Koç Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat – 19 Şubat Haftası)

Koç burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası neler bekliyor? Koç burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 13 Şubat – 19 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Neden bugün yeni bir yürüyüş veya koşu rotası denemiyorsunuz? Yeni şeyler denemek ve eski rutini biraz sallamak güzel. Haftanın ortasında, kendinizi insanların sizin hakkınızda ne düşündüğüyle aşırı derecede ilgilenirken bulacaksınız. Senin oldukça harika olduğunu düşünüyorlar, bu yüzden onların düşüncelerine çok fazla ilgi göstermemeye çalış. Hafta sonu gelir ve beraberinde geleceğe dair neredeyse ürkütücü bir bakış getirir. Size hayalleriniz için küçük bir pencere verildi, bu yüzden Pazar günü pencerenin yanında oturun ve bu muhteşem olasılıkları nasıl gerçeğe dönüştüreceğinizi anlamaya çalışın.


Koç Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta kiminle bağlantı kuracaksın Koç? Daha büyük profesyonel topluluğunuzla ağ kurmanın keyfini çıkarmadan önce, 13 Şubat Pazartesi günü Akrep’teki son çeyrek ay boyunca profesyonel fırsatlarınıza zaman, enerji ve kaynak ayırmaya hazır olmalısınız. çalışma haftası daha güçlü, kontrollü bir notla.

İleride, birkaç gün sonra Balık burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kavuşurken, meslektaşlarınızın yardımıyla kurabileceğiniz bağlantılar veya takip edebileceğiniz rüyalar konusunda bilinçaltınızda daha iyimser hissedebilirsiniz. Ancak bilinçaltı kavuşumun gerçekleşmesi için harekete geçmeniz gerekecek, bu nedenle profesyonel olasılıklarınızı kucaklamak için ekstra sıkı çalışmanız gerekecek. 16 Şubat Perşembe günü Kova burcundaki güneş Satürn ile Kova burcunda kavuştuğunda, kariyer yolunuzdaki yerleşik, benzersiz profesyoneller ve varlıklar ile eşleşme fırsatınız olabilir.

Ancak Merkür Kova burcunda Düğümlerle kare açı yaptığında profesyonel konfor alanınızdan çıkmanız gerekecek. Haftanın sonuna doğru, Merkür Kova’da 60’lık Jüpiter Balık’tayken, daha büyük profesyonel topluluğunuzun gidişatı ve özlemleriniz hakkında daha iyimser hissedebilirsiniz.


Koç Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta büyülü, romantik olasılıklar söz konusu olabilir.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve arkadaşlık evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Güzel bir gün, aşık olmanızla sona erebilir. Bugün, bir arkadaşınızla birlikteyken ne kadar iyi anlaştığınızı ve bu kişiyle her konuda konuşabileceğinizi fark edebilirsiniz. Koç, bu kişiye, şimdiye kadar çıktığın herkesten daha yakın hissedebilirsin. Bu aşk olabilir ve herhangi bir komplikasyonla uğraşmaya değer olabilir.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile rüyalar ve fanteziler eviniz ile birleşiyor. Dokuzuncu bulutun üzerinde yürüyor olabilirsiniz, çünkü şu anda her şey romantik görünüyor. Koç burcu, yatak odanızı gerçek bir aşk yuvasına dönüştürmek için yeniden dekore etmenin tam zamanı. Veya sizi oldukça lezzetli birinin kollarına taşıyan bir aşk romanının sayfalarına dalmış olabilirsiniz.


Koç Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, Venüs ve Neptün’ün Balık burcundaki büyük bir ay ortası kavuşumuyla açılıyor ve sizi tüm ortaklıklardaki hedeflerinizi ve ihtiyaçlarınızı yeniden değerlendirmeye teşvik ediyor. Bekar Koçlar, kişisel gerçeğinize bağlanmak için güçlü bir ihtiyaçla yoğunluğu hissedecekler. Bu, kişisel duygusal kalıplarınız etrafındaki belirli anlayışları da ortaya çıkarabilecek bir dizi olaya neden olur.

Şu anda romantik bir ilişki içinde olanlar, mevcut olaylarının daha derin bilinçaltı köklerini ortaya çıkarabilir. Bunu, bir aşığın eylemlerinin ardındaki gerçeği keşfetme zamanı olarak düşünebilirsiniz. Evren gerçekten senin mutlu olmanı istiyor. Aşk hayatınızda çok önemli bağlantıların ortaya çıkmasını bekleyebilirsiniz ve hatta sizin açınızdan önemli bir seçim yapmanız gerekebilir.

Bu süre zarfında güçlü bağımsızlık ihtiyacınız test edildiğinden kalbiniz parçalanabilir. Bir ortaklık uğruna fedakarlık yapmanız gerekiyorsa, gerçekten bunun olması gerekip gerekmediğini kendinize sormanız gerekecek. Unutmayın, bu, sizi gerçekten iyi hissettiren şeyleri takdir etme zamanıdır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.