Balık Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat – 12 Şubat Haftası)

Balık burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası neler bekliyor? Balık burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 6 Şubat – 12 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başlarında bir inanç sıçraması yapmanız gerekiyor, bu yüzden korkunuzu kapıda kontrol etmeye çalışın. Hafta ortası, evinizi güzelleştirmek için bir şeyler yapmaya büyük bir odaklanma var. Bazı fikirler için internete bakın veya birkaç tadilat programı izleyin. Büyük bir revizyon olmak zorunda değil. Sadece yatak odanızı boyamak veya yeni bitkiler satın almak olabilir. Her iki durumda da, sonuçlar kendinizi harika hissetmenizi sağlayacaktır. Biraz pizza sipariş edin, müziği açın ve boyayın. Pazar günü, rahatlayın ve size keyif veren şeyi yaparak biraz sakin zaman geçirin.


Balık Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, aşk ve romantizmin oldukça güzel bir deneyim olabileceği bir hafta. Arkadaşlıklar ve değer verdiklerin, senin onlara olduğun kadar sana da sadık olacaklar. Asla yalnız olmayacağınız için yolculuğun duygularını hissetmekten kaçınmamaya çalışın. Bu, süreci işlemenin bir haftasıdır. Hayatınıza farklı türde bir enerji iten bir hareket yaşayabilirsiniz. Bu sizi yeni deneyimlere ve oldukça harika insanlarla tanışmaya açar.

Bu astrolojik geçişler, hayatlarında bir değişiklik arayan hem tek hem de çift Balıklar için önemlidir, özellikle de önceki haftanın geçişlerinden dolayı tıkanmış hissettiyseniz. Bu enerji ya sizin ya da romantik ilginizin saklanmasına ya da uzaklaşmasına neden olabilir. Oldukça cezbedici olabilecek bu süre zarfında keşiş moduna girmemeye dikkat edin. Anahtar, dünyaya sunmanız gereken şeylere güvenmek ve konfor alanınızın ötesine geçmenize izin vermektir. Flört etmek ve yeni insanlarla tanışmak bu kozmik değişimlerde size fayda sağlayabilir.

Ayrıca ruhani ve ilham verici romantik uyumlar için bolca yer var. Hafta boyunca aramanızı takip etmek için kesinlikle daha fazla ilham alacaksınız. Derin sevgi dolu ortaklıklar ve hatta kozmik olarak daha uyumlu arkadaşlıklar yaratabilen birkaç ruh eşiyle tanışabilirsiniz. Öğrenme ve sevme isteği vardır. Başkalarını sevdiğiniz kadar kendinizin sevilmesine izin verin. İşaretiniz en saf olanıdır!


Balık Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu hafta ağ oluşturmaya ve profesyonel hedeflerinizi gerçekleştirmeye odaklanın. Ama önce, 5 Şubat Pazar günü Aslan burcundaki dolunay sırasında çalışma rutinlerinizin hangi alışkanlıklarını ve yönlerini korumaya değer olduğunu gözden geçirmeniz gerekecek. Dolunay, üretken olmayan her şeyi tomurcuk halinde kesmek için kozmik işaretinizdir. Bunu yapmak, başarıya hazırlanmanıza yardımcı olabilir, çünkü birkaç gün sonra Oğlak burcundaki Merkür burcunuzdaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında aklınızda başka hayaller, özlemler veya fırsatlar olabilir.

Sekstil, keşfedilecek veya peşinden gidilecek çok şey olduğunu size hatırlatır. Şimdi bir inanç sıçraması yapma zamanının geldiğini düşünüyorsanız, 8 Şubat Çarşamba günü burcunuzdaki Venüs Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yaptığında planlarınızı gündeme getirirseniz muhtemelen biraz şansınız olacaktır. beklenmedik ama değerli sonuçlara yol açabilir, bu yüzden bir şeyler söylemeye değer.

Çalışma haftanızın sonunda, Oğlak burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda, ağ kurma fırsatlarınızın ve profesyonel özlemlerinizin peşinden gitme planlarınızı dönüştürmek için ilham hissedebilirsiniz.


Balık Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru yolda ilerliyorsunuz.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü Aslan dolunayının iş evinizi ve rutinlerinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca muhtemelen egzersiz ve sağlıklı beslenme ile ilgili günlük rutinlerinize bakacaksınız. Bugünlerde tembellik benzeri davranışlara kaymak kolaydır, ancak bu, düz ve dar yoldan geri dönmeniz için bir fırsattır. Balık burcu, küçük rota düzeltmeleri hayatınızda büyük gelişmeler getirebilir.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve arkadaşlıklar eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Bir arkadaşınız sizi arayabilir ve sizinle ilgili bir rüya gördüğünü söyleyebilir. Veya belki de Tarot kartlarını çekerken sizi düşünüyorlardı. Balık, iyi bir arkadaş sana bazı önemli manevi bilgiler getirebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.