Rüyamda Labirentte Evliya Çelebi’nin Sesine Ulaşma

Labirent gibi bir yerde dolaştıktan sonra bir ses tarafından yönlendirilip anahtar bulma, güzel bir türbede bulma hikayesi.

ruyamda-labirentte-evliya-cele

Rüya:

Ben labirent gibi bir yerdeyim kolonlar var aralarında dolaşıp çıkmaya çalışıyorum. Ardından bir ses beni yönlendiriyor . Dikilitaşın altındaki yuvarlak taşı oynatıyorum labirent ferahlıyor ama istenilen olmuyor sanırım sonra yüzüstü yere bir şeyin altına uzanıyorum bütün gücümle uzanıyorum tam parmağımın ucuna denk gelerek milim daha oynatıyorum ve o anda sağ tarafa bir bakıyorum elimde anahtarla bir kapı açılıyor içeriye Nur ışığı gibi ışık vuruyor gözlerim kamaşıyor ve o ses bana bütün peygamberleri kurtardın diyor. Sonrasında bir türbe ziyaret ediyorum. Çok güzel bakımlı bir türbe yanında da minik bir tabut türbe var bu kimin diyorum küçük türbe için evliya çelebinin diyorlar. Sonrada o labirentte duyduğun seste evliya çelebinin sesiydi diyorlar.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: L***
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1989
Burç:Başak Burcu

Yorum:

Rüyanız, kendinizi bir labirent içinde bulmanız ve bir ses tarafından yönlendirilmeniz, insanların hayatındaki karmaşayı ve kendilerini kaybetmelerini temsil eder. İstenilen sonucu elde edememek, hayatta karşılaşılan zorluklar ve başarısızlıklarla ilgilidir. Anahtarı bulmak ve kapıyı açmak, bir problemi çözmeniz veya bir engel aşmanızı temsil eder. İçeriye doğru yönlendirilen ışık, hayatınızda aydınlatıcı bir fikir veya fırsatın ortaya çıkmasını temsil eder.

Türbe ziyareti, hayatınızda bir dönüm noktasına işaret eder ve evliya çelebi ile bağlantılı olarak görülen minik tabut, hayatınızda size rehberlik edecek bir liderliği veya öncü bir rolü temsil eder. Rüyanız, hayatınızda meydana gelen karışıklıkları aşmanız ve size rehberlik edecek bir liderliğe ulaşmanız gerektiği üzerine çağrı yapıyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!