Kova Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat – 12 Şubat Haftası)

Kova burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası neler bekliyor? Kova burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 6 Şubat – 12 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi veya Salı günü, birisi bir şey hakkında fikrinizi sorar ve acımasızca dürüst olmaya başlarsınız. Dilini tut. Gerçekten bir iltifat istiyorlar. Çarşamba ve Perşembe günleri beklenmedik bir bağlantı kurabilirsiniz. İlginç olduğundan şüphelendiğiniz kişilerle sohbet başlatmak için fırsatlar arayın. Aranızda ne kadar harika ve merak uyandıran insanların olduğuna şaşıracaksınız. Bu hafta sonu işlere daha fazla odaklanılacak. Fazla mesai yapıyor olabilirsiniz. Sorun değil, ama yapabildiğin zaman biraz eğlendiğinden emin ol.


Kova Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Önünüzde ne harika bir hafta var! İşaretiniz, bir ton entelektüel olarak teşvik edici deneyim yaşayacak ve kesinlikle çok ilginç bir sevgiliyle tanışma şansınızı artıracak. Sizin için en önemli geçişlerden biri, 11 Şubat’ta Merkür’ün güneşinize hareketi ve 5 Şubat’ta Aslan’daki dolunaydır. Bu enerji, bilginizi ve gruplarla çok kararlı bir düzeyde bağlantı kurma yeteneğinizi genişletir. Bu, kalma gücünüzü artıracak ve hatta sizi yeni bir seviyeye taşıyacaktır. Bu, burcunuzun sizi zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak her düzeyde destekleyen uzun vadeli bir ilişki içinde olmaya güçlü bir ihtiyacı olduğunu karşılayabilir. Yeni biriyle tanışmak veya eski bir aşkla bağlantı kurmak için güçlü bir yeteneğiniz var.

Bu, mevcut bir ortaklığın sizi destekleyip desteklemediğine veya genel olarak boğucu olup olmadığına bile karar verebileceğiniz bir geçiş. Tüm romantizm alanlarında da daha rasyonel bir bakış açısı edinebilirsiniz. Burcunuzda güçlü bir iletişim duygusu var, ancak fiziksel düzeyde birinden uzaklaşma olasılığınız var. Kalbinize giden yol zihninizden geçer. Ya inanılmaz derecede kaçınılmaz olan ya da biraz dünya dışı hissettiren güçlü bir romantik çekim olabilir.

Sizi tüm geleneksel düşünme modlarından ve rutinlerden kurtarması amaçlanan bu döngü altında yoğun bir enerji hissedebilirsiniz. Bu yeni bir alan, yeni bir çağ ve ortaklıkları görmenin tamamen yeni bir yolu. Değişikliklere ve vardiyalara açık olun. Girişimcisiniz ve başkalarının sevginin gerçekte ne olduğunu anlaması için kapıyı açıyorsunuz! Toplum için ilham kaynağı olmanıza izin verin. Bu yıl, olduğun gibi olmana izin vermen için seni cesaretlendiriyor.


Kova Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Tavrını düzeltmenin zamanı geldi Kova. 5 Şubat Pazar günü Aslan burcundaki dolunay sırasında profesyonel taahhütleriniz ve ortaklıklarınız hakkında daha olumlu bir değerlendirme yapmak için zihniyetinize yeniden odaklanın. Dolunay, düzenlemeleriniz, yükümlülükleriniz ve çalışma ilişkilerinizle altı aylık bir döngünün sonunu işaret edecek. . Negatiflere odaklanmak yerine, başardığınız ve deneyimlediğiniz her şeyde umut ışığı bulmak için bu mutlu ay enerjisini kullanın.

Dolunayın ardından, Oğlak burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün’ü altmış olduğunda, bir profesyonel olarak değerinizi ve güvenlik araçlarınızı bilinçaltında nasıl gördüğünüzü ayarlamanız gerekecek. Kötümser olmadan mesleki ve finansal istikrarınız konusunda gerçekçi olabilirsiniz. 8 Şubat Çarşamba günü Balık burcundaki Venüs Boğa burcundaki Uranüs’e altmışlık açı yapacağından, güvenlik araçlarınızı nasıl gördüğünüz iş-yaşam dengenizde dünyalar kadar fark yaratabilir.

Bu nedenle, olumlu bir bakış açısına sahip olmak, kıtlık modu zihniyetiyle yapılan son bir girişim yerine iş-yaşam dengenizde gerekli değişiklikleri yaparak daha özgüvenli hissetmenize yardımcı olabilir. Çalışma haftanızın sonunda, Merkür burcunuza girdiğinde işle ilgili daha iyi bir tutuma sahip olabilirsiniz.


Kova Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bir bağlantı kurabilirsiniz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının ilişkiler evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca sizin için çok daha iyi bir ilişki enerjisi var. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, daha iyi anlaşıyorsunuz, iletişiminiz gelişiyor ve daha fazla konuda hemfikir oluyorsunuz. Kova, aşkı arıyorsanız, bu bir flört fırsatına evet demek için harika bir zaman. Bu kişinin uzun süreli bir eş olup olmadığından emin olmasanız bile en azından bir kahve içip onu daha yakından tanımak iyi bir fikir olacaktır.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve sezgi eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Kova, bugün oldukça medyumsun. Çevrenizdeki insanlardan ve durumlardan izlenimler alabilirsiniz. Bir bireyin motivasyonlarını anında anlayabilirsiniz. Evrenden aldığınız mesajlara dayalı olarak bir şeyler yaratmak için ilham almış olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.