Rüyamda Aşık Olduğum Kıza Çıkma Teklifi Ediyordum

Rüyamda 2 yıldır deliler gibi aşık olduğum kıza üçüncü kez çıkma teklifi ediyordum ve o da bana eskiden olan olayları anlattı

ruyamda-asik-oldugum-kiza-cikm

Rüya:

Rüyamda 2 yıldır deliler gibi aşık olduğum kıza galiba 3. kez çıkma teklifi ediyordum. Snapchatten. Sonra o da cevap olarak “bu 3. Oldu” tarzında bir şey diyip. Bana eskiden olan olaylar ve olan durum hakkında 6-7 paragraf gönderdi. Bende büyük bir panik ile ama çok panik bir şekilde cevaplamaya başladım her paragrafı ayrı şekilde. Anlatmak istediğin ama söyleyemediğin her şeyi de söyleyerek. Sonra garip bir varlık telefonumu elimden aldı. O şeyin ne olduğunu hatırlamıyorum ama ona çok öfkelenmiştim. O benim snapchatten ona mesaj atmama engel koydu. Bende aşık olduğum kişiye tekrar yazmak için ona snapchat yerine ona whatsapp dan yazmaya devam ettim ilk başta açıklamamı yaparak. Rüyada sonra burda bitti hatırladığım kadarıyla. (Rüyanın bir yerinde bana snapchatten yazma engeli konulduktan sonra snapchatten sevdiğin kişinin konumuna bakmıştım. Yakınımdan geçiyordu haritada hatta 1-2 dakika acaba yanına gidip mi anlatsam diye düşündüm.) ( tek taraflı yazılma olmadı bazı cevaplarıma cevap vermişti diye hatırlıyorum.)

Cinsiyet: ♂ Erkek

Rumuz: M** D****

Doğum Tarihi: 02 Mart 2003

Burç:Balık Burcu

Yorum:

Bu rüya, aşkınızın gerçek hayatta size karşı hissettiği duyguları ve ilişkinizin durumunu yansıtmış olabilir. Snapchattan yapılan çıkma teklifinin reddedilmesi, belki de bu kişinin size karşı ilgisi veya ciddiyeti yetersiz olduğunu düşündüğünüzü veya düşündüğünüz hissini ifade edebilir. Varlığın telefonunuzu elinizden aldığı ve snapchattan yazmanıza engel koyduğu, belki de bu aşkın sona ereceği veya sizin kontrolünüzün kaybedildiği düşüncesini ifade edebilir. Bütün bu olaylar, belki de kalbinizdeki karışıklıkları ve aşkınızın durumunu yansıtmış olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!