Oğlak Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat – 12 Şubat Haftası)

Oğlak burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 6 Şubat – 12 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi, uzakta yaşayan bir akrabanızı arayıp onu düşündüğünüzü bildirmek için iyi bir gün. Salı, büyük bir satın alımın küçük ayrıntılarını araştırmakla ilgili. Yeni bir bilgisayara mı ihtiyacınız var? Yeni bir araba almaya hazır mısınız? Hafta ortası tamamen iş ile ilgilidir, ancak kendi memnuniyetinizden memnun olmanız gerekecek çünkü patronunuz ve iş arkadaşlarınız yaptığınız harika işi fark edemeyecek kadar kendi projelerine dalmış olacaklar. (Endişelenme. Senin ne kadar harika olduğunu biliyorlar!) Bu hafta sonu aile ile vakit geçirmekle ilgili. Ne yaparsan yap eğleneceksin.


Oğlak Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yoğun sevgi ve güçlü arzuların hakim olması için kesinlikle güçlü bir hafta. Minnettar olmanız gereken birçok sevgi dolu bağlantınız var ve o özel kişiyi bulmak isteyenler için sevilmenize izin verme zamanı. Enerji, 5 Şubat’taki dolunay sırasında hafta boyunca uzanır. Bu, en gerçek ruh eşinizle tanışmak için çok büyük bir özellik. Hayatınız boyunca beklediğiniz kişinin bu olduğunu hissedebilirsiniz. Onlarla tanıştığınızda bileceksiniz!

Bu yıl kalbin zayıflığı için değil ve burcunuz her zaman zamanın testine dayanıyor. Sizin için görev çağrısının çok ötesine geçen ortaklıklarınız var ve sadakatinizin karşılığını aynı sıfatla veriyorsunuz. Artık size hizmet etmeyen zehirli işler, bu kavuşum enerjisiyle ortadan kalkacaktır. Bu hayatındaki son geçişi olabilir. Bu, özellikle eski ortaklıkları olan ve netlik anlarını asla elde edemeyen Oğlaklar için geçerlidir. Sonunda, işlerin gerçekte neden kötüye gittiğine dair gerçek bir anlayışla uzaklaşabileceksiniz.

Bekar Deniz Keçileri için bu, kendinizi şefkat alma fikrine açmanız için harika bir hafta. İşten uzaklaşmak genellikle sizin için zor olabilir ve bu, kendinize biraz daha fazla oyun oynama izni vermek için harika bir zamandır. Kendinize rahatlamanıza ve gerçekten hayran olmanıza izin vermenin güzelliği var. Eğlenceli bir zaman için plan yapın! Bu, gücünüze gerçekten adım atmanın ve kim olduğunuza güvenmenin zamanıdır. Bu seni her türlü aşk için en çekici kılacak.


Oğlak Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, önemli mesleki değişikliklerinizi bu hafta yapın. 5 Şubat Pazar gününden itibaren Aslan burcundaki dolunayda yatırımlarınızın nasıl sonuçlandığını ve profesyonel olarak kontrolün sizde olduğunu hissetmek için neler yaptığınızı düşünmelisiniz. Dolunay, altı aylık bir döngünün sonunu işaret ediyor, bu nedenle, profesyonel ve finansal güç için araçlarınızı nasıl dönüştürdüğünüzü düşünmenin zamanı geldi.

Çalışma haftanız geliştikçe, burcunuzdaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile altmış açı yapacağından, muhtemelen herhangi bir profesyonel ortamda veya sohbette kendinizi daha çekici hissedeceksiniz. Özellikle paylaşma tutkunuz varsa veya bir tartışmada daha şefkatli görünmek istiyorsanız, konuşmak neredeyse zahmetsiz olacaktır.

8 Şubat Çarşamba günü Venüs Balık burcunda Uranüs Boğa burcunda sekstildeyken sohbete ne kadar çok katkıda bulunursanız, fikirlerinizi öne sürme veya bir tutku projesine atlama şansınız o kadar yüksek olur. Her iki altmışlık da ilham verici olabilir, bu yüzden motivasyonunuzu takip edin! Tutku projelerinizle profesyonel kimliğinizde büyük bir değişiklik yapmak istiyorsanız, bunu çalışma haftanızın sonunda burcunuzdaki Merkür burcunuzdaki Plüton ile kavuştuğunda yapın.


Oğlak Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler lehinize gelişiyor.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının kaynaklar ve yatırımlar evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca yatırım konusunda şansınız bol. Oğlak, komisyoncunuzla bir ders alıyor veya buluşuyor olabilirsiniz. Artık planlarınız hakkında daha derin bir anlayışa ve risk toleransınızın net bir resmine sahip olduğunuza göre, pazarlara dalmaya hazır olabilirsiniz.

6 Şubat Pazartesi günü burcunuzdaki Merkür ve güven eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60 açı yapıyor. Oğlak, şu anda varlığınız oldukça belirgin. Diğerleri karizmanıza ve kendinizi nasıl taşıdığınıza iltifat edebilir. Yıldızlar sizin lehinize hizalanmış durumda ve bu, kendinizi öne çıkarmak için iyi bir zaman. Bu, yeni bir iş, bir oyundaki rol veya çevrimiçi bir şeyler yayınlamak ve yeni aboneler ve takipçiler toplamak için olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.