Boğa Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat – 12 Şubat Haftası)

Boğa burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 6 Şubat – 12 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Evet, güzellik içeride ölçülür, ancak bu, zaman zaman kendinizi şımartamayacağınız anlamına gelmez. Pazartesi ve Salı kendinizi şımartmak için harika günlerdir. Yapabiliyorsanız, yerel kuaförde bir düzeltme yaptırın. Hile yapacak ve anında daha hafif hissetmenizi sağlayacaktır. Hafta ortası, kalbinizi ekstra sağlıklı hale getirmeye odaklanın. Kendi başınıza gitmek istemiyorsanız, bir arkadaşınızı arayın ve yürüyüşe çıkın veya koşun ve birbirinizi takip edin. Her zamankinden daha popüler olduğunuz hafta sonu kalbinizin en güçlü noktasına ihtiyacınız olacak. Herkes ve her şey avucunuzun içinde olmaktan mutluluk duyar. İyi eğlenceler!


Boğa Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğa, özellikle bağlantılarınızı güçlendirmek istiyorsanız, aşk hayatınız için güzel bir hafta. Değer verdiğiniz kişilerle gerçekten desteklendiğinizi ve yeniden bir araya geldiğinizi hissedeceksiniz. Zihni genişleten deneyimler sizi tüm hisleri hissettiren bir yolculuğa iterken, güçlü bir şefkat duygusu vardır. Ortaklıklarınız da zamanın testlerinden geçecek, ancak her şeyden önce neden birbirinize getirildiğinizi gerçekten anlamanız için. Bu hafta özel biriyle aranızda güçlü bir ruh eşi havası var.

Özellikle 5 Şubat’taki dolunay sırasında, rutinlerinizi değiştirme ve cesur hareketler yapma çağrısını hissedebilirsiniz. Ne kadar harika olduğunuzu görmeniz ve bu yolculukta yalnız olmadığınızı kendinize hatırlatmanız istenecek. Birisi sizinle uzun vadeli bir taahhüdü derinleştirmek bile isteyebilir. Anahtar, kendinize karşı kesinlikle dürüst olmak ve sadece rahat yola razı olmamaktır.

11 Şubat’ta Merkür Kova burcuna girdiğinde önceki bir ilişkiyi yeniden gözden geçirmek için zamanınız olacak. Bu döngü sırasında eğlenceli ve skandal bir ilişkinin buna değip değmeyeceğini veya çok fazla bağımlılık yapıcı bir niteliğe sahip olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Eski alışkanlıklara düşmek ile romantik niteliklerinizi bu gökyüzü altında yeniden çerçevelemek arasında büyük bir seçim var.


Boğa Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, çalışma haftanız boyunca keşfedin. Ama önce 5 Şubat Pazar günü Aslan burcundaki dolunayda iş-yaşam dengenizdeki önceliklerinizi sağlamlaştırmanız gerekecek. veya ilerledikçe iş-yaşam dengenize dahil edin. Bu, profesyonel ve kişisel önceliklerinizi belirlemenize yardımcı olabileceğinden, işinize başlamak için mükemmel bir ay.

Önümüzdeki birkaç gün içinde, Oğlak burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek için daha ilhamlı hissedebilirsiniz. Profesyonel yolculuğunuzda neyi takip edeceğinizi görselleştirin, hayal kurun ve hayal edin, ardından gerçekleştirin! Hatta 8 Şubat Çarşamba günü Venüs Balık burcundaki Uranüs burcunuzda 60’lık açı yaptığında, şimdi ya da asla profesyonel hedeflerinizle hesaplanmış bir risk almamak gibi hissedebilirsiniz.

Profesyonel olarak kendinizi ifade etmeniz söz konusu olduğunda özgün, özgür ve yenilikçi hissetmenize yardımcı olacak yolu seçin. Haftanın sonunda, Merkür Kova burcuna girdiğinde, son profesyonel çabalarınız kasabanın konuşması olabilir.


Boğa Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bir sır açığa çıkıyor.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının evinizin ve ailenizin evini aydınlatmasıyla başlıyor. Boğa burcu, şu anda daha büyük çocukların gelip gitmesi ve muhtemelen akraba ziyaretleri ile dolu bir eviniz olabilir. Çalışmalarda bir aile birleşimi olabilir veya daha yaşlı bir aile üyesinin dönüm noktası olan bir doğum günü olabilir. Bu çok mutlu bir fırsat olabilir.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve eğitim eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Okul için yaklaşan büyük bir sınavın olabilir. Veya belki de profesyonel bir lisans kazanmak için bir sınava girmek üzere çalışıyorsunuzdur. Bazı yeni çalışma teknikleri arayın. Boğa, bilgi kartları veya bir çalışma arkadaşı deneyebilirsin. Hafızaya yardımcı olduğu söylenen sarı rengi giyin. Ya da masanıza bir fil figürü koyun. Filler asla unutmaz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.