İkizler Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 26 Şubat Haftası)

İkizler burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 20 Şubat – 26 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi gününü geçen gün gördüğün kişiyi düşünerek geçirmek istersin ama işte hayal kuramayacak kadar çok şey oluyor. Yapmanız gereken şeyler var. Ve insanlar sana güveniyor. Çarşamba günü bir iş arkadaşınızla aklınızdan geçenleri paylaşın. Muhtemelen aşk hayatlarında da açmak isteyecekleri bir şeyler olacak. Haftanın ikinci yarısının tamamını arkadaşlara, komşulara ve hatta potansiyel aşk ilgi alanlarına açılarak geçirin. Birisi Pazar günü aşık olduğunu itiraf edebilir.


İkizler Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel olarak ilerici bir haftaya hazırlanın İkizler! 19 Şubat Pazar günü Balık burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton’la sekstildeyken, zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı kariyer yolunuza yatırma gücüne sahipsiniz. kariyer yolunuzu bir sonraki seviyeye taşımak istiyorsanız.

Ertesi gün, Venüs Koç burcuna gireceğinden, ağ oluşturma, arkadaşlarla çalışma ve hatta hayallerinizin peşinden gitme konusunda yeni fırsatların peşine düşmek için kendinizi motive hissedebilirsiniz. Ayrıca, Balık burcundaki yeni ay, kariyer yolunuzda profesyonel olarak yükselebilecek yeni bir altı aylık döngü açacak.

Bu geçişleri takiben, 22 Şubat Çarşamba günü Merkür Kova burcunda Mars ile burcunuzda üçgen açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzdaki bir sonraki maceranızın peşinden koşmak için daha güçlü hissedebilirsiniz. bu yüzden bir inanç sıçraması yapın! Balık burcundaki güneş, çalışma haftanızın sonunda Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağından, profesyonel kaderinizde gizli arzularınızı ve hedeflerinizi takip etmek için güçleneceksiniz.


İkizler Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilahi bir şekilde ilham alabilirsiniz.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve kariyer evinizin Oğlak burcundaki Plüton’a ve kaynaklar evinize 60 açı yapmasıyla başlıyor. İkizler, bu, henüz erişmediğiniz ne tür ikramiye ve avantajlar görmek için şirket web sitesinde, özellikle de çalışan portalında gezinmek için harika bir gün. Kendi işinize sahip olmanız da mümkündür ve bu, işletme vergi indirimleri gibi kendi faydalarını da beraberinde getirir.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca halk tarafından çok daha görünür hale geleceksiniz. Bu, sosyal medyanızın daha fazla göze ulaşabileceği anlamına gelir. İkizler, abone sayınız daha önce gördüğünüzden daha hızlı artabilir. Sosyal medya algoritmaları, mesajlarınızı dünyanın her yerine gönderebilir. Veya sosyal medyayla ilgilenmiyorsanız, yeni bir iş için özgeçmişinizi göndermek veya işletmeniz için biraz pazarlama yapmak için iyi bir gün.


İkizler Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Balık burcundaki yeni ay haritanızın kariyer sektöründe yüzerken, haftanın ilk bölümünde gelecekten ve birine ne kadar derinden bağlanmak istediğinizden muhtemelen emin olmayacaksınız. Kimsenin onlarla birlikte ilerlemeniz için size baskı yapmasına izin vermeyin ve belirsizlik anlarında hareketsiz kalmanın sorun olmadığını unutmayın.

Yirminci gün, Venüs’ün Koç burcuna girmesi nedeniyle yolunuzda önemli bir değişiklik getirecek. Bu kozmik iklimde istediğiniz şeyle daha uyumlu hissedeceksiniz ve evren sizi içgüdülerinizi takip etmeye zorlayacak. Bu enerji hedeflerinize, planlarınıza ve ilişkilerinize hız kazandıracak, bu yüzden bir şey doğru gelmiyorsa, yapmayın.

Bu iki gezegen ve Satürn arasındaki sert bir kare, sınırlarla ilgili sorunlara yol açabilir, bu nedenle kişisel mizacınızda güçlü kalmanız gerekecek. Bu, yumuşak, romantik ve rüya gibi bir hava uyandıracak ve o özel kişiyle buluşmak için mükemmel bir fırsat olacak. Eşleşme havasında değilseniz, bu hisleri uçup gitmek ve geleceğin neler getireceği hakkında hayal kurmak için kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.