Koç Haftalık Burç Yorumları (27 Şubat – 5 Mart Haftası)

Koç burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası neler bekliyor? Koç burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 27 Şubat – 5 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta, özellikle başlangıçta, tamamen iletişim halinde olmakla ilgili. Uzun süredir gizli olan aşkınızla Pazartesi günü iletişim halinde olmak, Salı ve Çarşamba günleri ailenizle iletişim halinde olmak (bu günlerde sizi çılgına çevirseler de), Perşembe günü sezgilerinizle iletişim halinde olmak. Bu günlerde çok şey oluyor ve ara sıra mola vermek önemlidir. Cuma veya Cumartesi günü, bir arkadaşınızı kapın ve maceralı bir yürüyüşe çıkın. Eylem ve sağlıklı keşif bu hafta sonu güçlü bir şekilde öne çıkıyor.


Koç Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Koç, bu çalışma haftası boyunca her şey seninle ilgili! 27 Şubat Pazartesi günü İkizler burcundaki ilk çeyrek ay boyunca yakın iş çevrenizle iletişim becerilerinizi nasıl ayarlayabileceğinizi düşünün. Aktif dinleme becerilerinizi büyük ölçüde geliştirerek, dikkatinizi vererek ve hızlı kararlar alarak ayı bitirin. Tonunuza, çiminize ve zamanlamanıza da dikkat etmeyi unutmayın!

Yeni ay başlarken, 2 Mart Perşembe günü burcunuzdaki Venüs burcunuzdaki Jüpiter ile kavuşacağından, iş yerinde gelgitlerin değiştiğini hissedebilirsiniz. diğerlerinin birlikte çalışmak için can atacağı.

Kova burcundaki Merkür aynı gün Kova burcundaki Satürn ile kavuşacağından, kendinizi kıdemli, yerleşik profesyonellerle çalışmaya veya eski profesyonel özlemleri sürdürmek için bir eylem planı tasarlamaya çekilebilir. Kısa bir süre sonra, Merkür içe dönük Balık burcuna girdiğinde, konuşmalarınız, fikirleriniz ve planlarınız üzerinde düşünmek için geri adım atma eğiliminde hissedebilirsiniz. Kariyer yolunuzda sezgisel olarak sizin için neyin uyumlu olduğunu düşündüğünüzü düşünmek için Merkür’ü Balık burcunda kullanın.


Koç Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, yirmi altıncıda İkizler burcuna geçerek masaya iletişimsel bir hava getiriyor. Kendinizi aşkın sizi nereye götürebileceği konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Geleceğin getirebileceği şeylerde kaybolmak için kendinize izin verin ve evrenden oraya gitmenize yardım etmesini istediğinizden emin olun.

Hafta ortasında Aslan ayı, yapıyı seven Satürn ve joker karakter Uranüs ile sert bir t-kareye girdiğinde işler biraz daha yoğunlaşacak. Duygularınızı kontrol edemiyormuş gibi hissedebilirsiniz ve kalbinizin istediği şeyle gerçekte elde ettiğiniz şeyle evlenmek boş bir rüya gibi gelebilir. Sakin olduğunuzdan emin olun ve hele bir eski sevgilinizin ya da eski sevgilinizin yeni biriyle görüşmeye başladığını öğrenirseniz, kendinizi sarmala kaptırmamaya çalışın.

1 Mart, Venüs ve Jüpiter güneşinizle hizalanırken daha hafif, daha kutlama enerjisi getirecek. Bu yerleşim, moralinizi önemli ölçüde yükseltecek ve önümüzdeki 12 yıl boyunca iyimserliğinizle bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır.


Koç Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler rayına oturuyor.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü güneşin Balık burcunda olması ve romantik fanteziler evinizin Koç burcunuzdaki Venüs’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Aşk dileyebilirsin, ama o ortaya çıktığında kuyruğunu çevirip kaçmaya hazırsın. Koç, bir randevuya çıkma teklifi alabilir ve evet demeye tamamen hazır hissetmeyebilirsin. Ama bu gerçek bir fırsat olabilir. Potansiyel bir aşk eşleşmesi tam önünüzde duruyor olabilir.

1 Mart Çarşamba günü, fiziksel varlık evinizdeki Venüs, kendi Koç burcunuzdaki Jüpiter ile kavuşuyor. Gözler üzerinizde ama sorun değil. Bir toplantı yönetmek, röportaj yapmak veya bir oyunda rol almak fark etmez, sahneye çıkmaya hazırsınız. Koç, bugün her şey yerine oturuyor, bu yüzden bu enerjiyi gerçekten kullanmak için öne çıkmalı ve liderliği almalısın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.