Koç Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 26 Şubat Haftası)

Koç burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası neler bekliyor? Koç burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 20 Şubat – 26 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kendinize güvenme ve ne demek istediğinizi söyleme dürtüsüne sahip olabilirsiniz, ancak durumun gerçekliği biraz daha ihtiyatlı olmanızı gerektirecek. Bazen, her iki taraf da açıkça ilgilense bile, koşullar flört etmek için uygun değildir. Merak etme. Salı veya Çarşamba günü büyük hamlenizi (basit bir konuşma başlatıcıyı ağzınızdan kaçırıyor olsanız bile) yapabileceksiniz. Aşkın zaman aldığını unutmayın. Cuma gününe kadar evlenmeyi beklemek gerçekçi değil. Ama hafta sonu iletişimde kalın. Pazar gününü telefonda saatlerce flört ederek geçirme ihtimalin oldukça yüksek.


Koç Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Koç, çalışma haftanız boyunca hangi hayallere veya ağ oluşturma fırsatlarına odaklanmalısınız? 19 Şubat Pazar günü Balık burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüto ile 60’lık açı yaptığında, kariyer yolunuzu dönüştürme yeteneğinizi düşünürken gizli arzular aklınızda olacak. kariyer yolunuzu geliştirin. Ertesi gün Venüs burcunuza girdiğinde, arzularınıza inanç sıçraması yapmak için bolca cesaretiniz olacak!

Venüs burcunuzda zararlı olsa da, değerlerinizi güvenle öne sürerek bunu kendi yararınıza kullanabilirsiniz. Balık burcunda da bir yeni ay olacağından, bunu önümüzdeki altı ay boyunca profesyonel hayallerinizin gerçekleşmesi için kozmik işaret olarak düşünebilirsiniz!

Haftanın ilerleyen saatlerinde, Kova burcundaki Merkür İkizler burcundaki Mars ile üçgen açı yaparken, profesyonel hedeflerinizi gerçekleştirme becerinizi olumlu yönde etkileyebilecek yeni ağ oluşturma fırsatları aramaya değer olabilir. Havadar üçgen hafif, sosyal ve iletişimseldir – yardımcı olabilecek etkileyici profesyonellerle başarmak istediğiniz şey hakkında konuşmak için mükemmeldir. Mesleki hedeflerinizin peşinden gitmeye odaklanın!


Koç Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru kapıları çalıyorsunuz.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve sezgi evinizin Oğlak burcundaki Plüton ve kariyer eviniz ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bu hafta işte neler olacağına dair çok iyi bir fikriniz olabilir. Departmanınızda veya şirketin kendisinde neler olacağı konusunda iyi bir duyguya sahip olabilirsiniz. Şimdi buna göre plan yapabilirsiniz. Koç, Evren sana mesajlar gönderiyor. Durmak ve bu fikirlerin yerleşmesine izin vermek iyi bir fikirdir.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca kendinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor. Başkalarına karşı sabırsız olabilirsiniz, ancak Balık burcunun yeni ayının dikkatli gözleri altında zamanın bir anlamı yoktur. İşler bittiğinde yapılır. İnsanlar istedikleri zaman ortaya çıkarlar. Ayrıca, kendiniz için belirlediğiniz son teslim tarihlerinden bazılarını serbest bırakabileceğiniz anlamına da gelir. Koç, bu kendine bir mola vermek için iyi bir zaman.


Koç Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Balık burcundaki yeni ay ve Venüs yirminci gün burcunuza girerken, hangi eylemleri yapmanız gerektiği konusunda yan yana gelen duygularınız olabilir. Tamamen kapatmak istemezsiniz, ancak kartlarınızı göğsünüze yakın tutmak veya biraz daha az erişilebilir olmak, auranıza bir gizem duygusu getirecektir. Bunun özellikle 23 Şubat’ta, Satürn ve Kayron’un duygularınızı anlamanıza yardımcı olan küçük bir bağlantı oluşturduğunda doğru olduğunu göreceksiniz. Uygun olmayan mizacınızın gizli bir nedeni olsa da, aslında bir ton kişisel anlaşmanız olacak. bu hafta tabağınız!

Ay, Koç burcunda kamp kurduğunda, dışarı çıkıp arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmenizi istediğinde, yirmi saniyede bir değişim tezahür edecek. Bu, özellikle arkadaşlarınızla eğlenirken süper sevimli görünüyorsanız, sosyal medya gönderileri aracılığıyla sevdiğiniz kişinin ilgisini çekmek için mükemmel bir kozmik ortam yaratacaktır.

Utangaç zor elde etme oyununun fazla ileri gitmediğine dikkat et. Biriyle gerçekten romantik bir ilgi duyuyorsanız, onu tamamen başından savmak size yardımcı olmaz, ancak flört statünüzün dışında canlı bir hayatınız olduğunu fark etmeleri de onlara zarar vermez.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.