Kova Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat – 19 Şubat Haftası)

Kova burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası neler bekliyor? Kova burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 13 Şubat – 19 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Gerçekten birlikte olması gereken birkaç arkadaş tanıyorsanız, o zaman Pazartesi veya Salı, bir aşk bağlantısını kolaylaştırmak için harika bir gün. Okunu geri çek Aşk Tanrısı! Çarşamba ve Perşembe ana disiplin günleridir. Bu yeni egzersiz rutinini veya çalışma programını sürdürmek için çok çalışın. Eğer buna bağlı kalırsan, büyük bir getirisi olur. Cuma ve Cumartesi günleri, neden herkesin güneş gözlüğü taktığını merak ediyorsanız, sebebi sizsiniz. O kadar zekisin ki, insanların doğruyu görmesi biraz zor. Bir arkadaşınız veya sevdiğiniz biri sizi Pazar günü kendinizi şımartmaya ikna etmeye çalıştığında, bir dakika durun ve bankayı mahvetmeyeceğinden emin olun.


Kova Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, değerli bir şey elde edebilirsiniz.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve fiziksel mevcudiyet evinizin Balık burcundaki Neptün’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, olay yerine konulabilirsin. Kova, birisi senden bir solo söylemeni, sahneye çıkmanı veya podcast’lerinde olmanı isteyebilir. Ve tüm dikkatlerin üzerinizde olması konusunda gergin hissedebilirsiniz, ancak bunun için çok geç kalınmıştır. Cesur olun ve mikrofona geçin.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile para evinizi birleştiriyor. Bugün paranın parmaklarınızın arasından kayıp gitmesi oldukça kolay olacaktır. Kova, yeni ve harika bir çift moda bot veya tasarım bir el çantası için alışverişe gidebilirsiniz. Okul için para harcıyor olabilirsiniz (ki bu yazmak için büyük bir çek). Bugün, her zamankinden daha fazla harcama yapabilirsiniz.


Kova Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kova burcu, bu çalışma haftasında her şey seninle ilgili. Kariyer yolunuzda önemli bir değişiklik yapmak istiyorsanız, bunu yapmak için 13 Şubat Pazartesi günü Akrep burcundaki son dördün dönemini düşünün. Son dördün, başarmak istediğiniz şeye odaklanmak için kozmik işaretiniz olacak. ve profesyonel arenanızda nasıl temsil edilmek istediğinizi. Balık burcundaki Venüs, Balık burcundaki Neptün ile kavuşum yaparken, önümüzdeki birkaç gün boyunca değer verdiğiniz şeylere odaklanarak bu ay enerjisini kendi avantajınıza kullanabilirsiniz.

Kavuşma, profesyonel ve mali açıdan kendinizi güvende hissetmenize yardımcı olacak fırsatlara odaklanmanız için size ilham verebilir. Ancak 16 Şubat Perşembe günü burcunuzdaki Merkür Akrep’teki Güney Düğümü ve Boğa’daki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığında neye odaklanacağınızı düşünmeye başlamanız gerekecek.

Kareler gergin olabilir, ancak programınızda neyin rol oynayacağını tartışmak iş-yaşam dengenizi kurmanıza yardımcı olabilir. Şans eseri, profesyonel otoritenize güvenle karar verdiğiniz her şeyin arkasında durabileceksiniz çünkü burcunuzdaki güneş aynı zamanda burcunuzdaki Satürn ile kavuşacak.


Kova Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta sizin için önemli geçişlerden biri, genellikle 17 Şubat’ta burcunuza ve güneşe bağlılık ve araştırma ile ilişkilendirilen Satürn’ün hareketidir. Bu enerji, bilginizi ve gruplarla çok kararlı bir düzeyde bağlantı kurma yeteneğinizi genişletir. Bu, kalma gücünüzü artıracak ve hatta sizi çok yeni bir seviyeye getirecektir. Bu, burcunuzun sizi zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak destekleyen uzun vadeli bir ilişki içinde olmaya güçlü bir ihtiyacı olduğunu karşılayabilir. Bu süre zarfında yeni biriyle tanışmak veya eski bir sevgiliyle bağlantı kurmak için güçlü bir yeteneğiniz var.

Bu, mevcut bir ortaklığın sizi destekleyip desteklemediğine veya genel olarak boğucu olup olmadığına bile karar verebileceğiniz bir geçiş. Tüm romantizm alanlarında da daha rasyonel bir bakış açısı edinebilirsiniz. Burcunuzda güçlü bir iletişim duygusu var, ancak fiziksel düzeyde birinden uzaklaşma olasılığınız var. Kalbinize giden yol zihninizden geçer.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.