Aslan Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat – 12 Şubat Haftası)

Aslan burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 6 Şubat – 12 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 6 Şubat – 12 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi veya Salı günü, mali durumunuza bakmak ve neleri harcayıp neleri harcayamayacağınızı görmek için biraz zaman ayırın. Bu hafta bazı alışverişler yapmak istemeniz için iyi bir şans var. Hafta ortası, geleceğe bakıyor olacaksınız ve en yeni teknolojiyi elinize almak için çaresiz kalacaksınız. Hafta sonu, geçmişin özlemini çekeceksin. Belki kalbini bir antikaya koydun? Biraz araştırma yapın ve zor kazandığınız parayı yere dökmeden önce bu konuda neler öğrenebileceğinizi görün.


Aslan Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Merhaba Leo! Bu, zeminde durmanızın ve ilişkilerde ne istediğiniz ve neye ihtiyacınız olduğu konusunda açık sözlü olmanızın isteneceği haftalardan biri. Ortaklıklarınız için çok yüksek beklentileriniz var. Birisi size aynı enerjiyi geri vermiyorsa, zaman ayırmaya değmez. Özellikle 11 Şubat’ta Merkür’ün karşıt burcunuz olan Kova burcuna geçmesiyle biraz daha dalgın veya inzivaya çekilmiş hissedebilirsiniz.

Bununla birlikte, genel olarak güneşli doğanız, bu ay göksel geçişler boyunca ilham almanızı sağlayacak. Beşinci ayın dolunayı sırasında geçmiş aşklarınızı yeniden ziyaret etme ve “kaçan aşk” ile yeniden bağlantı kurma şansınız olacak. Bu geçişler altında sesinizi özel birine ifade etmek için çağrıldığınızı hissedeceksiniz. Bu aynı zamanda büyük bir yansıma zamanı olabilir. Ortakların da zamanınız için güçlü talepleri olabilir.

Ana ders, ruhunuzun içinde hissettiğiniz rüyalara karşı zamanınızı gerçekten harcadığınız şeyle ilişkilidir. Sevdikleriniz tam olarak şu anda kim olduğunuzu yansıtır. Güneş burcunuzla hizalanan dolunay, gerçek doğanızı görmenizi ve anlamanızı sağlar. Duygusal yanınıza yaslanın ve en içteki arzularınızı kucaklayın.


Aslan Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, çalışma haftan boyunca neye odaklanacaksın? Çalışma haftanızın başında, 5 Şubat Pazar günü burcunuzdaki dolunay sırasında kendi kendinizi yansıttığınızı hissedebilirsiniz. Dolunay, altı aylık bir kendini geliştirme ve tam daire içine giren keşif döngüsünü temsil eder. Bu nedenle, profesyonelliğinizde daha olgun veya daha güvenli hissedebilirsiniz.

Bu aysal kişisel gelişim döngüsünden ilerlerken, birkaç gün sonra Oğlak burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün’ü 60’lık açıyla geçtiğinde, iş hayatınızda belirli şeyler hakkında konuşurken veya bazı şeyler sorarken daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Sekstil, işte kontrol sizdeymiş gibi hissetmek istediğiniz veya ihtiyacınız olan şeyler hakkında daha iletişimsel olmanıza yardımcı olabilir.

Şans eseri, bu, 8 Şubat Çarşamba günü Balık burcundaki Venüs’ün Boğa burcundaki Uranüs’ü altmışlık açıyla konumlandıracağı düşünülürse, kariyer yolunuzla ilgili yaptığınız yatırımlarla güçlenmiş hissetmenize yardımcı olabilir. kariyer yolunuzla. Ancak işteki alışkanlıklarınızda, rutinlerinizde ve daha fazlasında önemli değişiklikler yapmak istiyorsanız, bu hafta sonunda Oğlak burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığında bunun hakkında konuşun.


Aslan Burcu 6 Şubat – 12 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, birkaç mükemmel fırsat var.

Hafta, 5 Şubat Pazar günü kendi burcunuzdaki dolunayın güven evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Bugün kesinlikle çekicisin. Leo, sosyalleşme ve şehirdeki bir partiye ya da etkinliğe gitme vaktin geldi. Nereye giderseniz gidin, insanlar sizi cezbedecek ve çok ilginç kişilerle tanışma olasılığınız var. Sahnede olma fırsatınız varsa, çok daha iyi. Ayakta alkışlanabilirsin.

6 Şubat Pazartesi günü Merkür Oğlak burcunda ve iş eviniz Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Leo, bir projenin başarılı olması için neye ihtiyacı olduğunu biliyor olabilirsin ama amirin bunu eski yöntemle yapmanı isteyebilir. Şimdi yazı tura atmanız gerekiyor. Silahlarınıza sadık kalabilir ve kendi yolunuzu deneyebilir veya yeşil ışık yakmak için patronunuzla görüşebilirsiniz. Bugün, gitmenin yolu içgüdülerine güvenmek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.