklaşık iki yıl Balık burcunda kalacak. Birlikte çalıştığınız insanlardan gelen bu canlandırıcı şefkat sizin için özellikle iyi olacak, çünkü bu duyguyla kolayca bağlantı kurabilirsiniz. İnsanlar büyük olasılıkla fikirlerini daha fazla karşılıklılık ile paylaşacaklardır, bu nedenle işbirliğinin kolay ve verimli olması sizi şaşırtmasın. Sevgili Terazi, başkalarıyla çalışmak size her zaman doğal geliyor, ancak bu ay birlikte çalıştığınız insanlar için de doğal olarak iş yerinde güzel bir uyum yaratacak.


Terazi Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ufukta yeni bir mevsim var, ancak bir bahar kaçamağı aramadan önce, Merkür ikincide Terazi’ye girerken kendiniz üzerinde çalışın. “Hayal partnerinizi” istiyorsanız, karşılığında o kişi olmalısınız. İlk adım, 7 Mart’ta dolunay Başak’tayken ve Satürn Balık’a girdiğinde mükemmelliği bırakmaktır. Bu, kendini sevmenin ilk adımıdır.

İşi yapın ve Juno on birincide Boğa burcuna girdiğinde derin duygusal bağlar geliştirebilirsiniz. Mevcut ilişkiniz bir sonraki aşamaya geçebilir ve yeni ilişkiler hızla gelişebilir. Yine de dikkatli ol. 16 Mart’ta Venüs Boğa burcuna girdiğinde bu yakınlık kolayca kıskançlığa dönüşebilir. Hayatınızı biriyle paylaşın ama onu bunaltmayın.

En iyi randevu geceleriniz, Merkür, güneş ve yeni ayın sırasıyla on sekizinci, yirminci ve yirmi birincide Koç burcuna girdiği ayın ikinci yarısındadır ve bu da onu romantizm için mükemmel bir zaman yapar. Aşk şu anda çiçek açıyor, bu yüzden tutkulu bir ilişki için mükemmel eşinizi bulmak için cesur olun.

25 Mart’ta Mars Yengeç burcuna girdiğinde #ilişkihedeflerine odaklan. Küçük şeylerin egonu zedelemesine izin verme Terazi. Bir ilişki kurarken size iyi hizmet etmeyecek.


Terazi Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaşam Tarzınızı İyileştirmek

Terazi, hem bu ay hem de sonrasında yaşam tarzınız, işiniz ve sağlıklı yaşam sektörünüze oldukça odaklanıyor. 20 Mart’a kadar bu bölgede güneş, çabalarınızı değerlendirmek için harika bir fırsat.

İlerlemenizden memnun musunuz? Değilse, ihtiyatlı Satürn’ün yedinci evdeki bu sektöre hareketi, rutinlerinizi yeniden yapılandırmanız için size ilham verebilecek büyük bir etkidir. İş değiştirebilir, bir iş kurabilir veya sağlığınızı elden geçirmeye karar verebilirsiniz. Satürn yaklaşık iki yıl burada olacağından, bunu düzeltmek için bolca zaman olacak.

7 Mart’ta Başak burcundaki dolunay, mümkünse gevşemek ve rahatlamak için bir şans getiriyor. Programınızı basitleştirmeye ve baskıyı en aza indirmeye çalışın. Bu ay aşaması, bunalmış olma hissini artırabilir, bu nedenle, uzun bir yapılacaklar listesiyle mücadele ediyorsanız, bu şansı olumlu bir şey yapmak için kullanın.

Kişisel gezegeniniz Venüs, Boğa burcuna ve on altıncı evde yoğun bir bölgeye giriyor. Arzularınız her zamankinden daha güçlü olabilir ve bu, geçici olarak takıntılı veya sahiplenici olmanıza neden olabilir. Tutuşunuzu gevşetin ve istediğiniz her şey size daha kolay gelsin.

20 Mart’ta güneşin Koç burcuna geçmesi ilişkilerinizi ve aşk hayatınızı öne çıkarıyor. İyimser Jüpiter size zaten bir doz iyi şans getiriyorken, işler iyi görünüyor. İlişkinizi bir sonraki seviyeye taşımak ve neyin mümkün olduğunu görmek için can atacaksınız.

Ertesi gün Koç burcundaki yeni ay, anlaşmalar imzalamak, ekip projelerini başlatmak ve işbirliği ve işbirliği gerektiren herhangi bir yeni plana başlamakla ilgili yeni başlangıçlar için harikadır.

Son olarak, dönüştürücü Pluto ayın yirmi üçüncüsünde Kova burcuna ve boş zaman bölgenize giriyor ve Oğlak burcundaki kısa bir dönem dışında 2044 yılına kadar Kova burcunda kalacak. Bu süre zarfında, sizi hiç tanımadığınız yaratıcı fikirler ve dürtülerle temasa geçebilirsiniz. hobileriniz, zevkleriniz ve hatta romantik ilişkileriniz güçlü bir değişim geçirebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.