Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Aylık Burç Yorumu 2023 Mart

Koç burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Mart ayı neler bekliyor? Koç burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Mart Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Koç Ay, kendinden emin birinci evinizde konumlanan tutkulu Venüs ile başlarken, cüretkar, risk alan bir aşk makinesisiniz. Duyguların var ama onları çok fiziksel bir şekilde ifade etmeyi seviyorsun.

14 Mart’ta hırslı yöneticiniz Mars, bazen tembel olan Neptün’le karşı karşıya gelir, düşük enerjili titreşimler yayar ve aşk hayatınızı şüphe ve aldatmacayla çevreler. Sizi şüpheyle dolduran bu olumsuzlukla belirli ilişki sorunlarını aşmak veya yeni bir şeye başlamak zordur.

Duyarlı Venüs, ateş burcunuzun heyecanını on altıncı evdeki yoluna çıkan Boğa ile eşleştirmek için bırakır, aynı eski tartışmaları gündeme getirir ve kontrol sorunlarını gündeme getirir. Ültimatomlar vermek ve tehditler savurmak asla sizin lehinize çalışmaz, Koç.

Konuşmacı Merkür 18 Mart’ta burcunuza giriyor ve iki gün sonra güneş onu takip ederek gerçek benliğiniz olma ve aklınızdan geçenleri tam olarak söyleme konusunda size güven aşılıyor. Güçlü, inatçı (ve bazen kaba) kişiliğinizi sevmek için eşit derecede güçlü bir insan gerekir, ancak onlar oradadır. Onları henüz bulamadıysanız, umudunuzu kaybetmeyin.

Kuvvetli Mars, yirmi beşincide hassas, düşünceli, alıngan Yengeç tarafından yumuşatılıyor. Seks artık daha fazla zaman almalı. Her dakikanın tadını çıkarın.


Koç Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yeni bir sürpriz ayına hoş geldin Koç! Yeni bir iş veya iş teklifi arıyorsanız, 7 Mart’taki Başak dolunayı, cesur burcunuzun grev zamanıdır. Gelen alışılmadık teklifleri değerlendirmek, enerjinizi yönlendirmenin en iyi yolu gibi görünüyor. Alışılmış yoldan sapmayı amaçlayan bir işaret varsa, kesinlikle sizsiniz! Dikkatli olmanız ve hareket etmeye devam etmeniz gerekiyor. İçgüdülerinize güvenmek oyunun adıdır. Şimdi bu önemli kararları alma ve kariyerinizde seviye atlama zamanı.

Jüpiter ve Chiron, on ikinci gün Koç burcunuzda buluşurken, sizi merkeze geri getirir ve dünyayı korkusuzca ele geçirmenizi mümkün kılar. Şimdi, özellikle 20 Mart’ta güneş dönüşünüz sırasında daha profesyonel riskler alma zamanı. Spot ışıklarına adım atın ve hedeflerinizi, umutlarınızı ve özlemlerinizi ifade etmekten çekinmeyin. Liderlik etmek, yirmi birinci yeni ayda başınıza gelen tüm harika şeyler hakkında kendinize güvenmenizi sağlayacaktır.


Koç Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Mart bir kuzu gibi yuvarlanır ve Merkür Balık burcuna ikinci kez girdiğinde sevgiyi hissetmezsiniz, bu da sizi her zamanki cesur ve küstah halinizden daha sessiz yapar. 7 Mart’ta dolunay Başak’tayken ve Satürn Balık burcuna girdiğinde kendinize bakmaya odaklanırken çıkmaya ara verin. Kendinizi sevmeye biraz zaman ayırın Koç.

Özellikle, Juno on birincide Boğa burcuna girdiğinde, sizi sağlıklı bağlanma stillerini öğrenmeye teşvik ettiğinde, yapışkan ilişkiler sizin düşüşünüz olabileceği için. Fazla sahiplenici olmadan kendinize bir insan olarak değer verin. Kendinizi sevmek için 16 Mart’ta Boğa burcuna giren Venüs’ü kullanın.

Neyse ki, ayın sonuna doğru Merkür, güneş ve yeni ay sırasıyla on sekizinci, yirminci ve yirmi birincide burcunuza girdiğinde büyük bir güven ve tutku artışı yaşayacaksınız. Artık bahar geldiğine göre, yeni bir kaçamak için fazlasıyla hazırsınız. Kendinizi oraya koyun ve sahada oynayın.

Bununla birlikte, 25 Mart’ta Mars Yengeç burcuna girdiğinde, eve daha yakın bir yerde aşkı aramayı düşünmek isteyeceksiniz. Bir kelepçeleme arkadaşı değil, kök salabileceğiniz birini arıyorsunuz. Kendini evinde gibi hisseden biriyle çık.


Koç Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni Bir Görünüm

Her şey Mart’taki değişimle ilgili, Koç. Güçlü Pluto ve temkinli Satürn dahil olmak üzere altı gezegen yeni burçlara giriyor. Geveze Merkür ikincide Balık burcuna ve on sekizincide Koç burcuna süzülür. Ve 20 Mart’ta güneş Koç burcuna giriyor, böylece ortaya çıkan diğer tüm geçişlerin yanı sıra yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz.

Ayın ilk üç haftası, yarım kalmış işleri halletme ve sizi geride tutan meseleleri bitirme havasında olduğunuzu gösteriyor. Yönünüzü bulmanın yanı sıra yansıtmak ve yeniden şarj etmek için bir fırsat.

Yedinci gündeki Başak burcundaki dolunay, manevi ihtiyaçlarınızın yanı sıra her türlü iş ve sağlık sorununu vurgular. Karışımda elektrik Uranüs ile, hiç keşfetmediğiniz yetenekleri kullanmak için bir fırsat doğabilir. Oldukça kazançlı da olabilir.

Ayılma Satürn yine 7 Mart’ta Balık burcuna giriyor. Ve Merkür zaten buradayken, bu, yaşamınızdaki birçok faktör hakkında bir tefekkür zamanı olabilir. Satürn bu bölgenin daha derinlerine doğru ilerledikçe, bazı tahribatlara neden olabilecek kör noktaların farkına varacaksınız.

Merkür Balık burcundan ayrılır ve on sekizinci gün burcunuza girer ve iki gün sonra güneş de ona katılarak size muazzam bir destek sağlar. Gerçekten elementinde olacaksın. Ve 21 Mart’ta Koç burcundaki yeni ay, yeni planlar ve projeler başlatmak için en iyi zamandır.

Son olarak Plüton ayın yirmi üçüncüsünde Kova burcuna giriyor ve 2044 yılına kadar bu sektörü etkileyecek. Bu, bilim ve teknoloji ile sosyal yaşamınızı dramatik bir şekilde etkileyecek büyük bir değişim.

Feisty Mars, 25 Mart’ta Yengeç burcuna giriyor ve evinizde bazı kapsamlı değişiklikler yapmaya hazır olacaksınız, bu değişiklikler çok gecikmiş olabilir. Artı, yerinizi baştan yaratma fırsatınız olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.