Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Aylık Burç Yorumu 2023 Mart

Oğlak burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Mart ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Mart Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Karmaşık bir romantik sorununuz varsa, 2 Mart’ta mantıksal Kova’daki Merkür-Satürn kavuşumunun analitik enerjisi sorunu çözmenize yardımcı olabilir. Artık mükemmel eleştirel düşünme becerilerine sahipsiniz ve duyguları bunun dışında bıraktığınızda kararlar vermek çok daha kolay.

Yedinci gün, benzer düşünen dünya burcu Başak’a bir dolunay ulaşarak aşk hayatınıza daha sağduyu ve yapı aşılıyor. Neşeli ve eğlenceli olmanın bir zamanı var ama bu çılgınlık öyle değil. Arkadaşınız ya da mevcut ya da potansiyel partneriniz çok ciddi olduğunuz konusunda sizinle dalga geçiyorsa, onları görmezden gelin. Hedeflerinize odaklanmak şimdi önemlidir.

Aynı gün, öğretmen Satürn, hassas Balık için Kova’nın havasını terk eder ve birkaç ay içinde kendini yansıtmayı memnuniyetle karşılar. Şu anda istediğiniz şeyle çok uyumlusunuz ve bu geçiş sırasında anlamlı niyetler belirleyebilirsiniz. Evren size pek çok ders gönderecek, bu yüzden hayatınıza bir tür öğretme kapasitesiyle giren birini görmezden gelmeyin.

17 Mart’taki Venüs-Satürn sekstilinde gerçekten sevildiğinizi, takdir edildiğinizi ve arzulandığınızı hissetmek istersiniz, ancak bu çaresiz olduğunuz anlamına gelmez. Oğlak burcu, senin için çok şey var, bu yüzden yeni bir ilişkiye girmek veya sahip olduğun ilişkiyi sürdürmek için çok çalışmak zorunda kalmamalısın. Kimsenin, hak ettiğinden fazlasını istediğini düşünmen için seni aydınlatmasına izin verme.


Oğlak Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay Deniz Keçisi burcunu doğrudan etkileyen tüm geçişlerle artık saklanmak yok. Her şey dersin özüne inmek ve büyük bir değişime doğru adımlar atmanız gerektiğini bilmekle ilgili. Mali ve ticari refahınız, dünyaya adım atma ve sesinizi duyurma yeteneğinize bağlıdır. Çok güçlü fikirlerin var Oğlak ve bu göklerin altında ne düşündüğünü saklayamazsın.

Şu anda, özellikle 20 Mart’ta güneşin Koç burcuna girişi sırasında, spot ışığı doğrudan sizinle aynı hizada. Artık kelebeğe dönüşen tırtılsınız, bu yüzden kanatlarınızı açıp kontrolü ele alma zamanı. Bu “gitme” zamanı ve bu geçişler boyunca lider sizsiniz. Enerjinizi nereye yönlendireceğinize karar vermek size kalmış, ancak bu zorluklardan geri dönüş yok.

Satürn Balık burcuna girdikten sonra, yedinci ve sonraki iki yıl boyunca, hamleler yapacak ve iş konularında nasıl ilerleyeceğinize karar vereceksiniz. Başarınızı engelleyebilecek olası aksaklıklardan kaçınmak için buna göre plan yapmaya çalışın.


Oğlak Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Mart ayına çapkın bir notla başlıyorsunuz, Merkür ikincide Balık burcuna giriyor. Birbiriniz hakkında daha fazla şey öğrenip öğrenemeyeceğinizi görmek için gizemli bir aşıkla esprili şakalar paylaşmak için harika bir zaman. 7 Mart’ta dolunay Başak’tayken ve Satürn Balık burcuna girdiğinde flört havuzunuzu genişletin. Şehir dışına kısa bir yolculuk inanılmaz bir aşk ilişkisine yol açabilir. Bir değişiklik için rutininizden çıkın!

Juno on birincide Boğa burcuna girdiğinde, mevcut aleviniz için sert bir şekilde düşerken, ilişkilerdeki derin samimiyet hayatınıza zevk getirir. En iyi randevu geceniz, Venüs’ün 16 Mart’ta Boğa burcuna girerek bahar mevsimini başlattığı zamandır. Yavaş aşk ilişkileri için harika bir zaman.

Hala bekarsanız, Merkür, güneş ve yeni ay sırasıyla on sekizinci, yirminci ve yirmi birincide Koç burcuna girdiğinde aşkı evinize daha yakın aramayı düşünün. Memleketinizden kalbinizde bir kıvılcım yakan biriyle tanışabilirsiniz.

25 Mart’ta Mars’ın Yengeç burcuna girdiği ayın sonunda ilişkiler derinleşir. Sizi bütün hissettiren insanları bulmak kolaydır. Hazır ol Oğlak. Daha iyi olan yarısını bulabilirsin.


Oğlak Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

İşleri Kolaylaştırma

Sevgili Oğlaklar, Mart ayı başlarken yönetici görevleriyle uğraşmak ve daha organize olmak için can atacaksınız. İşlerin kaymasına izin verdiyseniz, tekrar üstesinden gelmenin zamanı geldi. Bu sağlık kontrollerini ve tıbbi randevuları ayırtın ve süresi geçmiş öğeleri yapılacaklar listenizden silin. Sonuç olarak çok daha iyi hissedeceksiniz.

Rehber gezegeniniz İhtiyatlı Satürn, 7 Mart’ta iki yıldan fazla bir süre için iletişim bölgenize hareket ediyor ve bu, işlerinizi halletme şeklinizdeki büyük değişikliklerle aynı zamana denk gelebilir. Sizi doğru yolda tutacak ve bilgi kaybetmenizi önleyecek sistemler kurmak için bir fırsattır. Hedeflerinize ulaşmanın da daha kolay olduğunu göreceksiniz.

Yine yedinci gündeki Başak dolunayı, hızlı bir kaçışla çakışabilecek seyahat sektörünüzde gerçekleşiyor. Bir molaya ihtiyacınız varsa, bir şans darbesi birdenbire mola vermeniz anlamına gelebilir. Kendinizi yeniden şarj etmek ve önünüzdeki zorluklara karşı güçlendirmek için kullanın.

20 Mart’ta güneş Koç burcuna geçerken ev bölgenizin önemi artıyor. Önümüzdeki dört hafta, durum değerlendirmesi yapmak ve nelerin değişmesi gerektiğini görmek için sizin için bir fırsat olabilir. Mekanınıza güneşli bir makyaj vermek istiyorsanız, şimdi tam zamanı. Mayıs ortasına kadar bu sektördeki iyimser Jüpiter ile seçeneklerinizi geliştirmek için can atacaksınız ve bu, mülkünüzü taşıma veya genişletme kararını içerebilir.

Yirmi birincideki yeni ay, bir ev projesi veya ev işine başlamak için harika. Hepiniz kovulmuş ve gitmeye hazır olacaksınız.

Son olarak, yeraltı dünyası Pluto 23 Mart’ta Kova burcuna ve kişisel finans sektörünüze giriyor ve bir süre Oğlak burcunda kaldıktan sonra 2044 yılına kadar burada kalacak. Bu yoğun etki mali durumunuzu ve bakış açınızı tamamen değiştirebilir ve harika yaratmanın sırlarını öğrenebilirsiniz. varlık.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.