Balık Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 26 Şubat Haftası)

Balık burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası neler bekliyor? Balık burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 20 Şubat – 26 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 20 Şubat – 26 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kendinize bir iyilik yapın. Bu, hiçbir arkadaşınızın ilgilenmediği bir şeyle kendinizi şımartmak anlamına gelse bile, dünyanın sunduğu şeylerin en iyisini hak ediyorsunuz. Ufkunuzu genişletin. Haftanın ilk yarısında kendi düşüncelerinizde kaybolmuş hissedebilirsiniz, ancak Perşembe veya Cuma günleri sizi ilginç şekillerde çeken biriyle tanışabilirsiniz. Ve yaratıcılığınızı kim takdir ediyor? Ve kim, mutlulukla, süper çekici. woo hoo!


Balık Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Balık burcunun her yerinden iş arkadaşlarınızla bağlantı kurun. 19 Şubat Pazar günü burcunuzdaki Venüs Oğlak burcundaki Plüto ile 60 açı yaptığında güçlü profesyonellerin yolunuza her zamankinden daha fazla çıktığını hissedebilirsiniz. profesyonel özlemlerinizle. Bunu kendi avantajınıza kullanın!

Ertesi gün, Venüs Koç burcuna girdiğinde, finansal istikrarınız ve profesyonel güvenliğiniz konusunda kendinize daha fazla güven duyabilirsiniz. Ancak dikkatli olmazsanız ateşli Venüs cebinizde bir delik açabileceğinden harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekecek. Burcunuzda yeni ay da olacağından, önümüzdeki altı ay boyunca profesyonelliğiniz üzerinde çalışma niyetini belirleme zamanınız geldi. Bunu yapmak, diğer profesyonellerin yanında çalışırken kendinizi daha güvende hissetmenize bile yardımcı olabilir!

Haftanın ilerleyen saatlerinde, Kova burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile açı oluşturacağı için iş konuşmalarınızın nereye gittiğinden emin olamayabilirsiniz. Konuşmanın nereye varacağı belli olmadığından, hemen araya girmek yerine sohbeti gözlemlemek en iyisi olabilir. Başına gelenlere dikkat et!


Balık Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, eylem harika sonuçlar getiriyor.

Hafta, 19 Şubat Pazar günü kendi Balık burcunuzdaki Venüs’ün Oğlak burcundaki Plüton’la ve arkadaşlıklar evinizle 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Balık, tanıdığınız biri (belki bir tanıdık) size harika bir fikir verebilir. Bu, seyahati veya yaratıcı bir projeyi içerebilir. Ve artık ilham aldığınıza göre kenarda beklemeniz için bir neden yok. Bugün harekete geçmek için iyi bir gün.

Ayrıca 19 Şubat Pazar günü Balık burcunuzda yeniay meydana geliyor. Şimdi yeni on iki aylık ay döngünüze başlıyorsunuz. Önümüzdeki dört hafta boyunca mümkün olduğu kadar çok yeni şey yapmak isteyeceksiniz. Balıklar, bunlar ektiğiniz tohumlardır ve önümüzdeki altı ay içinde harika bir hasada dönüşebilirler. Yeni şeyler yapmak, yeni bir iş aramayı, bir ilişkide değişiklik yapmayı veya yeni bir saç modeli almayı içerebilir.


Balık Burcu 20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Burcunuzla hizalanan yeni ayın bu göksel yerleşimi ve yirmincide Koç burcuna giren Venüs, evrenle iletişim kurmak için mükemmeldir, özellikle de sağlıklı ilişkileri çekmek söz konusu olduğunda. Sadece iç huzurun ve kişisel gelişimin, gelişmiş sevgiyi getirmede anahtar faktörler olduğunu unutmayın.

Çalışma haftasının büyük bir kısmı sosyal ve işle ilgili konularla ilgilenmenizi sağlarken, hafta sonu yaklaştıkça romantizm için de yeriniz olacaktır. Yirmi saniyede, iyimserlik ve şans yolunuza çıkacak. Auranız, karizmanızı tavana vuran tarifsiz bir ışıltıya sahip olacak. Gözünü diktiğin biri varsa, şimdi biraz flört etmenin zamanı geldi. Bu hisler popülariteni yükseltecek, bu yüzden sana biraz aşık olan birinden haber alabilirsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.