Balık Haftalık Burç Yorumları (27 Şubat – 5 Mart Haftası)

Balık burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası neler bekliyor? Balık burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 27 Şubat – 5 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Daha önce her şey ne kadar net görünürse görünsün, tüm bu netlik Pazartesi sabahına kadar dağıldı. En iyisi olayları fazla analiz etmemek ve oldukları gibi olmalarına izin vermek. Çünkü, aslında, romantizm salı ve çarşamba günleri hayatınızda güçlü bir şekilde yer alır. Ve temelde, şu anda sizin için gerçekten önemli olan başka bir şey var mı? Kim biraz müzik dinlemek ister? Kim biraz şiir duymak ister? Bu tatlı, hayattaki en ince şeyleri takdir ediyor ve bu konuda daha mutlu olamazsın. Bu hafta sonu, kendi zevklerinizi onlara yüklemeden onların zevklerini öğrenin. Başka birinin neyi sevdiğini duymak çok daha ilginç.


Balık Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu hafta gerçekten önemli olan şeylere odaklanın. 27 Şubat Pazartesi günü İkizler burcundaki ilk dördün döneminde çalışma haftanız daha içe dönük bir tonda başlarsa şaşırmayın. Ayın ilk dördünde iş yüzünden duvara toslamakla işe gitmek arasında gidip gelebilirsiniz. Kişisel ve profesyonel zamana izin veren bir tür program sürdürerek ay ile ortak bir zemin bulmaya çalışın.

İleriye dönük olarak, 2 Mart Perşembe günü Koç burcundaki Venüs Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda finansal refahınızın patlama fırsatına sahip olduğunu hissedebilirsiniz. Ateşli kavuşum inanılmaz bir bolluğun habercisi olabilir! Ancak bu geçiş sırasında normalden daha fazla harcama da yapabilirsiniz, bu nedenle gelir-harcama oranınıza dikkat etmezseniz bu bir yakalama-22 olabilir.

Neyse ki, Kova burcundaki Merkür aynı zamanda Kova burcundaki Satürn ile kavuşacağından, refahınızla ilgili görüşünüzü değiştirmekten kaçınabilirsiniz. Paranızı fazla harcamaktan kaçınmak için biraz kısıtlayıcı birleşimi kullanın. Hafta sonunda Merkür burcunuza gireceği için, profesyonel bir ortamda iletişim becerileriniz konusunda kendinize daha fazla güven duyabilirsiniz. Konuşmak için bu geçişi kullanın!


Balık Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta refah için fırsatlar var.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü güneşin Balık burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve güven evinizin Koç burcundaki Venüs’e ve para evinize yarı sekstil yapmasıyla başlıyor. Bugün fazladan bir maaş günü alabilirsiniz. Birisi sizden bir mobilya alabilir, sanat eserinizi satın alabilir veya çevrimiçi olarak sattığınız bir şeyi sipariş edebilir. Balık, yan işiniz size fazladan bir maaş çeki getirebilir veya bir akrabanız size parasal değeri olan bir şey verebilir.

1 Mart Çarşamba günü, para evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor. Şimdi para konusunda daha da şanslısın. Ve almaya odaklanabilirseniz, önümüzdeki aylarda para akışını sağlamak için işleri harekete geçirebilirsiniz. Bugünün havasını ayarlamak için bir meditasyon yapın ve size gelen para ve para fırsatlarını gözünüzde canlandırın. Balık, refah tohumlarını ekebilirsin.


Balık Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda flört ediyorsanız, haftanın başına doğru işler daha gerçek olabilir. İkizler ayı, haritanızın bağları yöneten bölümünü harekete geçirecek ve hala havada çok fazla sevgi varken, daha derin bir şeye düşmemek zor olacaktır. Romantik bir beklentinin ortasında değilseniz, astrolojik yeni yıla güvenle ve tüm kalbinizle girebilmeniz için bu hisleri radikal bir öz sevgi pratiği yapmak için kullanın.

Yengeç ayı gündelik ilişkiler evinizden geçerken hafta ortası sezgisel doğanızı yeniden etkinleştirecek. Kalp meseleleri söz konusu olduğunda rehberlik için evren olarak ve eski bir kalp yarasından kalan herhangi bir acıyı serbest bıraktığınızdan emin olun. Yengeç ayı, ilkinden başlayarak bolca neşe getirecek. Herhangi bir etkinliğin gitmeye değer olup olmadığını görmek için meslektaşlarınızdan bazılarına ulaşın ve biraz ağ oluşturmaya veya ekip oluşturmaya başlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.