Boğa Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat – 19 Şubat Haftası)

Boğa burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 13 Şubat – 19 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Dünyanın kabuğunu açıp bir inci sunması nasıl bir duygu? Çok mu iyi? Pekala, bekle çünkü bütün hafta sürer. Listeden aşağı inelim. Romantik? Kontrol etmek. Arkadaşlarla harika zamanlar? Kontrol etmek. İş yerinde başarı? Kontrol etmek. Yurtiçi mutluluk? Kontrol etmek. Macera? Kontrol etmek. Hafta başında mı? Prognoz, mükemmel. Hafta ortası? Muhteşem. Hafta sonu? Efsanevi. Pozitifse, yanında bir çek olduğundan emin olabilirsiniz. Bunun gibi haftalar pek sık rastlanmaz, bu yüzden en iyi şekilde yararlanın.


Boğa Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu profesyonel odaklı bir hafta olacak Boğa! 13 Şubat Pazartesi gününden itibaren, Akrep burcundaki son çeyrek ay boyunca profesyonel taahhütlerinizi nasıl kontrol ettiğiniz konusunda ilerlemeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Son çeyrek ay, çalışma ilişkileriniz ve yükümlülükleriniz ile lehinize çalışabilecek inanılmaz derecede güçlü bir enerji olabilir.

Balık burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kavuştuğunda, dikkatiniz profesyonel hayallerinizin kontrolünü ele almanıza yardımcı olabilecek çevrimiçi ve çevrimdışı ağ oluşturma fırsatlarına kayacak. Rüya gibi birleşme, kiminle tanışabileceğiniz ve neler yapabileceğiniz olasılıklarıyla hayal gücünüzü çılgına çevirecek. Bu umut verici enerjiyi kucaklayın, çünkü 16 Şubat Perşembe günü burcunuzdaki Kuzey Düğümü ve Akrep’teki Güney Düğümü ile kare yapan Kova’daki Merkür’ün stresinin üstesinden gelmek için tam da ihtiyacınız olan şey bu olabilir.

Ne yapmak istediğinizi açıkça tartışmak için mükemmel bir zaman olduğunu düşünün, çünkü bu, hayallerinizi takip etme konusundaki güveninizi artırabilir. Kova burcundaki güneşin bu kareler sırasında Kova burcundaki Satürn ile kavuşacağı göz önüne alındığında, kariyer yolunuzun yörüngesi üzerinde daha fazla yetki üstlenme konusunda kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Hedeflerinin peşinden git!


Boğa Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, derin ve anlamlı bir bağ kurabilirsiniz.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve itibar ve sosyal konum evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Boğa, sosyal medyayı anlaşılmaz bulabilirsin. Çok fazla zaman harcadığınız gönderi ilgi görmez, ancak son anda attığınız bir gönderi çok sayıda “beğeni” alır. Bugün, başkalarına neyin hitap edeceğini tahmin etmek zor.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile arkadaşlık evinizi birleştiriyor. Bugün, arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Boğa, sen simpatico ve ruh bağlantılısın. Bunun nedeni, birbirinizi uzun süredir tanımanız olabilir, ancak aranızdaki bağlantının yaşamlara yayılmış olması daha olasıdır. Değer verdiğiniz insanlarla birlikte olmak için harika bir zaman.


Boğa Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, 15 Şubat’ta Neptün ve Venüs çarpıştığında asla yalnız olmayacağınız için, yolculuğun duygularını hissetmekten kaçınmamaya çalışın. Evet — enerji yoğun, ancak bununla birlikte, her zaman orada olanların değerini tam olarak anlayabilirsiniz. senin için. Değişim dersleri en önemlisidir.

15’inde Venüs ve Neptün birleştiğinde, ne kadar muhteşem olduğunuzu gerçekten görmeniz ve bu yolculukta yalnız olmadığınızı kendinize hatırlatmanız istenecek. Birisi sizinle uzun vadeli bir taahhüdü derinleştirmek bile isteyebilir. Anahtar, kendinize karşı kesinlikle dürüst olmak ve sadece rahat yola razı olmamaktır.

Havayı güzel kokan duygusal enerji nedeniyle, ayın on beşinde, önceki bir ilişkiyi yeniden ziyaret etmek için zamanınız olacak. Bu aynı zamanda bazı istenmeyen ilgileri de geri getirebilir, bu nedenle arzularınız konusunda uyanık olmak için önemli bir zamandır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.