Oğlak Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 26 Şubat Haftası)

Oğlak burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 20 Şubat – 26 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Anlaşma şu ki, siz harika bir yazarsınız ve nasıl hissettiğinizi yazarsanız, tam olarak istediğiniz gibi karşılaşabilirsiniz. Başarılı flört tamamen tonla ilgilidir. Tam olarak ne söylediğin değil, nasıl söylediğin. Pazartesi günü bir e-posta, Perşembe gününe kadar bir tarihte sonuçlanabilir. Salı ve Çarşamba, aile yükümlülükleri tarafından engellenmeyi bekliyor. Rahatlayın ve görünüşlerinden ne kadar korkmuş olursanız olun, bu kişinin yanında kendiniz olun. Ve duygularınızın bilinmesine izin verme konusunda çok utangaç olmayın. Pazar günü, sohbet ederek konuyu kısarak. Ne olduğunu görün.


Oğlak Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, çalışma haftanız boyunca neye değer vereceksiniz? Çalışma haftanızın oldukça erken saatlerinde, Venüs Balık burcunda Oğlak burcundaki Plüto ile 60’lık açı yaptığında, bir profesyonel olarak daha güçlü hissetmenize yardımcı olabilecek konuşmalarda bir şeyler ortaya çıkabilir. Sekstil, çalışma haftanız için mükemmel bir başlangıçtır, çünkü konuşmada profesyonelliğinize son derece güvenmenize yardımcı olacak bir tür övgü veya takdir alabilirsiniz. Profesyonel kimliğinizi geliştirmek istiyorsanız, yorumlar size önemli bir değişiklik yapmanız için ilham verebilir.

20 Şubat Pazartesi günü Venüs Koç burcuna gireceğinden, hızlı tempolu bir iş-yaşam dengesi kurmak için oldukça heyecanlı hissedebilirsiniz. Ayrıca Pazartesi günü Balık burcunda bir yeniay olacak, bu nedenle iletişim becerilerinizi geliştirmek ve iş arkadaşlarınızla daha şefkatli ilişkiler kurmak için niyet belirleme eğiliminde hissedebilirsiniz.

Haftanın ilerleyen saatlerinde, Kova burcundaki Merkür İkizler burcundaki Mars ile üçgen açı yaptığından, iş hayatınız için çeşitli seçenekleri gözden geçirecek kadar finansal ve profesyonel olarak kendinizi yeterince güvende hissedebilirsiniz. Havadar üçgen, işinizin nereye gidebileceği konusunda alışılmadık olsa da yeni fikirlere veya konuşmalara ilham verebilir. Verimli bir şekilde çoklu görev yapabiliyorsanız, yolunuza daha fazla para çıkabilir!


Oğlak Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sınırları kaldırıyorsunuz.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve iletişim evinizin Oğlak burcundaki Plüton’la 60 açı yapmasıyla başlıyor. Şu anda gerçekten duyulabilirsin. Söylediğiniz kelimeler, üslubunuz ve kullandığınız benzetmelerin tümü hedef kitlenize ulaşabilir. Oğlak, bir tebrik kartı yazman, bir podcast kaydetmen veya bir roman yazman fark etmez. Bugün kendinizi güzel bir şekilde ifade edebilirsiniz.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca ufkunuzu genişletmek isteyeceksiniz. Her zaman içinde seyahat ettiğin küçük dairenin dışına çıkarak başlayabilirsin. Oğlak, yeni bir bakkal, yeni restoran veya şehrin ötesindeki bir spor salonunu deneyebilirsin. Mahallelerden geçebilir ve çevrenizde başka neler olduğunu görebilirsiniz. Ve bu sadece ilham vermekle kalmaz, aynı zamanda kendinize koyduğunuz sınırları ortadan kaldırmanıza da yardımcı olur.


Oğlak Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Venüs yirmincide Koç burcuna girerken, önümüzdeki birkaç hafta boyunca kalp meseleleri bir öncelik olmalı. Daha derin bir düzeyde bağlantı kurmayı umduğunuz özel biri varsa, birlikte biraz zaman planlamaya çalışın. Aşkınızı gerçekten kabuğundan çıkarmayı umuyorsanız, işin püf noktası bunu ince bir şekilde yapmak olacaktır. Kimseye ruhunu size göstermesi için baskı yapmaktan kaçının ve bunun yerine herkesin içinde rahat bir toplantı düzenleyin. Fikir, bağ kurmak istediğiniz kişinin sizinle konuşurken kendini güvende hissetmesi için rahat bir ortam yaratmaktır.

Yirmi saniye masaya yumuşak bir enerji getirecek ve insanlar günden güne kaçma havasında olacaklar. Bu titreşimler stresi ciddi şekilde çözebileceğinden, bu zamanı ciddi bir kişisel bakım almak için bir fırsat olarak kullanmalısınız. Yine de iletişimden tamamen uzaklaşma, çünkü bu titreşimler laf kalabalığına şiirsel bir unsur getirecek ve bu kesinlikle flört etmeyi seçtiğin herkesin kaprislerini yakalayacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.