Başak Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat – 12 Şubat Haftası)

Başak burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası neler bekliyor? Başak burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 6 Şubat – 12 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın usta organizatörü sizsiniz. Neden en düzensiz arkadaşınıza yeni bir dosyalama sistemi bularak yardım etmeyesiniz? Kız kardeşin çamaşır askısı mı? En iyi dolap karmaşası kontrolünüzü uygulamaya ne dersiniz? Çarşamba, kendinizi alışılmadık bir şekilde pratik olmayan bulabilirsiniz. Güvenilir bir arkadaşınızı arayın ve bir adım atmadan önce bir kararı tartmanıza yardım etmesini isteyin. Cuma, aklı başında, analitik benliğinize geri döndünüz ve entelektüel olarak ateşli olacaksınız. İyi bir kitap okuyarak veya bir arkadaşınızla teşvik edici bir tartışma yaparak serinleyin. Pazar, bir süredir görmediğiniz bir aile üyesiyle vakit geçirin.


Başak Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başak, haftanın kozmik evreleri içsel varlığınızı destekler ve sizi ilahi bilince doğru kaydırır. Birisi inanılmaz derecede çekici kişiliğinizi mutlak bir hayranlıkla tanıyor! Bekar Başaklar, o özel kişiyle tanışmak için birçok şans bulacak! Uzun süredir devam eden ilişkilerde olanlar birçok ruhsal dönüşümden geçecekler.

Bu, kendileri için tamamen yeni bir şey tasarlamak veya yaratmak isteyen Başaklar için özellikle harika bir hafta. Bu, gerçekten arzuladıkları tüm niteliklere sahip bir partneri çekmek anlamına bile gelebilir. Kendi duygusal ihtiyaçlarınız için fazladan zaman ayırmaya daha meyilli hissedeceksiniz ve kendinizi ilk sıraya koymanın tam da her zaman ihtiyaç duyduğunuz ilaç olduğunu göreceksiniz. Hatta gezegen yöneticiniz Merkür Kova burcuna girdiğinde biriyle tanışabilirsiniz. Tüm ortaklık alanlarında konuşma ve iletişim yöntemlerinizi yeniden yaratma fırsatları olabilir.

Beşincideki dolunay biraz kafa karışıklığına neden olabilir ve kendinizle nasıl konuştuğunuzu değerlendirmek için gerçekten önemli bir zamandır. Bazen sevgi enerjisini üreten, kendi kendinle gerçek konuşma tarzındır. Sürekli olarak kendinize karşı sert davranırsanız, bu aynı zamanda titreşimlerinizi de düşürür. Kendinize karşı nazik olursanız ve şefkatin akmasına izin verirseniz, bu sizi aşk ilgi alanlarınız için kesinlikle durdurulamaz ve karşı konulamaz hale getirecektir.


Başak Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Başaklar, bu hafta eskiyle dışarıda ve yeniyle içeri. 5 Şubat Pazar günü Aslan burcundaki dolunay sırasında artık en yüksek profesyonel çıkarınıza hizmet etmeyen tüm eski algıları ve gizli eğilimleri bırakın. işe git ya da işine bak. Daha mutlu ve kendinden emin bir zihinsel algının benimsenmesi önerilir.

İleride, Oğlak burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, tutku projelerinizi veya fikirlerinizi gerçekleştirmek için ilham almış hissedebilirsiniz. 8 Şubat Çarşamba gününden kısa bir süre sonra Balık burcundaki Venüs Uranüs’ü Boğa burcunda altmışlık açı yapacak olduğundan, bu aynı zamanda profesyonel yolculuğunuzda yaratıcılığınıza bağlılık peşinde koşarak hesaplanmış bir risk almanıza da yardımcı olabilir. Ancak, mümkün olan en iyi şekilde ilerlemek istiyorsanız, planlarınız ve arayışlarınız konusunda her iki altmışlık arasında bir şekilde organize olmanız gerekecek.

Bu nedenle, çalışma haftanızın sonunda Oğlak burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda başarılı olmak için tutku projelerinizde önemli değişiklikler yapmaktan korkmayın. Bunu yapmak size daha fazla yaratıcı kontrol sağlayacaktır!


Başak Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ileri atlıyorsunuz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının maneviyat ve sezgi evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Başak, sezgi araçlarından birine çekilebilirsin. Bu bir sarkaç, Tarot kartları veya kehanet destesi olabilir. Bu, kendinizi yüksek benliğinizle konuşmaya açmak için iyi bir zamandır. Günlüğünüzü çıkarın ve aldığınız cevapları yazın.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve romantizm ve heyecan eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Başak, sen ve partnerin bir randevu gecesi ile hayatınıza biraz romantizm katabilirsiniz. Ve aynı restorana gitmek yerine, biraz dans edebileceğiniz veya harika müzik dinleyebileceğiniz bir yere gitmeyi düşünün. Ya da bütçe dostu bir akşam istiyorsanız, ay ve yıldızları görebileceğiniz bir yere gidin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.