Aslan Haftalık Burç Yorumları (27 Şubat – 5 Mart Haftası)

Aslan burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 27 Şubat – 5 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 27 Şubat – 5 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bir toplantı, bazı şeyleri halletmek için kötü bir yer değildir. Elinizin altında arkadaşlarınız var ve hepsi rahat ve destekleyici ve herkes herhangi bir şey hakkında konuşma havasında. Uzun lafın kısası, hafta başında gayri resmi bir toplantıdan bazı iyi tavsiyelerle ayrılabilirsiniz. Ve bu, iyi tavsiyeleri uygulamaya koymak için güzel bir hafta. Önünüzde, romantizm departmanı da dahil olmak üzere, kullanılmayan bir fırsattan başka bir şey yok. Cuma ve Cumartesi günleri güven saçıyorsunuz ve ekstra muhteşem biri size çekilecek. Dikkat ettiğinizden emin olun.


Aslan Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, profesyonel yolculuğunda ilerleme kaydetmek için bu haftayı kullan. Profesyonel özlemlerinizi takip etmenin ve 27 Şubat Pazartesi günü İkizler’deki ilk dördün sırasında nereye gidebileceklerini görmenin zamanı geldi. Peşinden gidilecek birkaç ağ oluşturma fırsatı veya hayali. Hoşunuza giden her şeye “evet” demek cazip gelse de, bu çılgınlığı gerçekten önemli olan fırsatları değerlendirme zamanı olarak düşünebilirsiniz.

2 Mart Perşembe günü Koç burcundaki Venüs Koç burcundaki Jüpiter ile kavuştuğunda, hayallerinize, hedeflerinize ve ağ kurma olasılıklarınıza bağlı kalarak profesyonel yolculuğunuzda şimdiden başlayan önemli ilerlemeyi görebilirsiniz. bu yüzden sayın!

Planlarınızın ve düzenlemelerinizin ayrıntılarını gözden geçirmeniz gerekiyorsa, aynı gün Kova burcundaki Merkür Kova burcundaki Satürn ile kavuştuğunda bunu yapmak için bolca zamanınız olacak. Mesleki düzenlemeleriniz üzerinde daha fazla yetkiye sahip olmak için, pazarlık konusu olmayan konuları meslektaşlarınıza ifade edin ve gri alanları azaltın.


Aslan Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İkizler ayı haritanızın arkadaşlıkları yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, haftanın bu ilk bölümünde sosyal hayatınız alevlenecek. Bu, ham cazibeden ziyade zeka yoluyla aşkı bulmak için iyi bir zamandır. Birine dikkat ettiyseniz, onu bir belgesel izlemeye davet etmeyi veya özellikle aydınlatıcı ve ilginç bulduğunuz bir makaleyi göndermeyi düşünün.

Hafta sonuna kadar Luna, güneş burcunuza girmiş olacak ve hepimize daha derin bir düzeyde bağlantı kurmamız için ilham verecek. Sizin için bu, aşkınızı evinizi görmeye davet ederek daha samimi bir şekilde hayatınıza sokmanın tam zamanı. Şu anda belirli bir kişiye odaklanmıyorsanız, kendinize odaklanmak ve rüya gibi banyolar ve rahat PJ’lerle kişisel bakım yapmak için bu hisleri kullanın.

Özellikle gönül meselelerinde kendinizi yalnız hissetmeden önce evrene bir dilek tuttuğunuzdan emin olun. Karşı taraf şu anda sizi şımartma havasında olacak, bu yüzden istediğinizi istemekte ayıp yok!


Aslan Burcu 27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ihtiyacınız olanı topluyorsunuz.

Hafta, 26 Şubat Pazar günü güneşin Balık burcunda olması ve yakınlık evinizin Koç burcundaki Venüs’le yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Aklınızda aşk olabilir. Leo, sen ve sevgilin egzotik bir yere seyahat ediyor ve geceyi evden uzakta, değişiklik olsun diye birbirinize odaklanabileceğiniz bir yerde geçiriyor olabilirsiniz. Ya da belki diğer aile üyeleri evin dışındadır ve ikiniz de tüm ev size aittir. Bugün için için için yanan bir ateşi körükleyebilirsiniz.

1 Mart Çarşamba günü eğitim evinizdeki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Yeni bir çalışma konusuna büyük bir hevesle atlayabilirsiniz. Aslan, muhtemelen izleyeceğin yeni bir video kursun, işin için alacağın dersler var ya da profesyonel bir sınava hazırlanıyorsun. Bu enerji birlikte güzelce akar. Ve bugün öğrendikleriniz geleceğiniz için çok değerli olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.