Boğa Haftalık Burç Yorumları (27 Şubat – 5 Mart Haftası)

Boğa burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 27 Şubat – 5 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi hiçbir şeye karar veremezsin. Ne giyeceğinize karar veremezsiniz, noktalı çizgiyi imzalayıp imzalamayacağınıza karar veremezsiniz, gözlerini diktiğiniz o tatlı kızın gerçekten sizinle ilgilenip ilgilenmediğine karar veremezsiniz. Bu son şeye gelince, pekala, bu tür şeyleri soruşturulmadan bırakmasan iyi olur. Salı veya Çarşamba günü, pek çok kelimeyle nasıl hissettiğinizi bilmelerini sağlamaya ne dersiniz? İstediğiniz cevabı duyma şansınız oldukça yüksek. Cuma ve Cumartesi, romantizm açısından bir yıkamadır, ancak kırmızı güller Pazar günü açmaya başlayabilir.


Boğa Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, çalışma haftanız boyunca normalden biraz daha içe dönük olursanız şaşırmayın. 27 Şubat Pazartesi gününden itibaren, İkizler burcundaki ilk çeyrek ay boyunca finansal ve profesyonel olarak güvende olmak için kendinizi gerçek değerlerinizle hizalama zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Ay, istikrarınızı artırmaya karar verebilmeniz için tereddüt etmeyi durdurmak için itici bir güç olacaktır.

Kendinizi gelecek ay başarıya hazırlamak için bu ay boyunca ilerleyin. Haftanın ilerleyen saatlerinde, Koç burcundaki Venüs Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda her birinin nereye varacağını net bir şekilde algılayarak profesyonel taahhütlerinizi nasıl yerine getireceğiniz konusunda daha derin düşüncelere sahip olabilirsiniz. Ateşli kavuşum bilinçaltınızı aydınlatacak, bu nedenle bir sonraki adımınızı anlamak için iç sesinizi dinlemeniz gerekebilir.

Neyse ki, 2 Mart Perşembe günü Kova burcundaki Merkür Kova burcundaki Satürn ile kavuşacağından, kendinizi mümkün olan en iyi profesyonel yola hizalamak için seçenekleriniz hakkında konuşma şansınız olabilir. iş arkadaşlarınızdan geri bildirim almak ve profesyonel hedeflerinize dalmak için.


Boğa Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İkizler ayı, haritanızın finans ve güveni yöneten sektöründe kamp kuracak. Kendinizi rahat ve topraklanmış bir kafa boşluğuna geri getirmek, sizi romantizmin gelmesi için hazırlamanıza yardımcı olabilir.

Aslan ayı, şu anda burcunuzda olan Satürn ve Uranüs ile sert bir t-kare oluşturduğunda hafta ortasında gerginliğe dikkat edin. Bu titreşimler kesinlikle kişisel, profesyonel ve romantik hayatınızdaki şeyleri sarsacak ve beraberinde yoğun bir enerji getirecek. Muhtemelen geri tepeceğinden, bu gün romantizmi zorlamaya çalışmaktan kaçının. Bunun yerine sakin bir sabah ve huzurlu bir günü kucaklamaya çalışın.

Dördüncüsü, Mars Kader Düğümleri ile küçük bir bağlantı paylaştığında, tutku havada asılı kalacak ve sizi kendinize yeni bir romantik fetih bulma havasına sokacak. Saçınızı açık bırakmak, etkilemek için giyinmek ve utanmadan flört etmek için kendinize izin verin. İnsanlar şu anda bağlantı kurma havasında olacak ve ortamdan yararlanmakta utanılacak bir şey yok.


Boğa Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü, güneşin Balık burcunda olması ve arkadaşlık evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve sezgi evinize yarı sekstil yapmasıyla başlıyor. Boğa, sen ve arkadaşın bugün uyum içindesiniz. Bir süredir konuşmamış olabilirsiniz ama şimdi aynı anda birbirinizi arayın. Bu, bir araya gelmek için iyi bir gün çünkü aklınızda aynı şeyler var. Tek sorun, programlarınızı koordine etmek için biraz çaba gerektirebilir.

1 Mart Çarşamba günü Koç burcundaki Venüs ile sınırları olmayan ev Koç burcundaki Jüpiter kavuşuyor. Bugün, Evren ile oldukça net bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Ve bir süredir aradığınız bir şeyi tezahür ettirmeniz mümkündür. Boğa, dileklerinizi dile getirmek, mumları yakmak ve geleceğinizi görselleştirmek için güzel bir gün. Ve bugün beklenmedik bir şeyin gelmesi oldukça olası.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.