Boğa Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 26 Şubat Haftası)

Boğa burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 20 Şubat – 26 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta strateji hakkında ve arkadaşlarınız bugünlerde iyi tavsiye kaynakları. Onlara Pazartesi günü ne düşündüğünüzü söyleyin ve bir oyun planı yapmanıza yardım etmelerine izin verin. Aşkın ne demek olduğunu biliyorlar. Senin olduğun yerdeler. Salı ve Çarşamba günlerini seçeneklerinizi değerlendirerek geçireceksiniz. Hızlı ve kararlı olmalı mısınız? Utangaç mı yoksa elde edilmesi zor mu oynamalısınız? Perşembe veya Cuma günü, kim olduğunu bildiğinizden bir ipucu alacaksınız ve tam olarak nasıl ilerleyeceğinizi bileceksiniz. Kendinizi Cumartesi günü romantizme ve Pazar günü çılgınca karakter dışı hissetmeye hazırlayın.


Boğa Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel olarak güçlendirici bir haftaya hazırlanın Boğa! 19 Şubat Pazar gününden itibaren, Balık burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüto ile 60’lık açı yaptığında, profesyonel hedeflerinize bağlı kalma veya yeni biriyle çalışarak dallara ayrılma eğiliminde hissedebilirsiniz. Mesleki hayallerinizin peşinden gitmek için içgüdüsel duygularınızı veya kozmik ipuçlarını takip etmeye başladığınızda, profesyonel yolculuğunuz dramatik bir şekilde değişecektir. İyi bir iş arkadaşı bile yardım etmek için orada olabilir!

Ertesi gün, taahhütlerinizin Venüs Koç burcuna girdiğinde profesyonel yolunuzu açmanıza izin vereceği inancını sürdürmek için içinizdeki ateşi körüklemeniz gerekecek. Neyse ki, kendinizi özlemlerinize yardımcı olabilecek doğru bağlantılarla hizalarsanız, Balık burcundaki yeni ay önümüzdeki altı ay boyunca umudunuzu canlı tutmanıza yardımcı olabilir.

21 Şubat Salı günü Kova burcundaki Merkür burcunuzdaki Uranüs ile kare açı yaptığında kariyer yolunuzda ciddi bir değişiklik yapmanız gerekebilir. Profesyonel diyaloglarınızda ne yapmak veya keşfetmek istediğiniz konusunda açık olun. Hafta sonuna doğru Merkür Kova burcunda, Mars İkizler burcunda üçgen açı yaptığında kariyer yolunuzda değer verdiğiniz şeylerin peşinden gitmeye odaklanmalısınız.


Boğa Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta popülariteniz artıyor.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve arkadaşlık evinizin Oğlak burcundaki Plüton’la 60’lık açı yapması ve eğitim eviniz ile başlıyor. Boğa, eski okulunuz sizinle iletişime geçebilir. Belki bir buluşma planlıyorlar ya da sadece mezun olduğunuz için sizden para istiyorlar. Ya da üniversitede aynı odada kaldığınız ya da lisede tanıdığınız biri sizinle sosyal medya aracılığıyla iletişime geçebilir. Ve şimdi yetişmek için bir fırsatın var. Eski bir dostluk yeniden yeşerebilir.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, hayırsever eylemlere ve topluluğu canlandırmaya odaklanabilirsiniz. Boğa, bir hayır kurumu bağış toplama etkinliğine katılmış veya kilisenize veya sinagogunuza yardım etmiş olabilirsiniz. Kendi mahallenizde bir proje yapmak için evler inşa eden kar amacı gütmeyen bir kuruluşla çalışabilirsiniz. Veya belki de evsizler barınağı için bir giyim mağazasına bağışta bulunuyorsunuz.


Boğa Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, Balık burcundaki yeni ayın haritanızın arkadaşlıkları yöneten bölümünü harekete geçirmesiyle başlıyor, bu da duygusal tatmini romantik olarak aramadan önce akran grubunuz içinde aramanız gerektiği anlamına geliyor. Bu titreşimler özellikle yirmi saniyede dokunaklı olacak, çünkü Koç ayı güzel Venüs’e yaklaşıp sizden kendini sevme ve sağlıklı sınırlar uygulamanızı istiyor.

Hemen şimdi içine girmek, romantik yolunuza netlik getirmenize yardımcı olabilir, bu yüzden kendinizi yansıtmak için sessiz bir zamanda kendinizi şımartmak konusunda kendinizi kötü hissetmeyin. Aşk hayatınızda da ciddi hareketlerin kızıştığını göreceksiniz. Bu kozmik iklimin oyunlara sabrı yok ve insanlar size gerçekte kim olduklarını gösterecekler. Aşkınız beklentilerinizi karşılamıyorsa, bunu büyük bir kırmızı bayrak olarak görmeli ve hala yapabiliyorken ayrılmalısınız.

Artı tarafta, eğer doğru kişiyle iç içeyseniz, duygusal, fiziksel ve entelektüel alemlerde işler kızışabilir. Duygusal atılımlar bu hafta kendini gösterecek. Yakınlaşmayı umduğunuz biri varsa, dürüst ve şeffaf konuşmalar için yer tutarken bu hisleri engelleri yıkmak için kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.