Başak Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat – 19 Şubat Haftası)

Başak burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası neler bekliyor? Başak burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 13 Şubat – 19 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Masanızın arkasında sabırsız hissediyorsanız, neden Pazartesi veya Salı günü kişisel bir gün ayırmıyorsunuz? Haftanın ortasında, iş ve romantizm arasında bir kesişme var. Bu, çiçek veya başka bir sürpriz alacağınız anlamına gelebilir. Ayrıca, daha önce hiç fark etmediğiniz birinin çok sevimli görünmeye başladığı anlamına da gelebilir. Kim biliyordu? Hafta sonu, süpürmek ve koşmaktan çok rahatlamakla ilgili olacak. Kesinti süresinin tadını çıkarın. Aslında, kendinize biraz müsamaha gösterin ve bu projeleri gelecek hafta sonuna kadar erteleyin.


Başak Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Başak, işte ilerlemenin zamanı gelmiş olabilir. 13 Şubat Pazartesi günü Akrep burcundaki son dördün sırasında iş meselelerini tartışarak dalın. işte odaklanmak istediğin şey. Bunu yapmak, sizi birkaç gün sonra Balık burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kavuştuğunda özlemlerinizi yerine getirecek bir konuma getirebilir.

Ancak kavuşum sırasında proaktif olmanız gerekecek ki hayalleriniz hayal olarak kalmasın. İdeal profesyonel taahhütlerinizi ve çalışma ilişkilerinizi sezgisel olarak takip etmek için ilham alarak harekete geçin.

Ancak 16 Şubat Perşembe günü Kova burcundaki Merkür Akrep burcundaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzda ilerleme kaydetmek istiyorsanız konfor alanınızı aşmanız gerekecek. Kareler, zihinsel olarak gergin hissedebileceğinizi gösteriyor. bir eylem planı tasarlarken. Yine de Kova burcundaki güneş Kova burcundaki Satürn ile kavuşacağı için profesyonel çabalarınızdan eminseniz üstesinden gelebilirsiniz.


Başak Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bir bağlantı kurabilirsiniz.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve sağlık ve esenlik evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, sulu kalmak önemlidir. Belki daha fazla su içmek için bir planın vardır. Belki de çay veya kahve içmenin susuzluğunuzu gidermediğini keşfettiniz. Bir buhar banyosunun veya ılık bir küvete dalmanın tadını çıkarıyor olabilirsiniz. Başak, bugün her şey suyla ilgili.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün ile ilişkiler evinizi birleştiriyor. Aşkı arıyorsanız, bağlantı kurmak için harika bir gün. Başak, ayaklarını yerden kesecek birini bulabilirsin. İkiniz arasında o kadar çok olumlu bağlantı olabilir ki, anında havai fişekler görürsünüz. Zaten bir aşk ilişkiniz varsa, partnerinizle çıkmayı düşünün.


Başak Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Birisi inanılmaz derecede çekici kişiliğinizi mutlak bir hayranlıkla tanıyor! Bekar Başaklar, o özel kişiyle tanışmak için birçok şans bulacak! Uzun süredir devam eden ilişkilerde olanlar birçok ruhsal dönüşümden geçecekler.

15 Şubat’ta Venüs ve Neptün’ün güneşinize olan karşıtlığı burcunuza gerçek bolluk getiriyor. Sen kesinlikle güçlü ve doğurgansın! Bu, özellikle kendileri için tamamen yeni bir şey tasarlamak veya yaratmak isteyen Başaklar için harikadır. Bu, gerçekten arzuladıkları tüm niteliklere sahip bir partneri çekmek anlamına bile gelebilir. Kendi duygusal ihtiyaçlarınız için fazladan zaman ayırmaya daha meyilli hissedeceksiniz ve kendinizi ilk sıraya koymanın tam da her zaman ihtiyaç duyduğunuz ilaç olduğunu göreceksiniz. Hatta tıpkı senin gibi devasa bir kişisel gelişim döngüsünden geçen biriyle tanışabilirsin.

Sürekli olarak kendinize karşı sert davranırsanız, bu aynı zamanda titreşimlerinizi de düşürür. Kendinize karşı nazik olursanız ve içinizden şefkatin akmasına izin verirseniz, bu sizi aşk ilgi alanlarınız için kesinlikle durdurulamaz ve karşı konulamaz hale getirecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.