Balık Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat – 19 Şubat Haftası)

Balık burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası neler bekliyor? Balık burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 13 Şubat – 19 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 13 Şubat – 19 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta erken saatlerde işyerinde sizi çıldırtacak biri var, çünkü çoğunlukla ne zaman sessiz kalacağını bilmiyor. Çarşamba ve Perşembe karmaşık projeler için günlerdir. İş söz konusu olduğunda ve hatta belki evde de bu kesinlikle doğrudur. Cuma ve Cumartesi, bir arkadaşınız veya partneriniz sizden açık fikirli olmanızı isteyecek. Önyargılı fikirlerinizi ve şüphelerinizi bir kenara bırakabilirseniz, hoş bir sürpriz yaşayacaksınız. Pazar, ayıracak enerjin var ama bunu kendine sakla. Yapmak isteyip de henüz yapmadığınız bir şeyi yapın.


Balık Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kasabanın konuşması sensin.

Hafta, 12 Şubat Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve dinlenme ve iyileşme evinizin Balık burcundaki Neptün ile yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Çocuklar yatak odanızı işgal ettiğinde veya kediniz yatak örtüsüne kustuğunda uyumaya karar vermiş olabilirsiniz. Ancak anlık kaostan sonra, harika bir kitap okumak veya sosyal medyada gezinmek için yatağa geri dönebilirsiniz.

15 Şubat Çarşamba günü Venüs, Neptün ile kendi Balık burcunuzda ve ilk izlenimler evinizde kavuşuyor. Balık, kapıdan harika yeni bir kıyafetle çıkabilirsiniz. Övgüler ve hayranlık dolu bakışlar alabilirsiniz. Mükemmel renginizi veya harika bir şapka bulmuş olabilirsiniz. Bugün, tarzınızı sergiliyorsunuz.


Balık Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşk ve ortaklıklar için önünüzde ne güzel bir hafta var! Büyümek ve kendi başınıza olgunlaşmak için ekstra özel bir zaman olacak. Kesinlikle çiçek açıyorsun ve kanatlarını açıyorsun. Sezginizi takip etmekten korkmayın. Aynı anda birkaç soru sorulacak. Herhangi bir gecikme hissettiğinizde bunu unutmayın. Evrenin size yetişmesine izin verin!

Ancak, bu aynı zamanda ilerlemenin işlenmesi için bir haftadır. Hayatınıza farklı bir enerji modunu iten bir hareket yaşayabilirsiniz. Bu sizi yeni deneyimlere ve oldukça harika insanlarla tanışmaya açar. Bu, hayatlarında bir değişiklik arayan hem bekar hem de çift Balıklar için önemlidir, özellikle de önceki yılın geçişlerinden dolayı tıkanmış hissettiyseniz. Önümüzdeki yedi gün boyunca çağrınızı takip etmek için kesinlikle daha fazla ilham alacaksınız.

Derin sevgi dolu ortaklıklar ve hatta daha kozmik olarak hizalanmış arkadaşlıklar yaratabilen birkaç ruh eşiyle tanışabilirsiniz. Öğrenme ve sevme isteği vardır. Başkalarını sevdiğiniz kadar kendinizin sevilmesine izin verin. İşaretiniz en saf olanıdır!


Balık Burcu 13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu hafta ilerlemek için engellemelerinizin üstesinden gelin. Çalışma haftanızın başında Akrep’teki ayın son çeyreğinde profesyonel yolculuğunuza öğrenme, büyüme ve keşfetme arzunuzu ekleyin. Ay, profesyonel yolculuğunuzu bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olacak radikal bir dönüşüme ilham verebilir! Hatta 15 Şubat Çarşamba günü burcunuzdaki Venüs burcunuzdaki Neptün ile kavuşacağı için hayallerinizin peşinden gitmek ve kendinizi ilk sıraya koymak için ilham bile hissedebilirsiniz.

Bu büyülü kavuşum, kalbinizde umutla özlemlerinizin peşinden gitmeniz için tam da ihtiyacınız olan şeydir. Ancak ertesi gün Kova burcundaki Merkür Akrep burcundaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığında, yorumların size ulaşmasına izin vermeyerek, kendi kendinize empoze ettiğiniz engellemelerle çalışmanız gerekecek.

Kova burcundaki güneş aynı zamanda Kova burcundaki Satürn ile kavuşacağından, profesyonel otoritenize olan güveninizi bulmak için derinlere inmeniz gerekecek. Bu kısıtlamalarla çalışmak, benzersiz profesyonel çağrınızı takip etmenize yardımcı olacaktır. Hafta sonunda, 18 Şubat Cumartesi günü güneş burcunuza gireceğinden, kendinizi her zamankinden daha özgüvenli hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.