Başak Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 26 Şubat Haftası)

Başak burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası neler bekliyor? Başak burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 20 Şubat – 26 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Tatlı ve anlayışlı olabilecekken neden başkalarını eleştiresiniz ki? İyi arkadaşların küçük hatalar yapmasına izin vermek sorun değil. Yalnızca büyük bir şey söz konusu olduğunda araya girmek zorunda hissedersiniz. Çünkü, doğrusu, uzun vadede ne olacağını asla bilemezsiniz. Her şey değişebilir. Herkes bir noktada fikrini değiştirir. Uzun görüşü ne kadar çok ele alır ve arkadaşlarınızı (ve kendinizi) taktik yerine felsefi düşünmeye teşvik ederseniz, o kadar iyi durumda olursunuz. Pazar, kim olduğunu bildiğiniz biriyle romantik duruşunuzu yeniden değerlendirmek için harika bir gün.


Başak Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bu çalışma haftası boyunca ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koyun. 19 Şubat Pazar günü Venüs Balık burcunda Oğlak burcunda 60’lık açı yaptığında, yaratıcı çabalarınızla dalmanın zamanı gelmiş olabilir. 60’lık açı dönüştürücü olabileceğinden, mutluluğunuzun profesyonel taahhütlerinizle örtüşmesi gerektiğini hissedebilirsiniz. İş hayatınıza daha fazla neşe katmanın kolay bir yolu, tutkulu projelerinize odaklanmak, fikirlerinizi detaylandırmak ve işinizden zevk almanız için size ilham verecek yaratıcı kişilerle birlikte çalışmaktır.

Venüs ertesi gün Koç burcuna gireceğinden, yaratıcı profesyonel çabalarınıza zaman, enerji ve kaynak ayırma olasılığı konusunda inanılmaz derecede heyecanlı hissedebilirsiniz. Balık burcundaki yeni ayın da meydana geleceği göz önüne alındığında, önümüzdeki altı ay boyunca hedef ve arzularınızla uyumlu yeni profesyonel taahhütler bile ortaya koyabilirsiniz.

İleriye dönük olarak, birkaç gün sonra Kova burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs’ü kareye aldığından, uzun vadeli planlarınızın ayrıntılarını düzeltmeniz gerekecek. Her şeyi yerleştirdikten sonra, 22 Şubat Çarşamba günü Kova burcundaki Merkür İkizler burcundaki Mars ile üçgen açı yaptığında, kariyer yolunuzda ilerlemek için profesyonel planlarınızın akışına girin.


Başak Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bir şey gelişebilir.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü Venüs’ün Balık burcunda olması ve ilişkiler evinizin Oğlak burcundaki Plüton’la 60’lık açı yapması ve zevk ve risk alma eviniz ile başlıyor. Bu, birine çıkma teklif etmek için harika bir gün. Başak, birinin kollarına atlamaya hazır olabilirsin ama her şey senin harekete geçmenle başlar. Ya da zaten bir aşk ilişkiniz varsa, sevgilinizin elinden tutup onu yatak odasına götürmek isteyebilirsiniz. Biraz havai fişek patlatabilirsin.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca pek çok yeni insanla tanışabilirsiniz. Başak, yeni bir gruba dahil olabilir veya yeni bir ofiste çalışıyor olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız bir parti veriyor olabilir ve siz onların arkadaşlarıyla tanışabilirsiniz (sizden çok sık ve parlak terimlerle bahseden kişiler).


Başak Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başak, insanlardan sözlerinin arkasında durmalarını bekliyorsunuz ve bu hafta evren sizden başkalarının sizinle nasıl sohbet ettiğine daha yakından bakmanızı isteyecek. Güneş, Merkür ve Mars, yirmi ikincide Balık burcunda yeni ay meydana geldikten hemen sonra, yirmi ikincide güçlü bir bağlantı kurmak için kamp kurmuşken, kişisel diyalog, filizlenen aşklarınızda ağır bir rol oynayacaktır. periferiye girdi.

Aşkınızın ne söylediğine ekstra dikkat etmek isteyeceksiniz. Sözlerini yerine getiremeyeceklerini fark ederseniz, bunu ciddi bir kırmızı bayrak olarak görmelisiniz. Şu anda başkalarını analiz ederken pragmatik ve mantıklı bir yaklaşım kullanmayı unutmayın. Yüksek standartlarınız sizi çoğu zaman kötü durumlardan kurtarır. Bununla birlikte, başkalarına şüpheden ne zaman fayda sağlayacağını bilmek her zaman o kadar net görünmeyecektir.

Hafta sona ererken, daha fazla belirsizliğin bir kareden puslu Merkür ve Uranüs olarak tezahür etmesi muhtemeldir. Şu anda romantizmde kaybolmak kolay olurdu ve kaybolsan da sorun değil. Gerçekçi olmayan fantezilere kapılmamaya çalışın, çünkü Merkür ve Uranüs arasındaki bir karşıtlık, bu gün konuşulan kelimelerin amaçladıkları şekilde ortaya çıkma ihtimalinin düşük olduğunu ima ediyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.