Koç Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat – 12 Şubat Haftası)

Koç burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası neler bekliyor? Koç burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 6 Şubat – 12 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftaya başlarken işte ve evde o kadar çok detay var ki insanın içinden kaçmak geliyor. Bunun yerine koşmaya (veya yürümeye, bisiklete binmeye veya yüzmeye) ne dersiniz? Başka bir deyişle, neden egzersiz yaparak sıkıcılıktan kaçmıyorsunuz? Hafta ortası, işler biraz düzelecek ve kişisel projelere ayıracak zaman olacak. Neden o yorgana, kısa öyküye veya resme bir kez ve sonsuza kadar başlayıp bitirmeyesiniz? Bu hafta sonu dengeye geri dönmek için. Bu, ağır hizmet tipi bir rahatlama anlamına gelir. Günlük bir spaya gidemiyorsanız, banyoya ve biraz sıcak çaya ne dersiniz? Her iki durumda da, telefonun fişini çekmek ve ciddi bir gevşeme yapmak isteyeceksiniz.


Koç Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koç, canlı bir aşk haftasına bakıyorsunuz. Yıl boyunca güçlü dönüştürücü deneyimlerle dolup taşarken sabırsızlıkla bekleyecek çok şeyiniz var. Bu hafta çok sayıda zirve noktası, romantik bağlantılarınızda güçlü bir amaç duygusu ortaya çıkaracak.

Hafta, Aslan burcunda romantik bir dolunay ile açılıyor. Bu, sizi tüm ortaklıklarda hedeflerinizi ve ihtiyaçlarınızı yeniden değerlendirmeye teşvik eden bir döngüyü tüm hafta boyunca sürdürür. Bekar Koçlar, kişisel gerçeğinize bağlanmak için güçlü bir ihtiyaçla yoğunluğu hissedecekler. Bu, kişisel duygusal kalıplarınız etrafındaki belirli anlayışları da ortaya çıkarabilecek bir dizi olaya neden olur. Tüm Koç burcu için derin bir psikolojik değişim yaşanıyor. Şu anda romantik bir ilişki içinde olanlar, mevcut olaylarının daha derin bilinçaltı köklerini bile ortaya çıkarabilir.

Bunu, bir aşığın eylemlerinin ardındaki gerçeği keşfetme zamanı olarak düşünebilirsiniz. Evren gerçekten senin mutlu olmanı istiyor. Aşk hayatınızda çok önemli bağlantıların ortaya çıkmasını bekleyebilirsiniz. 11 Şubat’ta Merkür’ün Kova burcuna girişi sırasında güçlü bağımsızlık ihtiyacınız test edildiğinden kalbiniz parçalanabilir. Bir ortaklık uğruna fedakarlık yapmanız gerekiyorsa, kendinize bunun olması gerekip gerekmediğini sorun. Bunun, içinizde gerçekten iyi hissetmenizi sağlayan şeyi takdir etme zamanı olduğunu unutmayın.


Koç Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Koç burcu, profesyonel olarak güçlendirici ve dönüştürücü bir haftaya hazır olun. 5 Şubat Pazar günü Aslan burcundaki dolunay sırasında çalışma haftanızın başında bir tutku projesi veya fikri gerçekleşebilir. güçlü bir şekilde bağlı hissettiğiniz önemli bir hedefi yerine getirmek.

Bu, haftaya yüksek bir notla başlamanıza yardımcı olacağından, birkaç gün sonra Oğlak burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile altmış olduğunda, ne yapacağınız, yaratacağınız veya kariyer yolunuza dahil edeceğiniz konusunda nispeten umutlu hissedebilirsiniz. Sekstil, hayalleriniz hakkında düşünmenize ve hatta gizli arzularınız hakkında konuşmanıza yardımcı olabilir.

Balık burcundaki Venüs, 8 Şubat Çarşamba günü Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açı yapacak olduğundan, hesaplanmış bir risk almak anlamına gelse bile, yenilikçi mesleki ve finansal fırsatlarınızın değeri konusunda oldukça iyimser hissedebilirsiniz. Neyse ki, kariyer yolunuzda önemli bir değişiklik yapma konusunda radikal bir şekilde güçlenmiş hissetmek istiyorsanız, bunu çalışma haftanızın sonunda Oğlak burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda bir eylem planı oluşturarak yapın.


Koç Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta popülerliğiniz belli oluyor.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının romantizm ve heyecan evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Romantizm için cezbedici bir fırsat olabilir. Yeni biriyle tanışmak istiyorsanız, bir partiye veya sosyal etkinliğe katılmayı düşünün. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, bu akşam için biraz enerji ayırın. Aries, bu gece çok eğlenebilirsin.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve kariyer eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Örümcek hisleriniz karıncalanıyor olabilir ve bunun iyi bir nedeni var. Sezginiz iyi çalışıyor. Şirketinizde meydana gelen değişiklikleri tahmin etmeniz gerekmez. Yüksek yerlerde bazı iyi bağlantılarınız olması muhtemeldir ve bu sizin için bir nimet olabilir. Koç, bir süredir takip ettiğiniz bir pozisyonda yeni bir fırsat kapılarını aralayabilir. Bölüm değiştirmek istiyorsanız, şimdi iyi bir tavsiye alabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.