Oğlak Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat – 19 Şubat Haftası)

Oğlak burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 13 Şubat – 19 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İlk başta başaramazsan, dene, tekrar dene. Ve yeniden. Ve yine. Ne hakkında endişelendiğini biliyorsun ve bunun için endişelenmeye değer, ama vazgeçmeye değmez. Sıkı çalışmanız yakında meyvesini verecek! Hafta ortası, şimdiden sonuçları görmeye başladınız, hatta belki de bu anlaşılması zor projede bile. Küçük başarıların ihtişamının tadını çıkarmak için zaman ayırın. Bu hafta sonu, gözleriniz ödüldeyken odaklanmaya devam etmekle ilgili. Evet, yine de biraz eğlenmeye ihtiyacın var ama o yan projeye odaklanmayı unutma. Pazar, yaratıcılığın yüksek olduğu bir gün, o yüzden o şövaleyi çıkar ve resim yapmaya başla!


Oğlak Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri düzene sokuyorsunuz.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü Güneş’in Kova’da olması ve kendi kendine değer veren evinizin Balık burcundaki Neptün’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Oğlak, başarının anahtarlarından biri de kendini hak ettiğini hissetmektir. Zaten çok çalışıyorsun. Hedeflere ulaşmaya ve üretken olmaya odaklanırsınız. Artık kendi değerinizi görerek her şeyi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Bunu, geçmiş başarılarınızı gözden geçirerek ve bu başarıların gelecekteki başarıya nasıl dönüştürülebileceğini görselleştirerek yapabilirsiniz.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile sözleşmeler eviniz ile birleşiyor. İncelemeniz için bir sözleşme alabilirsiniz. Ancak günümüzün enerjisi biraz bulanık olabilir, bu nedenle sözleşme şartları ve hükümleri net olmayabilir. Oğlak, dansa gitmek veya masaj yaptırmak için daha iyi bir gün. Bir sözleşmeyi gözden geçirmeniz gerekiyorsa, yarına saklamaya çalışın.


Oğlak Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bağlantı ve iletişim çalışma haftanızın en önemli özelliği olacak. 13 Şubat Pazartesi gününden itibaren, Akrep burcundaki son çeyrek ay boyunca ağ oluşturma ile dalmaya şimdi ya da hiç başlamamak gibi hissedebilirsiniz. Son çeyrek ay, yakın ve uzaktaki yeni ve eski profesyonellerle bağlantı kurma fırsatı yaratarak daha büyük profesyonel topluluğunuzu dönüştürme yeteneğinizi artıracak. Bunu yapmak, sizi birkaç gün sonra Balık burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kavuştuğunda işle ilgili konular hakkında bir konuşma başlatmak için harika bir konuma getirebilir.

Kavuşma, fikirlerinizi, hayallerinizi ve hedeflerinizi ortaya koymanıza bile yardımcı olabilir, bu nedenle, başarmayı arzuladığınız bir şeyde ilerleme kaydetmek için mükemmel bir zaman olabilir. Ancak Kova burcundaki Merkür 16 Şubat Perşembe günü Akrep burcundaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yapacağından, peşinden gitmek istediğiniz şeyin veya kiminle çalışabileceğinizin güvenliği konusunda biraz stresli hissedebilirsiniz.

Neyse ki, Kova burcundaki güneş aynı zamanda kareler sırasında Kova burcundaki Satürn ile kavuşacak, bu nedenle işyerinde hayallerinizin peşinden koşarken profesyonelinizin istikrarlı hissetmesi için neye ihtiyacı olduğunu güçlü bir şekilde hissedeceksiniz.


Oğlak Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Minnettar olmanız gereken birçok sevgi dolu bağlantınız var ve o özel kişiyi bulmak isteyenler için sevilmenize izin verme zamanı. Enerji hafta boyunca uzanır. Bu gezegensel hizalanmalar yaşamı dönüştürüyor ve geri dönüşü olmayan bir yol olarak hizmet eden kader olaylarını ortaya çıkarıyor. Bu, en gerçek ruh eşinizle tanışmak için çok büyük bir özellik. Hayatınız boyunca beklediğiniz kişinin bu olduğunu hissedebilirsiniz. Onlarla tanıştığınızda bileceksiniz.

Bu hafta korkaklara göre değil ve Satürn ile güneş on yedincide birleştiğinde burcunuz her zaman zamanın sınavına giriyor. Sizin için görev çağrısının çok ötesine geçen ortaklıklarınız var ve sadakatinizin karşılığını aynı sıfatla veriyorsunuz.

Artık size hizmet etmeyen zehirli işler, bu kavuşum enerjisiyle ortadan kalkacaktır. Bu hayatındaki son geçişi olabilir. Bu, özellikle eski ortaklıkları olan ve netlik anlarını asla elde edemeyen Oğlaklar için geçerlidir. Sonunda, işlerin gerçekte neden kötüye gittiğine dair gerçek bir anlayışla uzaklaşabileceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.