Kova Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 26 Şubat Haftası)

Kova burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası neler bekliyor? Kova burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 20 Şubat – 26 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Dünyadaki tüm paraya sahip olsaydınız, kesinlikle nakit içinde yüzen birçok insandan daha iyi kullanırdınız. Ama şimdilik, kısıtlı bir bütçeyle olabildiğince harika görünmek zorundasın. Hayallerinizdeki kişiyle tanıştığınızda, ne giydiğiniz önemli olmayacak çünkü sizi tam da olması gereken nedenlerle, gömlek ve ayakkabılarla hiçbir ilgisi olmayan nedenlerle sevecekler. Bu hafta, sizde neyin benzersiz olduğunu keşfetmek ve bunu dünyaya sunmakla ilgili. Pazar günü biriyle tanışabilirsin ve kıvılcımlar saçabilir.


Kova Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kova, çalışma haftanız boyunca kasabanın konuşması gibi hissedebilirsiniz. 19 Şubat Pazar gününden itibaren, Balık burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile 60’lık açı yaptığında, kariyer yolunuzda neye değer verdiğinizi ve paranızı nasıl harcamak istediğinizi anlamak için derinlere dalmanız gerekebilir. Bu daha içe dönük olsa da, değerleriniz, güvenliğiniz ve istikrarınız üzerinde düşünmekten faydalanabilirsiniz. Hatta biraz daha özgüvenli hissetmek için bu sekstil sırasında zihniyetinizi de dönüştürmenin zamanı gelmiş olabilir.

Ertesi gün, Venüs Koç burcuna girerken işle ilgili konulardan bahsederken ve iş arkadaşlarınızla bir yakınlık kurarken kendinizi çok daha güvende hissedebilirsiniz. Venüs’ün konuşmalarınızı sıcaklık, coşku ve heyecanla güçlendirmesine izin verin. Balık burcunda da bir yeni ay olacağından, bu daha fazla finansal bolluk tezahür ettirmek için mükemmel bir zaman olabilir. Önümüzdeki altı ay içinde daha fazla para getirme niyetini belirleyin.

Çalışma haftanız gelişmeye devam ederken, burcunuzdaki Merkür İkizler’deki Mars’la üçgen açı yaptığında tutkulu projeleriniz ve fikirleriniz hakkında konuşma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınızın fikirlerini yansıtmak için bu havadar üçgeni kullanın!


Kova Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler iyiye gidiyor.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve para evinizin Oğlak burcundaki Plüton’la 60’lık açı yapması ve sezgi eviniz ile başlıyor. Örümcek hisleriniz karıncalanıyor olabilir. Bunun bir yatırımla veya satın almak istediğiniz bir şeyle ilgisi olabilir. Kova, harekete geçmek için en iyi zaman olabilir, ancak aldığınız mesajları gerçekten anlamak için bir an duraklamak isteyebilirsiniz. Bunun için satıcının sözüne güvenmeyin. İçeriden rehberlik edin.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca öz-değer duygunuza bakmanız çok önemli olacak. Kova, değerli olduğunu hissettiğinde fırsatlar gelir. Ve bu, kendinize nasıl davrandığınız, kendinizle nasıl konuştuğunuz veya takıldığınız insanlarla ilgili olabilir. Güvenerek hareket ettiğinizde çok güzel şeyler olabilir. Bu, rotanızı değiştirmek için iyi bir gün.


Kova Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yeni ay ve Venüs’ün Koç burcuna girişi sizi ekstra dalgın hale getirirken, yirminci günde içe dönük bir ruh halinde olacaksınız. Geçmişten gelen acılar ya da romantik paranoya size yolunu bulabilir, ancak nihayetinde kendinizi ruhunuza inen tüm garip titreşimlerden kurtarabilmelisiniz. Merkür ve Uranüs yirmi altıncıda karşı karşıya geldiğinde, sezgilerinizi ve duygularınızı yükselterek bir değişim hissedeceksiniz.

Yirmi altıncı özellikle zorlu olacak. Zihniniz ve motivasyonunuz birlikte çalışacak, ancak kendinizden şüphe duyma veya hayallerinizi nasıl gerçekleştireceğinize dair belirsizlik, dikkatli olmazsanız sizi engelleyebilir. Bu gün herhangi bir hedefi gerçekleştirmek için kendinize baskı yapmayın ve bunun yerine bu enerjiyi beyin fırtınası yapmak ve gitmek istediğiniz yönde atabileceğiniz küçük adımları yazmak için kullanın.

Ancak, o zamana kadar işlerinizi düzene sokmanız önemli olacaktır. Kendi içinizde ne kadar güvende hissederseniz, iyi romantik deneyimler yaşama olasılığınız o kadar artar, bu nedenle herhangi bir sosyal göreve gitmeden önce kendinize büyük bir moral konuşması yaptığınızdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.