Kova Haftalık Burç Yorumları (27 Şubat – 5 Mart Haftası)

Kova burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası neler bekliyor? Kova burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 27 Şubat – 5 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftaya başlamak için ne bir yol! Motoru çalıştırmak için cızırtılı romantizm gibisi yoktur. Kıvılcımlar ikinizin arasında uçuyor ve sadece fiziksel olarak birbirinize ilgi duyduğunuz için değil. Daha derin, daha akıllı ve daha yaratıcı bir şeyler oluyor. Gerçek olan bu olabilir. Ya da olmayabilir. Böyle sorularla kafayı takmanın bir anlamı var mı? Hayır. Yok. O yüzden yapma. Sadece sezginizin ve ikinizin paylaştığı doğal kimyanın eylemlerinize rehberlik etmesine izin verin. İlişkiler ve tüm bunların ne anlama geldiği hakkındaki uzun sohbeti Cuma veya Cumartesi gününe kadar erteleyin. Pazar günü topraklanmış ve memnun hissedeceksiniz.


Kova Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, çalışma haftanız boyunca sohbette neler gündeme gelebilir? Çalışma haftanızın başında, 27 Şubat Pazartesi günü İkizler burcundaki ilk çeyrek ay boyunca birkaç fikrinizin peşinden gitme veya tutku projeleriniz üzerinde çalışma cesaretini bulmalısınız. İşiniz için bitmek tükenmek bilmeyen bir şevkle görevden göreve sıçrarsanız şaşırmayın.

İleriye dönük olarak, 2 Mart Perşembe günü Koç burcundaki Venüs Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda, işte odaklanmak istediğiniz şeye bir sohbette değinmenin zamanı geldiğini hissedebilirsiniz. Ateşli kavuşum, sesinizi güvenle, coşkuyla ve heyecanla yükseltecek — iş yerindeki enerjiyi yükseltmek için mükemmel. Bu kavuşum sırasında çatılardan bağırmak isteyebileceğiniz için yardımcı profesyonel bir ton tutmaya çalışın!

Burcunuzdaki Merkür aynı zamanda burcunuzdaki Satürn ile kavuşacağından, konuşmayı yönetme becerinizde otoritenizin parladığını hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınız söyleyeceklerinize dikkat edecek, bu yüzden dikkate alın. Kısa bir süre sonra Merkür, ruh halinizi güvenliğinize çevirecek olan Balık burcuna girecek.


Kova Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sözleriniz size istediğinizi getiriyor.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü, güneşin Balık burcunda olması ve para evinizin Koç burcundaki Venüs’e yarı sekstil açı yapması ve araç ve ulaşım evinizin başlamasıyla başlıyor. Kova burcu, bugün yeni bir araç almak ilginizi çekebilir. Bir arabayı test ediyor olabilirsiniz. Bu, bir karavana, motosiklete veya tekneye bakmak için iyi bir zamandır.

1 Mart Çarşamba günü, iletişim evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Bugün, insanlara ulaşma yeteneğine sahipsiniz. Kova, bir sınıfa ders verebilir, satış konuşması yapabilir veya güdük bir konuşma yapabilirsin. İnsanlar sözlerinizle büyüleniyor. Bu aynı zamanda yazılı kelime için de geçerlidir. Romanınızı yayınlamayı veya senaryonuzu bir yarışmaya girmeyi düşünün.


Kova Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şans eseri, kaos içinde gelişme eğilimindesiniz, bu da sizi bu hafta sadece zirvede bırakacak. Rüzgar çılgınca esiyor olsa bile, maneviyatınızla yeniden bağlantı kurmak için yirmi altıncı ve yirmi yedinciyi kullanmak isteyeceksiniz. Ruh eşinize seslendiğinizde sizi duydukları söylenir, bu yüzden onları yolunuza getirmek için bazı meditasyonlar yapmak için harika bir zaman olabilir. Ancak, biriyle ciddileşmeye tam olarak hazır değilseniz, biraz eğlenmekte utanılacak bir şey yok!

Hafta ortası kişisel ve profesyonel sorumluluklarınıza odaklanmanızı sağlarken, hafta sonu tam bir eğlence hazinesi gibi hareket edecek. Ay Aslan burcunda ilerlerken, haritanızın ilişkileri yöneten sektörü hafta sonunda aktif hale gelecek. En iyi arkadaşlarınızdan birkaçını alın ve mahallenizdeki şenliklere göz atın. Çok ihtiyaç duyulan sosyalleşmeyi benimserken sadece saçınızı dökmek için bir şans elde etmekle kalmayacak, aynı zamanda yerel bir tatlıyla tanışabilirsiniz. Herkes ilk adımı atacak kadar cesur olmadığı için, hoşlandığınız birini görürseniz kendinizi ortaya koymayı unutmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.