İkizler Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat – 12 Şubat Haftası)

İkizler burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 6 Şubat – 12 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ayrıntıları ve işlerinizi halletmek için Pazartesi ve Salı günlerini kullanın. Çarşamba günü, yapmak isteyeceğiniz başka bir şey olduğunda, bunlardan kurtulmak istiyorsunuz. Perşembe, bitiremeyeceğiniz bir proje olsa bile bir projeye başlamak için iyi bir gün. Muhtemelen, devreye girip kaldığınız yerden devam etmekten fazlasıyla mutlu olan bir arkadaşınız veya meslektaşınız vardır. Bu hafta sonu bir iyilik yapın. Eve bağlı bir arkadaşınız için yiyecek alın. Yeğenlerinize bakıcılık yapmak için gönüllü olun. Ne yapmaya karar verirseniz verin, nezaketiniz çok takdir edilecektir.


İkizler Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aman İkizler! Aşk ve ortaklıklar için önünüzde ne güzel bir hafta var! Büyüyüp kendi başınıza olgunlaşmanız için ekstra özel bir zaman olacak. Kanatlarınızı açarken ve sezgilerinizi takip ederken kesinlikle çiçek açıyorsunuz. Zamanla büyüyen ve sizi daha yüksek titreşim alemlerine bağlayan manevi bir aşk yolculuğundasınız. Genellikle meraklı hava burcunuz sabırsız hale gelebileceğinden, herhangi bir gecikme hissettiğinizde bunu unutmayın. Evrenin size yetişmesine izin verin!

Sizin için en önemli dönüm noktalarından biri 5 Şubat’ta dolunay civarında hissedilecek. Bu, oyunun gidişatını değiştirir ve son derece kadersel bir romantizmi hayatınıza sokabilir. Kişisel çekiciliğiniz inkar edilemez ve bu geçişler, çekici niteliklerinizi en çılgın hayallerinizin ötesinde geliştirir. Gerçekten karşı konulamazsınız, bu da hiç yoktan var gibi görünen pek çok romantik olasılığı kendine çekebilir. Yanlış bir cevap yok ama yanlış kişiyle birlikteyseniz mutlaka omuzlarınızda bir ağırlık hissedersiniz. Bu nedenle, başkalarının beklentilerinin sizi romantik olarak etkilemesine izin vermemeye çalışın.

Bu zaman diliminde sohbetler biraz zor olabilir, ancak bunlar gelecek yıllardaki ilişkileriniz için bir dönüm noktası görevi görecek. Dolunayın genel enerjisi, kişisel kaderinizi vurgulayacak ve sıradan bir ilişkiden daha fazlası olduğunu kanıtlayan eğlenceli ortaklıklar getirecek.


İkizler Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta dört gözle bekleyecek çok şey var İkizler! 5 Şubat Pazar gününden itibaren Aslan burcundaki dolunayda bazı sohbetler ve yakın iş yeri ilişkileri tam bir daire çizebilir. İşle ilgili konularda ortak bir karara varmanın veya geçmişin geçmişte kalmasına izin vermenin zamanı gelmiş olabilir. Başkalarının işte nerede durduğunuzu bilmesini sağlamak için neşeli ay enerjisini kullanabilirsiniz. Bunu yapmak, birkaç gün sonra Oğlak burcundaki Merkür 60’lık Balık burcundaki Neptün ile profesyonel hayallerinizi ve kariyer yolunuzu takip etmeye yatırım yaparak daha özgüvenli hissetmenize yardımcı olabilir.

Sihirli sekstil, size buna göre strateji oluşturmanız gereken güçlendirme ve kontrol desteği verebilir. Neyse ki, yenilikçiliğiniz ve gizli yetenekleriniz, 8 Şubat Çarşamba günü Balık burcundaki Venüs Boğa burcundaki Uranüs’ü altmışlık açı yaptığında meyvesini verecek gibi görünüyor.

İkinci sekstil, inanılmaz derecede değerli olacağından, kariyer yolunuzda daha otantik, asi ve bağımsız olmanız için kozmik işaretiniz olarak bile hareket edebilir. Hafta sonunda Oğlak burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda kariyer yolunuzu dönüştürmek için neye yatırım yapmak istediğinizi muhtemelen daha iyi anlayacaksınız.


İkizler Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bağlantılar kuruyorsunuz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının kısa geziler ve ulaşım evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. İkizler, bugün hızlı bir seyahate çıkabilirsiniz. Bir uçağa atlayabilir ve birkaç saatlik eğlence için Las Vegas’a gidebilirsiniz. Bu aynı zamanda yeni bir araç satın almayı düşünmek için iyi bir zamandır. En yeni elektrikli arabayı veya hibrit SUV’u test edebilirsiniz.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve kaynaklar eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60 açı yapıyor. Evrenle birlikte yaratıyorsunuz, bu yüzden bir şey için dilek tuttuğunuzda fırsatlar açılıyor. İkizler, son birkaç haftadır tuttuğunuz dilekler şimdi sona erebilir. Bu size bir gayrimenkul veya başka bir varlığa yatırım yapmak için ihtiyaç duyduğunuz kaynakları sağlayabilir. Bugün, tezahür eden bir sihirbazsınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.