Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Aylık Burç Yorumu 2023 Mart

Kova burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Mart ayı neler bekliyor? Kova burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Mart Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ayın başlarında aşk hayatınızı olumlu yönde etkileyecek pek çok şey oluyor, bunlara 2 Mart’ta konuşkan Merkür’ün müstakil burcunuzdan Balık’a hassas geçişi de dahil. Bu enerjiden gelen değişimi izleyin, duygularınızı ortaya çıkarın ve size izin verin daha yumuşak, daha ilgili ve sempatik yönünüzü göstermek için.

Altıncıda, değişime yol açan bir güneş-Uranüs altmışlık açısı gelir ve yeni bir şey (veya biri) için can atmanızı sağlar. Artan öz-farkındalık, neden şu anki sıkışmış durumda olduğunuzu ve işleri daha heyecanlı hale getirmek için neler yapabileceğinizi merak etmenize neden olur. (İpucu: çok!)

Hemen ertesi gün, otoriter Satürn duygusal olarak mesafeli burcunuzu romantik, hassas Balık burcuna bırakarak şehvetli zevkler evinizi vurguluyor. Fiziksel karşılaşmalar artık son derece yoğun olabilir ve ruhsal bir cinsel uyanışa yol açabilir. Akıllara durgunluk veren bir deneyim için tantrik seksi deneyin!

Yenileyici Pluto, 23 Mart’ta daha yapılandırılmamış burcunuz için sağlam Oğlak burcundan ayrılarak size hayatınızı büyük resme dönüştürmek için tam bir özgürlük veriyor. Aşk, öncelik listenizde nereye düşüyor? “Bir gün” çok uzak görünüyorsa, geleceğin eninde sonunda bugün olacağını unutmayın.


Kova Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

7 Mart’ta Başak dolunayı ve Satürn’ün Balık burcuna geçmesiyle hemen çok şey oluyor. Bu, biraz kaotik ama hızlı değişen bir enerjiye (en sevdiğiniz) neden olabilir. Sevgili Kovalar, fikirlerinizi takip etmekte zorlanabilirsiniz, bu yüzden her şeyi düz tutmak için bir defter başlatın.

On sekizincisinde, Merkür Koç’a ve iletişim evinize giriyor, bu da zaten liderlik rolünde olmadığınız her yerde kendinizi göstermeniz gerekeceği anlamına geliyor. Bu enerjiyi dikkatli bir şekilde kullanmak, bir terfi için fark edilmenizi sağlayabilir, bu nedenle bu geçiş sırasında kendinizi çok göze çarpmayan hale getirmeyin.

20 Mart’ta güneş Koç burcuna girdiğinde, aynı dikkati göstermeniz gerekecek, ancak bu dönemde meslektaşlarınız, meslektaşlarınız ve üst düzey kişiler tarafından fark edilme fırsatını kaçırmayın.

23’ünde, Pluto burcunuza giriyor ve tüm sıkı çalışmanızın sonuçlarını, hatta belki o zammı bile alacağınızdan emin olabilirsiniz. Ama ne olursa olsun, kariyerinizde seviye atlamakla ilgili bazı iyi haberler geliyor olmalı. Bu aynı zamanda işte bazı hesaplanmış riskler almak için harika bir zaman. Bazı yeni şeyler denemek ve sınırları zorlamak, doğru şekilde yaparsanız arzu ettiğiniz ilgiyi görmenizi sağlayabilir.


Kova Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ufukta yeni bir mevsim var, Kova. Kış bitmeden, ikincide Merkür Balık burcuna girerken, bağlanma konularınız üzerinde çalıştığınızdan emin olun. Yapışkan bir sevgili istemezsin ama duygusal mesafen buz gibi gelebilir. En iyi randevu geceniz, 7 Mart’ta dolunayın Başak burcunda olduğu ve Satürn’ün Balık burcuna girdiği zamandır. Bu, şehvetli bir aşk ilişkisi için samimi bir gecedir.

Ancak, Juno on birincide Boğa burcuna girdiğinde kendinizi daha evcil hissetmeye başlarsınız. Önem verdiğiniz biriyle sağlam bir temel oluştururken özel hayatınızı gizli tutun. 16 Mart’ta Venüs Boğa burcuna girdiğinde birlikte yaşamayı bile düşünebilirsiniz. Aşk gerçekten çiçek açıyor.

Bekarsanız, Merkür, güneş ve yeni ay sırasıyla on sekizinci, yirminci ve yirmi birincide Koç burcuna girdiğinde flörtünüzü başlatın. Cesur olun ve ilk hareketi yapın, sohbetler ateş gibi yükselecektir. Bir kafede biriyle sohbet etmek kıvılcımlara yol açabilir. İyi eğlenceler!

Ancak, 25 Mart’ta Mars Yengeç burcuna girdiğinde randevunuz konusunda ciddileşerek ayı bitirin. Kimin hayalet olduğunu ve kimin kaldığını belirlemek için kişi listenizi kaldırın.


Kova Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Para ve Kaynaklar

Kova burcu, bu ay mali durumunuz odakta ve güneş 20 Mart’a kadar para bölgenizden geçiyor. Geveze Merkür aynı sektöre ikinci, Satürn ise yedinci sektöre giriyor, bu yüzden organize olma zamanı.

Güneş sizi değerlendirmeye ve belki de kontrolü yeniden kazanmaya teşvik ederken, metanetli Satürn size daha da ileri gitmeniz için ilham verebilir. Mali durumunuzu daha düzenli hale getirmek için yeni öğelere savurmak yerine harcamaları kısmak ve geri dönüştürmenin yollarını bulmak isteyebilirsiniz. Gelir ve giderleri kaydetmek için sistemleriniz yoksa, hayatınızı çok daha kolay hale getirmenize yardımcı olacak uygulama ve programları bulabilirsiniz.

Daha yoğun bir not olarak, 7 Mart’ta Başak burcundaki dolunay da para ekseninizi vurgular ve yaşam hakkında daha iyi hissetmenin bir yolu olarak sizi harcamaya teşvik edebilir. Düşünmeden bir şeyler satın almak bir süre kendinizi iyi hissettirebilir ama sonra pişman olabilirsiniz. Düşünmek için bir duraklama paradan ve pişmanlıktan tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Güzel Venüs, on altıncıda Boğa burcuna ve ev ve aile sektörünüze girerek, yerinizi baştan yaratmanız için size ilham veriyor. Bu enerji karışımı, konuklarınızın kendilerini çok iyi karşılanmış hissetmelerini sağlayan sıcak ve rahat bir atmosfer yaratmanıza yardımcı olabilir. Eğlenmek çok keyifli olabilir.

Güneş, 20 Mart’ta Koç burcunda iyimser Jüpiter’e katılırken, sizin için iyi sonuçlanabilecek her türlü fırsatı vurgular. Bunlar risk almayı içerebilir, ancak böyle yaparak bir proje veya sözleşme gerçekleşebilir ve hayalini kurduğunuz her şey olabilir.

Yeni bir fikir, web sitesi veya çevrimiçi işletme başlatmaya hazırsanız, yirmi birincideki yeni ay bunu yapmak için mükemmel bir zamandır.

Son olarak, güçlü simsar Pluto 23 Mart’ta burcunuza giriyor ve birkaç ay Oğlak burcunda kaldıktan sonra 2024’ten 2044’e kadar burada kalacak. Bu yoğun etki sizi önümüzdeki yıllarda değiştirecek ve dönüştürecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.